- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: MixBerrу. Колір: Пудровий
Дуже зручна,якісний пластик.Рекомендую
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: MixBerrу. Колір: Сірий
Гарна пісочниця. Свої функції виконує. Засипав півтора мішка піску. Якість пластику хороша. Це не перший раз, коли беремо пластикові іграшки виробника Долоні. У нас іграшки проходять люті краш-тести і їх пластик тримає удар. Компанія реалізатор все зробила добре - відправили швидко, запакували добре - нічого не побилось.
- Переваги:
- Пісочниця з гарним обʼємом і пластиком гарного рівня. Добре що закривається - не лазять коти і дощ не заливає пісок. Форма кораблика дозволяє накривати все разом з доволі обʼємними іграшками.
- Недоліки:
- Поки немає.
- Нікіта М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоно-зелений
Гарна якість, запаху не було присутньо, витримує досить велику кількість піску, закривається надійно ! Дитина в захваті
- Переваги:
- Якісний міцний
- Недоліки:
- Не виявив
Дякуємо за такий приємний і детальний відгук!
Раді чути, що ви оцінили якість, надійність та зручність у використанні, а головне — що дитина в захваті. Нехай покупка й надалі приносить лише радість!
- Яна П***Відгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Бірюзовий із сірим
Все супер! Відправили відносно швидко, прийшло все як треба) Пісочниця відповідає очікуванням) Спілкування з продавцем на вищому рівні!
- Переваги:
- Товар відповідає очікуванням
- Артур М***
Яка вартість доставки?
- Продавець БертМоль
Доброго дня, доставка НП тільки на вантажне відділення, вартість доставки в середньому 470-540грн
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Зелено-червоний
Чудовий будиночок! Штори з жовтої органзи здивували в позитивному сенсі. Найкраща моя покупка за довгий час. Пластмаса якісна, ніякого запаху.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Зелено-червоний
Дуже дякую за товар. Пісочниця перевершила очікування. Чомусь думала, вона буде меншою, а розмір шикарний.
- Переваги:
- Ціна, розмір, наявність кришки, є по бокам місця для сидіння, яскравий колір.
Швидко відправили товар. - Недоліки:
- Немає.
- Продавець AMAX
Ольга, щиро вдячні за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою!
- Анастасия Ч***Відгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Зелено-червоний
Пісочниця супер, дякую!!!
- Мирослава С***Відгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Бірюзовий із сірим
все супер ! товар швидко прийшов і класний )) дуже задоволена.поки що будем використовувати як басейн для дитини 1 рік. як похолодає то засипем пісок. рекомендую
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Зелено-червоний
Дякую за пісочницю.
- Продавець AMAX
Дякуємо за замовлення і за відгук!
- Олеся К***Відгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Сіро-бірюзовий
Пічочниця топ! Круто, що є сидіння і дитина не сидить в піску попою. Розмір оптимальний, для двох дітей, а одному взагалі розкіш. Кришка дощ витримала, жодних нарікать, ми повністю задоволені!
- Продавець AMAX
Олеся, щиро вдячні за такий розлогий відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою!
- Эльза П***Відгук від покупця. Продавець: Okaziya
Огромое спасибо за такую прекрасную песочницу,она просто великолепная.Внучка в захвоте.
- Переваги:
- Все
- Александра Е***Відгук від покупця. Продавець: Okaziya
Пiсочниця дуже сподобалася, не маленька. Дитина щаслива) пластик доволi щiльний, не тонкий. Дякую
- Переваги:
- Великий розмiр
- Недоліки:
- Не виявленр
- Алёна М***Відгук від покупця. Продавець: Okaziya
Отличная песочница. Товар пришел быстро, целый. Все как заявлено в описании и на фото
- Переваги:
- Хороший пластик. Удивил подарок, не рассчитывали на приятный бонус в виде лопатки и грабель (хотя по наклейке на коробке в подарок должны были быть формочки для песка)
- Продавець Okaziya
Раді, що все сподобалося!
- Максим Ф***
чи пропонував вам продавець внести часткову оплату за товар по ричині габаритності?
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Okaziya
Песочница супер, большая и с хорошего плотного пластика
- Переваги:
- Прочный материал, большой размер
- Недоліки:
- Пока нет
- Роман К***Продавець: Rozetka. Колір: Червоно-зелений
Замовив, чекав, без попередження скасували і все, не раджу зв'язуватись
Романе, вибачте за незручність. Товар розійшовся надзвичайно швидко, але нова партія вже в дорозі, очікуємо протягом 1,5 тижнів.. Дякуємо за відгук!