Відгуки покупців про Підгузки трусики для дітей Libero Sleep Tight 10 35-60 кг 9 шт
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 9
Рекомендую.
Представник постачальникаВікторіє, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що підгузки-трусики Libero Sleep Tight відповідають Вашим очікуванням і забезпечують комфорт та надійний захист для дитини під час сну. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду Libero та раді, що Ви задоволені якістю нашої продукції. Бажаємо приємних покупок!
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 9
Дякую
Представник постачальникаДмитро, вітаємо!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 9
Дуже "ніжні" резинки на них. Через це рвуться.
Представник постачальникаТетяно, вітаємо!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Нам дуже шкода, що підгузки-трусики Libero Sleep Tight не виправдали Ваших очікувань. Ми постійно працюємо над покращенням якості продукції, тому Ваш коментар для нас дуже важливий.
Будь ласка, напишіть нам на [email protected] із зазначенням деталей покупки (дата, місце придбання) та фото товару, щоб ми могли детальніше розібрати ситуацію.
Дякуємо, що обираєте Libero!
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 9
Якісні підгузки-трусики, я задоволена
Представник постачальникаМаріє, вітаємо!
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 9
Відповідають опису. Задоволена товаром.
- Переваги:
- Тоненькі, якісні
Представник постачальникаКатерино, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку підгузків-трусиків Libero Sleep Tight. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 9
Дякую вам дуже, якість супер, швидко все доставлено
Представник постачальникаТетяно, вітаємо!
Дуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку підгузків-трусиків Libero Sleep Tight. Для нас важлива Ваша думка!
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 9
Сподобалися. Підійшли для дитини.
- Переваги:
- Не протикають.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаСвітлано, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку підгузків-трусиків Libero Sleep Tight. Для нас важлива Ваша думка!
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 9
Все прийшло вчасно, усім задоволена
Представник постачальникаОлександро, вітаємо!
Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку Libero Sleep Tight. Для нас важлива Ваша думка!
Товар корисний.
- Переваги:
- Мало в пачке
Представник постачальникаНаталю, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!
- Світлана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 9
Робила замовлення 7 червня і досі немає.Чи можна зв'язатис
я з продавцем поповоду замовлення?
- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 9
Доброго дня товар чудовий дитина комфортного и сухо.Дякую .
- Недоліки:
- Маловато штук в пачке
Представник постачальникаНаталю, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук!
- Яна М***
Чи можливо їх зняти, не розриваючи бокових швів, у випадку сухої ночі?
Представник постачальникаЯно, вітаємо!
Дякуємо за Ваше запитання та цікавість до бренду Libero. Це можливо, але ми не рекомендуємо таке тривале використання підгузка. Підгузки-трусики Libero Sleep Tight є одноразовою продукцією та не призначені для повторного використання.
- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 9
Дуже гарні трусики Чудовий товар рекомендую.
- Недоліки:
Представник постачальникаНаталю, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук!
- Северин Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 9
Трусики чудові , але бокові стінки дуже погано розтягуються тому коли дитина спала вони просто злетіли
- Недоліки:
- Бокові резиночки
Представник постачальникаСеверин, добрий день,
Нам важлива ваша думка. Приносимо вибачення за ситуацію, що склалася. Надішліть будь ласка ваші контактні дані нам на пошту [email protected] для того, щоб з вами зв’язався представник бренду для подальшого вирішення проблеми. Дякуємо!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 9
Покупала на Розетке для ребенка 9 лет, одевали на ночь в итоге эти трусы не работают протекают. Поставила одну звезду автоматически к Розетке претензий нет. К сожалению выкинутые деньги. Не советую покупать
- Переваги:
- Заказ от Розетки получила вовремя
- Недоліки:
- Протекают не хватает на ночь
Представник постачальникаЮліє, добрий день! Нам важлива ваша думка. Приносимо вибачення за ситуацію, що склалася. Надішліть будь ласка свої контактні дані на пошту [email protected] для того, щоб з вами зв’язався представник бренду для подальшого вирішення проблеми. Дякуємо!
- Софія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 9
Просто чудові трусики — дійсно тонкі, приємні на дотик і взагалі не шелестять під шортами. Після першої ночі ми з дитиною задоволені.
Порівняно з драйнайтсами, ці трусики тонші та приємніші на дотик і зовсім не чути, що вони є під шортами чи піжамними штанами. А от бокові резинки у них дещо менші за драйнайтсові й трохи гірше тягнуться (але набагато краще, аніж може здатися на перший погляд — не лякайтеся ).
Поглинають прекрасно — постіль абсолютно суха, без найменших плямок, при тому, що підгузок наповнений доволі сильно.
Класно те, що у них поглинаючий шар поділений на три смужки і вони не збиваються в грудку й не провисають. Думаю, це додає певності дітям, якщо вони в гостях і їм треба пройти до вбиральні, щоб зняти або поміняти трусики, не "спалившись" .
Одним словом, я їх раджу й дуже дякую Ліберо за те, що вони з'явилися в Україні — багатьом підліткам це зараз дуже потрібно.- Переваги:
- Тоненькі, приємні на дотик, чудово поглинають.
- Недоліки:
- Тонкі бокові резинки, які тягнуться трішки гірше, аніж у драйнайтсів.
Представник постачальникаСофіє, вітаємо,
Щиро вдячні за ваш відгук. Приємного досвіду використання малюку!