Картка Rozetka

Відгуки покупців про Капсули для прання SOLAR 10шт Universal Vanilla Orchid

Оцінка користувачів 4.86/5
  • Екатерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Мені не сподобались ці капсули, вони для освіжити, а невідпрати, запах слабкий

Дякуємо за ваш відгук.
      Нам шкода, що капсули не виправдали ваших очікувань. Засіб розрахований на ефективне очищення при дотриманні рекомендованого дозування та завантаження, однак результат може відрізнятися залежно від типу забруднень і режиму прання.

Щодо аромату - він дійсно легкий і ненав’язливий, що є свідомим рішенням для комфортного щоденного використання.

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Мені норм, а дружина каже дуже хімозний. Перу свої речі, зауважень не має.

Дякуємо за відгук!
      Раді, що ви задоволені результатом прання. Щодо аромату - він може по-різному сприйматися, адже це індивідуально. Формула капсул розроблена так, щоб ефективно прати та залишати приємну свіжість речей.

• Дмитро Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Файно перуть, сильно не пахнуть, що добре.

Переваги:
    Недорого
  • Наталя А***

Дуже якісне прання

Дякуємо за високу оцінку!
      Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені якістю прання. Будемо раді бачити вас знову!

• Наталя А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Чудово пере при 60 градусах, меньше не варто, може не розтанути.

Переваги:
    Ціна, кількість, якість

Наталіє, дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що ви задоволені якістю прання. Для кращого результату рекомендуємо дотримуватись температурного режиму відповідно до типу тканини - капсули добре працюють у різних режимах.

• Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Беру вже не вперше, дуже задоволена.

Переваги:
    Ціна, якість

Щиро дякуємо за вашу довіру!
      Раді, що капсули Solar відповідають вашим очікуванням за якістю та ціною.

• Наталія А***

Аромат не нав'язливий ,приємний
    Гарно розмокають,не залишають розводів.
    На Укрпошту приїзали швидко,гарно запаковані

Переваги:
    Купила по акційній 4ьохгодинній ціні
    Недоліки:
    Не виявила

Дякуємо за ваш відгук і довіру до капсул Solar
      Раді, що вам сподобався аромат і якість прання.
      Окремо дякуємо за відмітку швидкої доставки й надійного пакування для нас це дуже важливо.
      Нехай користування буде приємним, а ми й надалі тішитимемо вас вигідними акціями

• Надія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Для щоденного прання прекрасно підходять. Сильні забраднення ще не пробувала відіпрати. Повністю розчиняються навіть при 40 градусах

Переваги:
    Приємний не хімозний аромат. Українські!

Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що капсули Solar добре проявили себе під час щоденного прання та ефективно працюють навіть при низьких температурах. Це можливо завдяки преміальній ультрашвидкорозчинній плівці, яка повністю розчиняється вже з перших хвилин прання. Приємно, що ви також відзначили аромат і якість нашого продукту!

• Литвинова Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Гарні капсули, приємний аромат. Для повсякденного прання підходять добре.

• Марина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Це вже мої улюблені капсули. Купую втретє. Капсула повністю розчиняється, що для мене дуже важливо, бо у інших брендів з цим проблеми були, дуже гарно пере і мені подобається запах (легкий, не хімічний)

Переваги:
    Гарно перуть, зручні у використанні
    Недоліки:

Марина, дякуємо за такий теплий відгук і за довіру до Solar!
      Невеликий лайфхак для найкращого результату:
      - кладіть капсулу на дно барабана, а вже потім речі;
      - 1 капсула — на 4–5 кг білизни; для сильно забруднених речей або жорсткої води можна використати 2 капсули.

А ще якщо захочете різноманіття — спробуйте наш Solar Multi Box 24 шт. (біле/чорне/універсальне в одній коробці).
      Перевага: одна коробка замінює кілька різних засобів, тож вам не потрібно тримати вдома багато упаковок — менше безладу та більше вільного місця на полицях

• Анастасия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Випадково взяла на пробу- і це тепер мій must-have! Капсули повністю розчиняються, не залишаючи слідів на одязі. Речі після прання м'які, приємно пахнуть, і головне - чисті. Користуватись зручно, особливо, коли поспішаєш

• Евгения П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Звичайні капсули. Пере нормально, але не сказати, що вау. Для повсякденного прання - так, для складніших забруднень -ні. Запах легкий, ненавʼязливий. Хоча мені хотілося б трошки більше аромату

• Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Зручне використання вдома та в поїздках.
    Підходить для білого і кольорового. Аромат ванілі не нав'язливий, як у інших засобах

Переваги:
    Все сподобалось
    Недоліки:
    При коротких программах розчиняється не до кінця. Але можливо справа в машинці...
  • Люба Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 10

Капсули хороші, перуть добре, приємний не сильно виражений аромат.

Переваги:
    Перуть досить добре.
    Недоліки:
    Не знайшла

Доброго дня, Любо.
      Ваш відгук дуже цінний для нас — чудово, що ви відзначили і якість прання, і ненав’язливий аромат.

