- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: ЕнергоСвіт
Розетка всім добра крім одного: ніяких 20А вона тримати не може, принаймні той екземпляр, що дістався мені. Навіть стандартні 16А для неї будуть проблема, бо навіть 10А вона не витягла.
Використовував пару тижнів з водонагрівачем 2 кВт, деформувався і пожовтів пластик навколо штирів вилки. Самі штирі були дуже гарячі, коли дістав цю розумну вилку-розетку з розетки.
Думаю, що справа в поганій якості матеріалу штирів і, як наслідок, поганому контакті.
Також зауважу, що на самій розетці абсолютно відсутнє будь-яке маркування щодо її характеристик, відповідності стандартам, тощо.
Думаю, що це насправді є порушенням і такий товар продавати не можна.- Переваги:
- Легко підключається, відносно точні виміри
- Недоліки:
- Про 20А мова не йле
- Продавець ЕнергоСвіт
Доброго дня! Дякуємо за детальний відгук.
Нам прикро, що у вас виникла така ситуація. За весь час продажів цієї моделі подібних випадків не фіксувалося, тому ймовірно мова йде про окремий несправний екземпляр або проблему з контактом у конкретному підключенні.
Навантаження 2 кВт (~9–10А) зазвичай є робочим для таких пристроїв, однак перегрів може виникати у разі слабкого контакту в розетці або вилці, що призводить до підвищеного опору і нагріву.
Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення для вирішення ситуації.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: ЕнергоСвіт
Швидко підключилась до мережі, хоча є нюанси: підключається лише до частоти 2,4. Програма англомовна. Трішки гріється вилка при навантаженні 74 ватт (більшого не вмикав).
- Переваги:
- Швидке підключення. Адекватна ціна.
- Недоліки:
- Нема.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: ЕнергоСвіт
Виконує свою роботу
- Переваги:
- Зручність
- Максим З***Відгук від покупця. Продавець: ЕнергоСвіт
Свої функції виконує. Ціна на норм, пам'ятаю часи коли брав розумну розетку яка працювала через сім карту за 85$
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: ЕнергоСвіт
замовив 20A прислли 16A..
- Переваги:
- функціонал
- Недоліки:
- 16a
- Максим А***Відгук від покупця. Продавець: ЕнергоСвіт
Підскажіть, будь ласка, якщо знаєте, як можливо налаштувати подію, наприклад зміна вольтажу? Поки нема розуміння, або сцинарії не працюють.
- Переваги:
- +
- Василь П***Відгук від покупця. Продавець: ЕнергоСвіт
Розетка працює, все добре, продавець дуже ввічливий, надає при потребі консультацію, що дуже рідко, дуже вдячний за це...всім рекомендую. Всім здоров'я, добра та Миру.
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: ЕнергоСвіт
Хороший товар, доволен покупкой
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: ЕнергоСвіт
Розетка супер, дякую продавцю за якісну і швидку комунікацію. Всім задоволений, за свої гроші взагалі ця розетка просто 10/10
- Переваги:
- Просте підключення до інтернету, легке керування за допомогою програми, можливість виставляти конкретний час ввімкнення і вимкнення, керування з будь якого місця у світі (головне щоб розетка була підключена до інтернету), перегляд енергоспоживання
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: ЕнергоСвіт
Все чудово працює.
Укрпоштою доставлено швидко.
Дякую- Переваги:
- Простота
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: ЕнергоСвіт
Працює чудово
- Переваги:
- Дуже просте підключення
- Недоліки:
- Не знайдені
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: ЕнергоСвіт
Розетку відправили в день заказу. Прийшла наступного дня. В інструкції є QR код на застосунок. Підключив розетку з першого разу покроково виконуючи дії в застосунку. Налаштував графік включення / відключення, все працює.
Не сподобався застосунок. Він недороблений. Частина на українській, частина на англійській, частина взагалі на китайському. Також не зовсім зручно налаштовівати час, тому що в застосунку тільки американська система часу.- Переваги:
- Все працює
- Недоліки:
- Недороблений додаток.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: ЕнергоСвіт
Більше місяця приклеєна на вхідні двері з вулиці, під козирком, поки все нормально.
- Станіслав К***Відгук від покупця. Продавець: ЕнергоСвіт
Розумні розетки за хорошу ціну. Під'єднуються до розумного будинку та Google home. Керуються з телефону та фізично кнопкою. Можна ставити на таймер, робити сценарії, тощо. Це вже не перші що я купую
- ро к***Відгук від покупця. Продавець: ЕнергоСвіт
Замовив чотири смартрозетки.
Одна з них не підключаються до телефону. Але кнопка на розетці працює при натисканні - вкл і викл. Кнопка постійно блимає повільно. і якщо на неї натиснути п'ять секунд, то в інші режими не переходить.- Переваги:
- дешево
- Недоліки:
- з трьох розеток, які я замовив одна не підключаються до телефону; гріються контакти розетки ,коли підключений бойлер