Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Іграшковий Водяний пістолет Глок Austria 9x19 17gen Glock Сірий

Оцінка користувачів 4.87/5
  • Ирина П***
    Відгук від покупця. Продавець: MagicBricks. Колір: Сірий

Пістолет стріляє далеко, чітко,супроводжується звуком відстрілювання, що вражає ефек, дитина в захваті, він зручний, компактний, достатньо якісний. Рекомендую. Продавец супер, відповідає відразу, відправлення швидке ще і подаруночки

• Юра Р***

Щиро дякую за відгук!

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: MagicBricks. Колір: Сірий

Товар якісний і відповідає опису. Дитині сподобалось, те що він і хотів.

Переваги:
    Ціна, якість.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  MagicBricks

Щиро дякую за відгук! Дуже раді, що товар сподобався дитині та повністю виправдав очікування. Нехай користується із задоволенням!

• Ясак Н***
    Відгук від покупця. Продавець: MagicBricks. Колір: Сірий

Пістолет брала на ДР, все відправили швидко,пластик не має запаху і це плюс,продавець максимально уважний,за солодкий комплімент з відправкою окрема подяка,буде приємно!

Переваги:
    Матеріал якісний,все працює
    • Продавець  MagicBricks

Щиро дякуємо за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою, швидкою відправкою та якістю товару. Нехай подарунок принесе багато позитивних емоцій. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Максим Б***

Дуже добра якість

• Продавець  MagicBricks

Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що ви оцінили якість товару. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: MagicBricks. Колір: Сірий

замовляла для дитини, йому все сподобалось!

• Продавець  MagicBricks

Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що дитині все сподобалося та покупка принесла гарні емоції.

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: MagicBricks. Колір: Сірий

Прикольний водяний пістолет! Стріляє добре, рамка рухається разом із пострілом, діти у захваті

Переваги:
    Легкий, зручний, невеликий що є плюсом для дитини
    Недоліки:
    Може трохи капати
    • Продавець  MagicBricks

Дякуємо за чудовий відгук! Дуже приємно, що водяний пістолет виправдав ваші очікування, а діти залишилися у захваті. Бажаємо багато веселих літніх ігор!

• Артем З***
    Відгук від покупця. Продавець: AuraHub. Колір: Сірий

Дуже гарний пістолет має багато переваг але є один мінус мало обєму води але так то все

Переваги:
    Компактний далеко стріляє
    Недоліки:
    Мало об'єму води
    • Продавець  AuraHub

Дякуємо за відгук. Приємного користування:)

• Бортник Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MagicBricks. Колір: Сірий

Пістолет з хорошого пластику і в цілому він якісний!

Переваги:
    Він дуже якісний.
    Недоліки:
    Як по мені недоліків немає.
    • Продавець  MagicBricks

Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що ви оцінили якість пластику та самого пістолета.

• Катерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: MagicBricks. Колір: Синій

Купувала для дітей 4 та 8 років. Обом сподобався. Маленький, компактний, не займає багато місця. Пластик непоганий. До покупки були подарунки для дітей, дуже вдячні, дітям сподобалось)

Переваги:
    Невеликий, ідеально для маленької руки.
    • Продавець  MagicBricks

Дуже дякуємо за такий теплий відгук Раді, що діткам сподобалось, і що подаруночки теж зайшли. Нехай користуються із задоволенням!

• Микола К***
    Відгук від покупця. Продавець: MagicBricks. Колір: Сірий

Вельми якісна іграшка, можна рекомендувати

Переваги:
    Якісне
    • Продавець  MagicBricks

Дуже дякуємо за відгук! Раді, що іграшка вам сподобалась і залишила гарне враження

• Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: MagicBricks. Колір: Сірий

Дуже якісний , був дійсно вражений що одного заряду хватає на багато пострілів!

Переваги:
    Якість
    • Продавець  MagicBricks

Дякуємо! Дуже приємно, що товар вас приємно здивував Бажаємо багато веселих ігор та влучних пострілів!

• Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: MagicBricks. Колір: Сірий
    Переваги:
    Швидко відповідають, ввічливо та гарна якість
  • Марина О***

Все добре

Недоліки:
    Думала, що він міцніший
  • Марія С***
    Відгук від покупця. Продавець: MagicBricks. Колір: Синій

Замовленням задоволена. Водний пістолет якісний, вода не протікає, набирається легко. Хлопчику дуже сподобався, грається щодня. Гарний варіант для подарунка

Переваги:
    легкий і зручний для маленьких рук, яскравий дизайн добре стріляє водою, міцний пластик без запаху, ідеально підходить для ігор на вулиці влітку
    • Продавець  MagicBricks

Щиро дякуємо за такий детальний відгук! Дуже приємно, що водяний пістолет сподобався, а хлопчик із задоволенням грається ним щодня. Раді, що ви оцінили якість, зручність і дизайн товару.