- Євген М***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Хорошие наушники за свою цену!
- Переваги:
- Цена,качество
- Недоліки:
- Пока не обнаружены
- Продавець NG-Store
Дякуємо за відгук )
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Достойный вариант беспроводных наушников без наценки за фирму
- Переваги:
- Топ за свои деньги
- Недоліки:
- Длительное использование чуток натирает уши
- Павло Т***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Гарні навушники, брали для хлопця десяти років, працюють добре, однаково легко підключилися і до андроїда, і до iOS, за свою ціну норм
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Продавець дуже швидко відіслав товар.
- Переваги:
- Висока якість звуку. Великі амбушури та м'яке огіляв'я у вигляді еластичної стрічки.
Адаптер сигналу тримає набагато краще сигнал ніж блютуз навіть через великий одяг та зони завад звязку
- Продавець NG-Store
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: NG-Store
Класні ігрові навушники, налаштували швидко! Дитина в захваті!
- Переваги:
- Дизайн, якість звуку
Дякуємо за відгук )
- Олександра Р***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Навушники класні! Але один бал зняла. купувала дитині на подарунок, в день народження забирала їх , і дуже не приємно було що розряджені в нуль (перевірити не можеш ніяк.
- Недоліки:
- Повністю розряджені приїхали
- Продавець NG-Store
Дякуємо за відгук і раді, що навушники Вам сподобались
Бездротові навушники можуть приїжджати з частково або повністю розрядженим акумулятором — це нормально для транспортування та зберігання. Перед першим використанням рекомендуємо повністю зарядити пристрій.
Бажаємо дитині приємного користування і гарного настрою!
- Вячеслав А***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Дуже гарні навушники, як за виглядом так і по функціоналу. Вже більш ніж півтора місяці використовую. Прям точно не вимірював час роботи навушників на бездротовому підключенні, але я досить довго сиджу за пк і десь 3-4 дні по 9 - годин дійсно тримає.
Нажаль чи нащястья, тільки в цих навушників є така специфічна оправа. Саме через її наявність я і обрав ці навушники, так як завдяки ній, навушники набагато меньше давлять на голову.
І з провідного підключення ніяких не було проблем.
Але все ще нюанси:
1) Малий адаптер дуже нестабільний, і я маю на увазі те, що разєм Type-c хитається, в після декількох приєднань до телефона почав ще сильніше хитатись. Можливо брак, але не думаю що сильно погано, хоча неприємно і трішки страшно за те що він може застрягти в гнізді телефона.
2) Хоч я і перевіряв звук мікрофона( за допомогою диктофона), але при бесіді з кимось через них, мені кажуть що тихий мікро. Я не знаю точно у чому причина, можливо в тому що з такою конструкцією мікро виходить задалеко від рта, тому і така ситуація.
Але за свої гроші це досить гарний варіант, якщо цікавить одночасно і бездротове і дротове підключення до різних гаджетів, та як що подобається коли навушники м'яко сидять на голові. Тому як що в мене ці прийдуть в непридатний стан, я знову їх замовлю, по можливості.- Переваги:
- Гарний дизайн. Немалий функціонал. - Бюджетні.
- Недоліки:
- Особисто мені не повезло з Type-c роз'ємом. Мікрофон, через конструкцію, знаходиться задалеко.
- Продавець NG-Store
Дякуємо за детальний відгук і за те, що поділилися досвідом використання. Раді, що навушники загалом вам сподобались і зручні у використанні.
Якщо в майбутньому виникнуть будь-які питання або несправності — завжди можете звернутися до нас.
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Чудові навушники. Сину і чоловіку дуже сподобалися. Гучний звук, чіткий мікрофон.
- Переваги:
- Зручні, гучні
- Валерій М***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Товар відповідає опису, відправили швидко.
Дякую за оперативність та за гарне відношення!- Переваги:
- Швидкість.
- Станислав К***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Легкі в налаштуваннях не потребують додатково сторонніх програм все подобається
- Переваги:
- Якісні навушники працюють добре комфортно сидять звук для музики і для Ігор задовільний
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Игорь Д***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Навушники непогані. Для прослуховування музики не підходять, а от для кіно чи ігор норм. Мікрофон працює не погано. Три зірки тільки за те що в описі написано активний шумодав, а по факту його нема.
- Переваги:
- Мікрофон, амбюшури з тканини, швидка доставка.
- Недоліки:
- Нема активного шумодава. Незручне керування.
- Продавець NG-Store
Добрий день. Так, на жаль була неточність в характеристиках. Виправили . Дякуємо за відгук)
- Евеліна Р***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Хороші навушники, прийшли швидко. Дитина задоволена!
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Нормальні навушники, питань немає. Єдине що, це мала відстань та трішки плутанина з командами, оскільки кнопки 2, а команд штук 6.
- Переваги:
- нормальні вуха за свої гроші
- Недоліки:
- мала відстань сигналу
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: NG-Store
Гарні навушники, дитині дуже сподобались. Рекомендую продавця.
- Юрий О***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
В каталоге указано, что у этих наушников активное шумоподавление. На самом деле никакого шумоподавления и в помине нет, да и пассивная звукоизоляция плохая.
- Переваги:
- За свои деньги нормальные наушники.
