- Софія Г***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: XS. Колір: Коричневий
Мені боді сподобалося, свої очікування воно виправдало настільки, наскільки це можливо. Звісно, варто розуміти, що це не чарівний засіб — воно не змінить фігуру повністю, але добре підтягує те, що є, згладжує силует і робить його більш акуратним. Для свого призначення справляється дуже добре, я задоволена покупкою.
- Дария В***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: XL. Колір: Чорний
Товар не устроил. Ткань удобная мягкая но как по мне не утягивает ничего. Еще и с дыркой(
- Переваги:
- Магний
- Недоліки:
- Не утягивает. Дырявый
- Мирошниченко Л***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: L. Колір: Бежевий
Сама білизна така як на фото..Взяла L. В "місці де мала бути талія" дійсно трохи втягує. Вище і нижче просто еластичний трикотаж. Мої очікування виправдало.
- Переваги:
- Віповідає фото і опису
- Недоліки:
- В комплекті з білизної не продають таку фігуру:-)) Жарт.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: L. Колір: Чорний
Товар супер, якість сподобалась
- Єва П***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: M. Колір: Коричневий
Все підійшло та сподобалось
- ТамараВідгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: M. Колір: Бежевий
На размер ОГ98-ОТ88 взяла размер М. Утяжки не заметила, складки на боках не ушли, просто появился дополнительный слой ткани. Теоретически, можно носить как нижнее бельё поверх бюстгальтера и трусов, но непонятно зачем. 600 гривен потрачены зря.
- Переваги:
- можно носить просто как боди
- Недоліки:
- утяжки нет
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: 4XL. Колір: Чорний
Товар приехал не качественный.С прорезью.При получении спешила и нерасмотрела полностью.
- Продавець SiyaStore
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук і перепрошуємо за неприємний досвід Для нас це нетипова ситуація, тому хочемо якнайшвидше її вирішити. Пропонуємо Вам заміну товару або повернення коштів. Напишіть, будь ласка, в особисті повідомлення.
- Софія К***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: M. Колір: Коричневий
Все подобається. Підійшло по фігурі
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: L. Колір: Бежевий
Все дуже сподобалось, приємна тканина, все дуже гарно підійшло по фігурі)
- катерина с***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: XS. Колір: Чорний
мені сподолось доставка займає менше 2 днів дуже гарний боді на літо та весну супер
- Олеся П***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: L. Колір: Бежевий
Відповідає розміру, корисна річ.
Відповідає
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: 4XL. Колір: Чорний
Чудовий товар, головне підібрати правильно свій розмір.
- Переваги:
- Велика розмірна сітка, якісний матеріал.
- Марія Р***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: L. Колір: Чорний
Гарний боді. Добре утягує
- Руслана П***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: L. Колір: Чорний
Класне боді, рекомендую
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: M. Колір: Бежевий
Взяла навіть на розмір меньше - груди не тримає! На попі тканина гуляє :)
Стискає лише в області талії, зверху та знизу все виполазило тістом.
Цікаво, чи можна це неподобство повернути?- Недоліки:
- Не відповідає опису
Дякуємо за ваш відгук.
Звертаємо увагу, що дане боді є натільною білизною, тому відповідно до правил маркетплейсу та законодавства поверненню не підлягає.
Модель має коригуючий ефект лише в зоні талії, підтримка грудей у конструкції не передбачена, оскільки відсутні кісточки та поролонові вставки. Для власниць більшого бюсту рекомендуємо носити боді разом із бюстгальтером — це стандартна практика для такого типу білизни.
Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам робити описи ще зрозумілішими.
- Марія Ч***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: L. Колір: Бежевий
Класна річ) все сподобалося) Продавець швидко відгукнувся і навіть допоміг обрати розмір
- Переваги:
- Швидко та оперативно
- Недоліки:
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Дуже крутий товар, і швидка відправка
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: 4XL. Колір: Чорний
Боді - суперове)
- Переваги:
- Дуже швидко відправили
- Валерія Д***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: S. Колір: Чорний
БОДІК НЕЕЕРЕАААЛЬНО КЛАССНИЙ! Дуже зручний в підкреслює фігуру, я в захваті, це бомба
- Переваги:
- Тканина ідеальна, на фігурі просто офігезно
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Боді шикарний!!
Дякуюююю за допомогу у підборі розміру.- Переваги:
- Ідеально все))
- Недоліки:
- Романюк Т***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: S. Колір: Бежевий
Беру вже друге боді. Гарна якість за прийнятну ціну.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: L. Колір: Чорний
Гарний боді за приємну ціну
Відповідає
- Кривонос В***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: S. Колір: Коричневий
дякую дуже гарна річ замовлю і сестрі
- Переваги:
- Дуже сподобалось, буду замовляти ще, тканина нереально гарна, дякую
- Олександра Х***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: L. Колір: Чорний
Все добре!
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: SiyaStore. Розмір: M. Колір: Чорний
Дуже файне боді, все підійшло, добре утягує, навіть талія появилась! Я щаслива)
Дякую велике за цю прекрасну річ- Недоліки:
- Продавець SiyaStore
Дуже дякуємо Вам за відгук і раді, що Вам усе сподобалось