Відгуки покупців про Дитячий смарт-годинник Smart Watch C002 Рожевий
- Валерія К***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір корпусу: Purple. Колір ремінця: Purple
Годинник прийшов швидко, замовила в четвер ввечері, а в суботу зранку вже був на пункті видачі. Все працює, тільки тихий і не точно показує місце знаходження
- Переваги:
- Недоліки:
- Тихий і не правильна локація
- Продавець Gadget OFF
Вдячні за ваш відгук! Приємного користування :)
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Функція GPS не працює. В додатку заповнив всю інформацію, інформації по заряду батареї і місцезнаходження немає, також крокомір нічого не відображає. Обмежити зону геолокації також неможливо. Замовили саме цю модель для можливості відслідковування місцезнаходження. Також в описі є функція прослуховування, але фактично в додатку такої можливості немає. Тобто працю лише дзвінок і голосові повідомлення. Також в інструкції написано, що годинник після реєстрації і в робочому режимі можна вимкнути лише з додатку, а фактично його можна легко вимкнути через меню пристрою.
- Переваги:
- Тримає батарею і працює
- Недоліки:
- Динамік поганої якості, GPS не працює, в додатку також не відображається заряд батареї і кроки, можна вимкнути годинник з легкістю.
- Продавець Gadget OFF
Сергій, прикро, що досвід співпраці виявився невдалим. Оформили повернення товару
- Яків С***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Не відповідає опису товару.
Система встановлення sim карти дуже не зручна. Мікрофон тихий. Камера нечітка.- Недоліки:
- Не працює GPS, не відстежує геопозицію.
- Продавець Gadget OFF
Яків, прикро, що досвід співпраці виявився невдалим. Ви можете повернут товар згідно гарантії, у чаті надали вам реквізити
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Брехня я наказав чорні а прийшли розові часи
- Переваги:
- Брехня
- Недоліки:
- Брехня
- Продавець Gadget OFF
Прикро що на складі Розетки виникла помилка при комплектації. У чаті надали вам реквізити для повернення товару
- Неля М***Відгук від покупця. Продавець: AUAU. Колір корпусу: Violet
жахливий годинник! гроші на вітер. сім карту взагалі не бачить. не рекомендую
- Дубченко В***Відгук від покупця. Продавець: AUAU. Колір корпусу: Violet
Коректую відгук - пошкодився провід зарядки. Іншим зарядився! Все працює, ура!
- Дубченко В***Відгук від покупця. Продавець: AUAU. Колір корпусу: Violet
Налаштувала легко, все було прекрасно. Через 2 місяці перестав вмикатися.
- Переваги:
- Функції
- Недоліки:
- Перестав працювати
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: AUAU. Колір корпусу: Violet
Були проблеми з налаштуванням,відразу зі мною зв'язався представник магазину,кваліфіковано проконсультував,допомогли з налаштуванням,все працює, дякую
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: AUAU. Колір корпусу: Violet
Купила ,годинник на подарунок,це просто жах,сім карти не бачить, зареєструватися не можна,пише,що не вірний код ,повне розчарування
- Переваги:
- Не знайшла
- Любов П***Відгук від покупця. Продавець: AUAU. Колір корпусу: Violet
Годинник не підійшов, але дуже совісний продавець. Приємно в наш час
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: AUAU. Колір корпусу: Turquoise
Приїхав вчасно. Свої функції виконує.
- Переваги:
- Легкий у функціональності
- Недоліки:
- Не точно показує геолокації дитини
- Павло З***Відгук від покупця. Продавець: AUAU. Колір корпусу: Turquoise
Тепер розповідайте, як під'єднати інтернет від vodafone? Бо без цього неможна налаштувати годинник, телефонну книгу та gps
- Переваги:
- Чутно добре
- Недоліки:
- Не можу налаштувати інтернет від vodafone
- Дмитро Ф***Відгук від покупця. Продавець: AUAU. Колір корпусу: Turquoise
Годинник непоганий на свої кошти. Місце знаходження показує неточне. Немає української мови.
- Переваги:
- Можливість дзвонити з годинника та на годинник, відслідкувати місце положення.
- Недоліки:
- На англійській мові.
- Пучко С***Відгук від покупця. Продавець: AUAU. Колір корпусу: Violet
Дочка задоволена, кольоровий гарний , свою функцію виконує
- Переваги:
- ціна якість
- Христина К***Відгук від покупця. Продавець: AUAU. Колір корпусу: Violet
Функції годинник свої виконує) дзвонить, приймає дзвінки, відстежується геолокація, гарний на вигляд) діти під контролем
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Незнайшла
- ИринаПродавець: AUAU. Колір корпусу: Violet
Не забрала цей годинник ,бо він був одразу з браком.( Фіолетовий з рожевим).
На склі пошкодження. Плівка на склі була відсутня і це пошкодження/несправність а правому куті екрану одразу було помітне. Першим помітив консультант і зауважив мені , за що йому велика подяка,працівники розетки як завжди найкращі , інакше я б потім як верблюд доводила що це не з нашої вини виникло пошкодження.
Або перед відправленням на точку видачі на технічну справність цей продавець товару не перевіряв, або це розраховано на те що людина забере річ з пошкодженням без огляду.
Будьте пильні, гарно оглядайте товари цього продавця.
Я прийшла забирати дитячий годинник з дитиною, було дуже неприємно.