Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Бездротові Bluetooth навушники Joyful Ear Clip S18 лавандовий

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Олександра Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: JoyUa

Фото як сидять на вушку, дійсно дуже класна якість в навушників

Переваги:
    Класний звук, гарна якість матеріалу, зручно і не болить вушко
    Недоліки:
    Зовні чутно музику але це і так зрозуміло через конструкцію
    • Продавець  JoyUa

Дякуємо за такий щирий і яскравий відгук та чудові фото! Користуйтеся із задоволенням!

• Марія С***
    Відгук від покупця. Продавець: JoyUa

Навушники дуже сподобалися. Дуже комфортні та майже не відчуваються на вусі. Звук дуже класний. Дякую за подаруночки.

Переваги:
    Звук. Комфорт
    • Продавець  JoyUa

Команда нашого магазину надзвичайно вдячна Вам за позитивний відгук! Дякуємо, що обрали JoyUa, користуйтеся нашим товаром із задоволенням!

• Олександра Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: JoyUa

Звук гарний на вушку тримаються добре

• Продавець  JoyUa

Ми щиро вдячні Вам за позитивний відгук і раді, що Вам все сподобалося!
      Дякуємо, що обрали JoyUa, будемо раді знову бачити Вас у нашому онлайн-магазині

• Олександра Г***
    Відгук від покупця. Продавець: JoyUa

Навушники дуже класні купувала донькі їй дже сподобались. Ще коли ми забирали замовленя в коробці були цукерка та браслет з української символікою на якому був інстаграм. Дже приємний подарунок. Дякую

Переваги:
    Швидка відправка, якісне пакування, приємний подарунок.
    • Продавець  JoyUa

Дякуємо, що знайшли хвилинку та поділилися своїми враженнями!Користуйтеся нашим товаром із задоволенням, будемо раді знову бачити Вас у нашому онлайн-магазині!

• Мариам Р***
    Відгук від покупця. Продавець: JoyUa

В принципе наушниками я довольна.Смотрятся они стильно,хороший звук.Но если делать громко то больше 40%,то и стоящий рядом человек тоже все будет слышать.Для тревожников такие наушники просто топ.Слышно и музыку и то что происходит вокруг тебя.

Переваги:
    Цена,красиво смотрится в ушах
    Недоліки:
    Все слышат что играет в наушниках,очень плохой звук если говорить в них по телефону
    • Продавець  JoyUa

Команда JoyUa цінує, що Ви знайшли та приділили час, щоб поділитися Вашим враженням про наш товар. Ваші відгуки допомагають нам ставати кращими! Будемо раді знову бачити Вас у нашому онлайн-магазині!