Топи продажів

Відгуки покупців про Банка скляна євро 5 л, (кришка 100)

Код :  521959439
Оцінка користувачів 4.79/5
  • Рома Б***
    Відгук від покупця. Продавець: West

Давно пользуюсь подобными банками, в отличие от 3л. в них удобно влезает рука. И вместительные. Странно что они не так сильно распространены как 3л. У меня больше пятилитровых чем трёхлитровых. Если бы они ещё продавались сразу с вакуумными крышками. А так докупал отдельно. И чтобы не разбились делаю для них кожух из теплоизола и скотча. Думаю, продукты в них могут храниться веками. Никакие жучки не залезут ничего. Стекло лучше материал. И прозрачный видно, что внутри и ни с чем не взаимодействует, безвреден.

Переваги:
    Широкая горлышко большой объём
    Недоліки:
    Не помешали бы вакуумные крыши и защитный кожух
    • Ярослав А***

Роман, подскажите пожалуйста где вы вакуумные крышки покупали? Как по качеству?
      Не могу качественные найти. Заранее благодарю

• Людмила П***

Банки ЧУДОВІ!!!

• елена р***
    Відгук від покупця. Продавець: West

Банка супер.тє що потрібно було.дякую

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: West

Доброго дня! Підтверджую, що банки розкішні! Рекомендую продавця! Все пройшло швидко, від листування до замовлення та отримання. Упаковано було на совість(я дарма хвилювався, як такий скляний товар доїде).

Дуже дякую!

Переваги:
    Відповідає усім заявленим характеристикам
    Недоліки:
    не має
  • Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: West

Баночки шикарні, вчасна і якісна доставка. Рекомендую продавця.

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: West

Дуже добра банка коштує недорого

Переваги:
    Скло.
    Недоліки:
    Кришку окремо треба купувати
    • Ярослав

Подскажите пожалуйста, сколько НП насчитала за доставку? Заранее благодарю

• Наталья Р***

Банки класні...

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: West

Все супер. Товар відповідає заявленій якості. Банка зручна, з великим отвором. Окремо замовили кришку до неї. Файна ціна в інтернеті на неї. Отримали дуже швидко, після замовлення, запакована була надійно. Постачальника рекомендую. Дуже великий асортимент різних розмірів банок та кришок до них за невелику ціну

Переваги:
    Якість, ціна
    • Олександр Г***

Вітаю! Скажіть будь ласка, скільки вам обійшлася доставка банки? З якого міста відправляють? Та в якому місті ви отримали?

• Світлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: West

Банки отличные. Желательно сразу заказать у продавца крышки. Они больше обычных.

Переваги:
    Вместительные и красивые(рисунок яблочки и груши)
    Недоліки:
    Не заказала сразу крышки. Моё упущение
  • Наталія Т***

Відмінна

• Леонид П***

Буду заказивати ще.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: West

Отримала. Все як на фото. Гарні банки. Я заказала 4 банки. Коробка не така вже велика, можна й на звичайних відділеннях до 30кг отримати.

• Руслан Б***

Ок

• Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: West

запакували аби як, коробка явно замала для чотирьох банок, після того як до тих трьох, що внизу, примотали зверху ще одну, то це точно нічим добрим не могло закінчитися, тому одна банка, та що посередині, була просто розчавлена.

Переваги:
    на перший погляд хороші банки, надіюся ті, що залишились, прослужать довго
    Недоліки:
    не вміють пакувати