Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Папір 80г/м, А4, Double A, 500арк (клас А) /16.6828/

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Зведений відгук із відкритих джерел
    Висока білизна 165-175% CIE та гладенька з двох боків поверхня роблять цей папір преміальним рішенням для офісів, де важлива презентабельність документів.
    Офісні працівники відзначають, що принтер ковтає пачку без заторів завдяки ідеальній геометрії та гострим краям, які додатково зменшують знос роликів техніки.
    Для багатьох покупців вирішальним фактором став чіткий двосторонній друк без просвіту на звороті, що дозволяє економити ресурси без втрати якості звітів.
    У відгуках часто згадують низьку пильність матеріалу, завдяки чому техніка залишається чистою навіть при інтенсивному щоденному використанні.
    Деякі користувачі попереджають про можливе злипання в пачці при високій вологості та зауважують, що для простого друку графіки ціна може здатися завищеною порівняно з бюджетними аналогами.
    Переваги:  екстремальна білизна 175% CIEгладкість з обох боківвідсутність пилувідсутність просвіту при двосторонньому друціекологічність без хлору
    Недоліки:  вища ціна порівняно з Xeroxризик деформації при вологостітьмяність кольорової графікиковзання стопки на столі
    Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.
  • Алина
    Відгук від покупця. Продавець: BIGCHOIC

Листы с браком от производителя

Недоліки:
    Брак, цена
    • Продавець  BIGCHOIC

Добрий день. Нам дуже шкода , що так сталось. Вперше отримуємо рекламацію на цей папір. Надішліть нам у вайбер фото чи відео браку, щоб ми могли передати їх імпортеру.

• Anatoly

В оригіналі на кожній пачці лазером вигравуван серійний номер.
      Якщо напечатаний - то підробка.

• Продавець  BIGCHOIC

На нашому папері гравіювання є

• Алексей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: BIGCHOIC

Это лучшее что есть на рынке, по качеству, по "яркости" белого, по гладкости это наверное самое лучшее. Не знаю, что может быть хотя бы сравнимо с этой бумагой. В принтере фактически от нее нет мусора, договора, документы и прочее выглядят безупречно. Настоятельно рекомендую.

Переваги:
    Самое лучшее что есть на рынке
    Недоліки:
    Дорогая
    • Продавець  BIGCHOIC

Дякуємо за відгук. Дуже приємно що вам сподобався папір.Ми теж вважаємо його самим кращим по якості.Так він дорожче,ніж клас А в інших марках.Але і відрізняється по якості.

• Сергей Х***

Хорошая бумага, отличный сервис. Оформили, отправили быстро. Рекомендую

Переваги:
    Хорошее качество
    • Продавець  BIGCHOIC

Дякуємо за відгук. Звертайтесь

• Ирина

Отличная бумага.

Переваги:
    Плотные листы
  • Ірина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: BIGCHOIC

Доброго дня, якісний товар; швидка доставка. Рекомендую до придбання!

Переваги:
    Якісний папір для друку.
    Недоліки:
    Відсутні.
    • Продавець  BIGCHOIC

Дякуємо за відгук.

• Ирина

Качественная бумага.

Переваги:
    Хорошая плотность.
  • 77710805
    Продавець: Rozetka

Отличная бумага

Переваги:
    Отличная бумага, кенон и т.п. отдыхают