- Недоліки:
- Немного давят на уши, и это некомфортно. Пассивная изоляция никакая.
- Михайло Н***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
При першому замовленні попався брак, продавець швидко вирішив проблему, та надіслав нові. Самі навушники якісні за свої кошти, рекомендую
- Переваги:
- Гарна комунікація магазину, гарний товар за свої кошти
- Недоліки:
- Не знайшов
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Зручні, ціна=якість, для ПС 5 ідеальні.
- Переваги:
- Якість звуку
- Алена С***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Купувала на подарунок, все сподобалось
- ваня ф***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
купивав для роботи за пк законектилися без проблем звучання хороше мікрофон працює чітка
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: NG-Store
Все чудово, навушникі сподобались.
- Переваги:
- Дуже гарний звук
- Недоліки:
- Хотілося б ще блютуз до комп'ютера в комплекті ))
- Лилия Г***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Навушники прийшли у відмінному стані, якість відповідає опису. Купувала
хлопчику для ігор. Рекомендую- Недоліки:
- Костюк С***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Навушники гарні, роблять файно, але є проблема з налаштуванням(це вже більше проблема з додатком від розробників )
- Переваги:
- Гарний звук, великий радіус дії навушників
- Недоліки:
- Трохи тихий мікрофон
- Кирил П***
Дуже велике питання, яка программа для цих наушників?
Шукав в інтернеті але не знайшов? - Продавець NG-Store
Добрий день. Для цих навушників немає додатків. Не знаємо що мав на увазі покупець який залишив відгук
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Все добре, якісний звук, якість.
- Переваги:
- Надовго вистачає зарядки.
- Недоліки:
- Немає.
- Оксана Ф***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Товар прийшов швидко.Все працює.Задоволена.Рекомендую
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Все чудово. Звук хороший, на вуха не давлять. Заряд тримають добре
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Товар прийшов в хорошому стані, без видимих пошкоджень. Користуюсь вже тиждень, нарікань не має. Чудовий звук(особливо баси), якісний мікрофон, а також акумулятор який тримає заряж дуже довго (в мене протримався тиждень, користуюся ними по 3-4 години в день). Ніяких шумів та переривань зв'язку при підключенні по блютузу або радіоканалу немає. Єдине що для мене є мінусом це присутність тільки 2х режимів регулювання розміру (переміщення резинки що сидить на голові вище або нижче) особисто для мене трішки давлять. Загалом за свою ціну прекрасні навушники.
- Переваги:
- Якісний звук та мікрофон. Чудова якість зв'язку при бездротовому підключенні. Велика ємність акумулятора. Красивий дизайн.
- Недоліки:
- Особисто для мене трішки давлять і сповзають.
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Навушники навушники гарні дуже зручні 10 із 10
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Добре працює, якість звуку також гарна
- Владимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Все сподобалося
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Бистро відправили ,все прийшло вчасно!! Рекомендую!
- Переваги:
- Швидко і якісно
- Недоліки:
- ---
- Продавець NG-Store
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Купив під ps4pro,можливості перевірити покищо не маю,але звук через ноутбук і телефон дуже радує.(Вони басові)Здивувала автономність,за тиждень користування я їх заряджав лише після отримання.Резинка не дуже жорстка(вуха не болять).
- Переваги:
- Автономність,звук,амбушури,розмір.
- Недоліки:
- З керуванням треба гратись,якщо постійно перемикатися від радіо,на блютуз підключення.
- Продавець NG-Store
- РусланВідгук від покупця. Продавець: NG-Store
Все працю добре )
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Купляв як безпроводні для спокійного геймінгу, тому використовував 2.4G USB і пишу відносно нього.
Заводські налаштування навушників та гучність мікрофону жахливі, на сайті розробників нема драйверів для звичайних навушників та їх програма не працює. Виправив встановивши SxSound та Voicemeeter. Звук став норм, не для аудіофілів.
Висновок: норм, але звук міг бути ліпше. Ще могли б зробити норм програму для налаштувань
Фото: як вони виглядають розпаковані- Переваги:
- Баси чутно, шумозаглушення, тримає заряд, мікрофон можна заховати, сяйво вимикається, зручні
- Недоліки:
- Нема програми для налаштувань і погані заводські налаштування, звук середній
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: NG-Store
Хороші навушники
- Переваги:
- Звук, та заряд
- Недоліки:
- Поки не знайдено
- Саміра У***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Тільки но підключила. Дуже задоволена покупкою. Звук об'ємний і голосний, а також є декілька способів підключення, що для мене величезний плюс. Навушники м'які і не давлять, лягають щільно, як треба, а резинку можна регулювати. Також мікрофон добре складається і не заважає у роботі, якщо він не потрібен.
Ще один плюс, так це швидка відповідь продавця на моє питання щодо підключення. Дякую)- Переваги:
- М'які, гарний звук, декілька способів підключення, підсвітка.
- Недоліки:
- Не виявила.
- Кирило Т***Відгук від покупця. Продавець: NG-Store
Дуже гарні навушники за свою ціну! 4 режима роботи із добрим звучанням, також навушники дуже зручні та мають гарний дизайн :D
- Переваги:
- Гарне звучання, декілька режимів роботи
- Недоліки:
- Не побачив