Картка Rozetka

Відгуки покупців про Фотоальбом дитячий Orner «Дракончик»

Код:  520623729
Оцінка користувачів 3.67/5
  • Марія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 96. Розмір фотоальбому: 23.4x23.4. Колір обкладинки: Блакитний з золотистим

Дуже гарний

Добрий день.
      Дякуємо за відгук :)

• Інна К***

Дуже класний! Заповнюємо з задоволенням

Дякуємо за відгук. Радіємо, що ви задоволені та проводите час разом:)

• Анна В***

Нажаль виробник не взяв до уваги, що фото будуть клеїти в альбом, а не малювати, тож вигляд у альбома не дуже ((

Переваги:
    Гарний
    Недоліки:
    Тонкий, не передбачено вклеювання фото

Дякуємо вам за відгук і що обрали наш фотоальбом!
      Розуміємо ваше зауваження — і справді, сторінки не мають клейкої основи, адже альбом задумано як універсальний: для збереження як фото, так і записів, малюнків чи пам’ятних дрібничок.
      Щоб фото виглядали естетично та тримались на місці, ми рекомендуємо використовувати двосторонній скотч або спеціальні кутики для фото — це зберігає акуратність, не псує самі світлини й додає чарівної атмосферності :)

• Елена Я***

В целом хороший альбом, интересно придумано наполнение. Я довольна покупкой!

Переваги:
    Наполнение продумано
    Недоліки:
    Хотелось бы чуть больше по размеру

Вітаємо!
      Дякуємо за відгук :)

• Марина Ж***

Альбом вернула так як зверху був по апаратний і трішки грязний..сам альбом запечатаний не можна подивитись який всередині і не має ні скотча ні котиків…

Вітаємо, Марина!
      Ви можете звернутись напряму до виробника ORNER на пошту [email protected]
      Наші менеджери нададуть більше фотографій, а також відео-огляд дитячого фотоальбому, якщо вам сподобається - зможете оформити повторно :)
      А кутики і скотч не входять до комплекту, але їх можна придбати окремо.

• Ніколаєва Т***

Альбом хороший, наповнення згідно опису, прийшов з пошкодженою обкладинкою, і враховуючи якісне пакування то пошкодженим його відправили

Недоліки:
    Пошкоджена обкладинка в декількох місцях

Доброго дня.
      Нам дуже шкода, що ви залишились незадоволені своїм придбанням, прохання написати напряму менеджерам ORNER для вирішення даного питання.
      дякуємо, що написали!