- Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop. Колір: Сірий
В загальному все добре, сподобалось!
Але однотипні мелодії!! Пінгвін на скільки я розумію має крутитися, нажаль не крутиться! Картинка з проектора стоїть на місці.!- Переваги:
- Якби не пінгвін, ціна відповідає дійсності!
- Недоліки:
- Однотипні мелодії
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop. Колір: Сірий
Чудовий мобіль
- Наталія Я***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop. Колір: Сірий
Відправили мобиль , забули деталь ,ждала 5 днів поки відправлять , там оказалось не працює пульт , погано працює проектор і сам він не коректно працює ! Захотіла вернути обратно , на що мені відповіли чому я його зразу не провірила , а я не могла із за відсутності деталі , тепер вони хотять щоб я його їм відправила за свій рахунок , тому що вони уже оплатили мені доставку деталі !
Продавця не рекомендую!- Переваги:
- Даниил Я***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop. Колір: Сірий
Хороший мобиль. Всё хорошо работает, для тех кто в танке (как я) - кнопку включения надо зажать на 2-3 сек для включения. Для меня лично непонятным стал проектор, он не нужен))
- Переваги:
- Цена - качество
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop. Колір: Сірий
Дякую за чудову іграшку, приємні мелодії, дитині дуже подобається)
- Мар'ян С***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop. Колір: Блакитний
Товар ок, але я замовив і оплатив у блакитному кольорі, а прислали зовсім інший.
Різницю обіцяють повернути, або товар на обмін, але так як це дитячий товар, то я не готовий чекати тиждень на пересилки.
Дуже шкода, що поставилися безвідповідально і дуже підвели мої очікування.- Переваги:
- Товар в нормальний якості
- Недоліки:
- Неуважні продавці, пульт дуже смердить
- Продавець FlamesShop
Так, була помилка з артикулами, запропоновано було обмін за наш рахунок або повернути різницю. Ви запросили повернути різницю , вона була повернута на вашу карту. Гарного дня.
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop. Колір: Блакитний
Мобіль гарний, але прийшов в бежевому кольорі, хоча на коробці основна картинка - блакитна( замовляла блакитний. Продавець не перевірив перед відправкою, а я при отриманні(
- Переваги:
- Гарний
- Недоліки:
- Не той колір
- Наталія Ч***
Я теж оплатила як за блакитний мобіль, продавець не звʼязувався, різницю у вартості між блакитним і бежевим мобілем не повертав
- Неля М***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop. Колір: Сірий
Все супер,я і малюк задоволені . П'ять зірочок від нас.
- Переваги:
- Чудовий мобіль, приємні мелодії, зручно що є пульт та таймер.
- Христя Г***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop. Колір: Сірий
Досить непоганий мобіль єдине що хочиться більше мелодій. І упакування хотілось би краще самого мобіля але то не від магазину залежить взагалі все добре
- Переваги:
- На пульті із таймером))))
- Недоліки:
- Поки не знайшла