- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: ЕВОРА
Дуже задоволена, дякую))))
- Продавець ЕВОРА
дякуємо за відгук і приємного користування :)
- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: ЕВОРА
Дуже вдячна за подушку для читання. Замовлення зробила за два дні до дня народження матусі і переживала, що не отримаю вчасно. Але компанія мене порадувала і товар прийшов вчасно. Товар відповідає заявленому продавцем. Приємна на дотик, добре набита наповнювачем, можно знімати верх для прання. Зв'язок з продавцем був постійним. Якщо будете замовляти треба враховувати зріст людини для якої робите замовлення. Для людини, яка має зріст 165см, хочеться щоб була вища спинка. Дякую за швидку доставку. Товаром задоволена
- Продавець ЕВОРА
Вітаю. Раді, що ви маєте позитивні враження про наш товар та про наш севірс. Підкажіть, будь ласка, чому поставили 4 зірки, якщо все-все сподобалось?
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: ЕВОРА
Чудовий варіант на подарунок
- Переваги:
- Гарний дизайн, приємна ціна
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: ЕВОРА
Дуже крута подушка, не знаю, як раніше без неї обходилася)))
- Переваги:
- Зручна, м'яка, але гарно набита, має валик під шию, який відстьобується.
- Недоліки:
- Не знайшла)
- Продавець ЕВОРА
- ДаниэльВідгук від покупця. Продавець: ЕВОРА
Очень удобная подушка. Заказали не для чтения в постели, а для глубокого кресла. Вошло как в литре. Поддерживает спину отлично. Достаточно плотное наполнение и качественный материал.
- Продавець ЕВОРА
Дякуємо за відгук і приємного використання :)
- Віталий П***Відгук від покупця. Продавець: ЕВОРА
Швидка доставка, якісне пакування. Гарна якість. Комфортна у використанні. Всім рекомендую!
- Переваги:
- Форма, комфорт для шиї та спини
- Недоліки:
- Принаймні не має
- Продавець ЕВОРА
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: ЕВОРА
швидка доставка, подушка гарна як для себе, так і на подарунок, цілком задоволена
- Переваги:
- м'яка, гарна
- Продавець ЕВОРА
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: ЕВОРА
Дуже задоволена покупкою.
- Переваги:
- З подушкою стало набагато комфортніше читати або завісати в телефоні у ліжку. Повністю підпирає спину і шию. Руки можна поставити на підлокітники. Прийшла у вакуумному пакуванні. Потрібує декілька хвилин, щоб набрати форму. Покупкою задоволена.
- Продавець ЕВОРА
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: ЕВОРА
Подушка дуже сподобалась. Стало набагато зручніше сидіти у ліжку, читати або дивитись ТВ. Прийшла у вакуумній упаковці, тому потрібно приблизно 30 хвилин, щоб набрала об’єму. Рекомендую!