- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 96. Розмір фотоальбому: 23.4x23.4. Колір обкладинки: Блакитний з золотистим
Дуже гарний
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за відгук :)
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 96. Розмір фотоальбому: 23.4x23.4. Колір обкладинки: Блакитний з золотистим
Дуже класний! Заповнюємо з задоволенням
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Радіємо, що ви задоволені та проводите час разом:)
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 96. Розмір фотоальбому: 23.4x23.4. Колір обкладинки: Блакитний з золотистим
Нажаль виробник не взяв до уваги, що фото будуть клеїти в альбом, а не малювати, тож вигляд у альбома не дуже ((
- Переваги:
- Гарний
- Недоліки:
- Тонкий, не передбачено вклеювання фото
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук і що обрали наш фотоальбом!
Розуміємо ваше зауваження — і справді, сторінки не мають клейкої основи, адже альбом задумано як універсальний: для збереження як фото, так і записів, малюнків чи пам’ятних дрібничок.
Щоб фото виглядали естетично та тримались на місці, ми рекомендуємо використовувати двосторонній скотч або спеціальні кутики для фото — це зберігає акуратність, не псує самі світлини й додає чарівної атмосферності :)
- Елена Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 96. Розмір фотоальбому: 23.4x23.4. Колір обкладинки: Блакитний з золотистим
В целом хороший альбом, интересно придумано наполнение. Я довольна покупкой!
- Переваги:
- Наполнение продумано
- Недоліки:
- Хотелось бы чуть больше по размеру
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо за відгук :)
- Марина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 96. Розмір фотоальбому: 23.4x23.4. Колір обкладинки: Блакитний з золотистим
Альбом вернула так як зверху був по апаратний і трішки грязний..сам альбом запечатаний не можна подивитись який всередині і не має ні скотча ні котиків…
Представник постачальникаВітаємо, Марина!
Ви можете звернутись напряму до виробника ORNER на пошту [email protected]
Наші менеджери нададуть більше фотографій, а також відео-огляд дитячого фотоальбому, якщо вам сподобається - зможете оформити повторно :)
А кутики і скотч не входять до комплекту, але їх можна придбати окремо.
- Ніколаєва Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 96. Розмір фотоальбому: 23.4x23.4. Колір обкладинки: Блакитний з золотистим
Альбом хороший, наповнення згідно опису, прийшов з пошкодженою обкладинкою, і враховуючи якісне пакування то пошкодженим його відправили
- Недоліки:
- Пошкоджена обкладинка в декількох місцях
Представник постачальникаДоброго дня.
Нам дуже шкода, що ви залишились незадоволені своїм придбанням, прохання написати напряму менеджерам ORNER для вирішення даного питання.
дякуємо, що написали!