Також радо анонсуємо нашу новинку — SOLAR Multi Box 24 капсули. У цій унікальній упаковці 12 універсальних, 6 капсул для білих і 6 для темних речей, тож однією коробкою ви закриєте всі потреби сім’ї в пранні.
      Дякуємо, що обираєте Solar! Будемо раді вашим новим враженням.

• Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Просто закохалась у запах! Така ніжна ванільна нотка, не хімічна, дуже делікатна. Після прання речі не тільки чисті, а й мають аромат салону. Дизайн упаковки — зручний, капсули легко виймаються.

Переваги:
    Ціна/якість

Оксано, як приємно читати такі слова! Ми дуже раді, що ви оцінили наш аромат він справді створений із думкою про ніжність і комфорт. Бажаємо, щоб кожне прання було задоволенням!

• Марина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 10

Чудові капсули, без різкого запаху. Якщо покласти дві капсули, то результат буде краще, навіть професійну гуаш у дитини з одягу відіпрали з першого разу

Переваги:
    Без різкого запаху
  • Марина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Гарні капсули для прання, не мають різкого запаху, спробувала покласти дві капсули, то результат мені сподобався більше

Переваги:
    Приємний не різкий аромат
  • Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 10

Гарні капсули для прання. Відмінно перуть, одяг чистий та має не нав’язливий аромат. Приємно вражена, що це український виробник.

• Тетяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 10

Дуже радує відчизняне виробництво засобів для прання, дуже задоволена, гарне та сучасне пакування , не викликає алергій.

Залишається легкий аромат та речі приємни та мякі на дотик.
    З легкістю долає різні складні плями та здається речі виглядають яскравішими.

Переваги:
    Якість за помірну ціну
    Недоліки:
    Відсутні
  • Тетяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Ці капсули для прання беру вже не перший раз, вони легко розчиняються в пральній машині та приємно пахнуть.

Переваги:
    Гарний запах, гарне прання, боротьба з плямами, економія...
    Недоліки:
    Невиявила
  • Марина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 10

Хорошие капсулы, стирают на отлично, одежда пахнет приятно, без противного химического запаха. Мой муж аллергик на большинство порошков, после стирки этими капсулами, аллергии нет, поэтому мы очень довольны покупкой.

Переваги:
    Качественная стирка, приятный аромат
    Недоліки:
    Не нашла
  • Олексій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Гарні капсули, добре перуть, хороший запах. Проблема капсул, що вони застряють у дверцятах, хоч куди її не поклади, в самий низ, а зверху речі, у карман, у носок. Тож вихід, беру капсулу розрізаю її прям на одяг все витікає, і одразу починає піниться, не треба чекати поки розтане оболонка, у багатьох вона не розчиняється. А так, працюють, перуть добре.

Переваги:
    приємний запах, хороший еффект прання
    Недоліки:

Дякуємо за ваш відгук. Раді, що вам подобається ефективність та аромат наших капсул.
      Щодо питання з розчиненням — рекомендуємо класти капсулу безпосередньо в порожній барабан пральної машини, до завантаження білизни. Наші капсули мають водорозчинну оболонку, яка повністю розчиняється у воді навіть за низьких температур.
      Просимо не розрізати капсулу — це може знизити ефективність прання та порушити баланс активних компонентів.

• Олена З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Чудові капсули для прання. На білизні залишається легкий приємний аромат.

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 10

Добре справляється з плямами, речі після прання чисті та мають приємний запах.

Переваги:
    Капсули - це завжди зручно
    Недоліки:
    Не помітила
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Добре справляється з плямами, речі після прання чисті та мають приємний запах.

Переваги:
    Капсули - це завжди зручно.
    Недоліки:
    Не помітила

Ольга, дякуємо вам за довіру до Solar.
      Нам надзвичайно приємно знати, що наші капсули стали для вас зручним і ефективним рішенням для прання.

• Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 10

Добре пере, приємний запах.

Переваги:
    Ціна/якість
    Недоліки:
    Не виявила
  • Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 10

Непогано. Трохе слабше за іменні бренди.
    За свою ціну - гарний результат

Переваги:
    Виробник - Україна!
  • Таня М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 10

Замовила дані капсули у двох варіантах пакування. Собі і для батьків. Дуже зручно. Капсули ефективно виводять плями та бруд з білизни. Приємний аромат.

Переваги:
    Зручність використання, ефективність виведення плям, аромат
    Недоліки:
    Поки не виявила

Тетяно, добрий день.
      Щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку.
      Дуже приємно чути, що капсули Solar стали зручним рішенням для вас.
      Нехай прання завжди буде легким і приємним!

• Таня М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Капсули ефективно виводять плями та бруд з білизни, зберігаючи яскравість кольорів тканин. Аромат після прання приємний. Дуже прості та зручні у використанні.

Переваги:
    Зручність використання, ефективність виведення плям, аромат
    Недоліки:
    Поки не виявила

Тетяно, добрий день.
      Щиро дякуємо за чудовий і розгорнутий відгук.
      Нам надзвичайно приємно, що капсули Solar виправдали ваші очікування.
      Нехай прання з Solar буде для вас завжди легким і комфортним!