Відгуки покупців про Навушники HyperX Cloud Earbuds II Black (70N24AA)

Оцінка користувачів 3.97/5
на основі 41 відгук
  • Максим Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Це вже друга пара цих "вух" куплених мною. Все добре та тут опа-па виробник навіщось змінив насадки, були чудові котрі дуже надійно сиділи у вухах, а тут на, частина котра повинна фіксувахи навушник у вусі з тонкого м'якого силікону, котрий НЕ фіксує той навушник

Переваги:
    Звук, мікрофон.
    Недоліки:
    Гірші насадки в порівнянні з минулими версіями. Матеріал шнура котрий через /- рік починає розлазитись перетворюючись на пластилін.
    • Максим Л***

Порпавка. Звук теж став посереднім...
      Так і живемо.

• Марк С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

в правом наушнике какой-то непонятный гул но я склоняюсь что это из-за ноутбука но до конца не уверен и кнопка на наушнике не работает просто никак не реагирует не на какие нажатия деньги на ветер

• Олександр А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Гарні навушники, купляв для ігор, звук чудовий

Переваги:
    Звук чудовий
    Недоліки:
    Чудовий звук
  • Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Навушники почали рипіти з першого дня використання, зараз риплять ще більше, перехідник хороший, gaming sound card.

Добрий день!

Шановний Владислав! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.

Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.

• Зінаїда Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Покупаю эти наушники второй раз, как всегда всё супер

Переваги:
    Хорошая комплектация, звук тоже супер!
    Недоліки:
    Нету
  • Євгеній Р***

топ, дуже задоволений

Переваги:
    зручно, гнучкі налаштування, якісно
    Недоліки:
    не виявлено
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Якщо ви хочете гарні навушники, міцний середняк для більшості ігор, то це вони. Ефект оточення присутній, звук з ухилом на середні та високі частоти, можна підкрутити еквалайзером. В моїх вухах амбушюри сидять нормально. Найбільше питань можуть викликати доволі негнучкий дріт та мікрофон, що ловить всі шуми та звуки. З дротом нічого не зробиш, а ось посередня якість звуку мікрофону вирішується програмним шумодавом та легкою грою з частотами. Тому якщо не боїтеся трошки гри ж налаштуваннями, то цей продукт для вас. Навушники не для музики, фільмів чи чогось ще. Це пограти в ігри та поговорити онлайн, як на мою думку.

Переваги:
    Для ігр підійде, стильний дизайн, комплектація
    Недоліки:
    Посередній мікрофон, тонкий дріт
  • Віталій З***

Топ ))

• Павло Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Попри все навушники після користування близько семи місяців я оцінив круто звучать.

Переваги:
    Дуже класний звук.
    Недоліки:
    Самі знайдете.
  • Катерина

Гарні,якісні навушники.

Переваги:
    Якість
  • Грабовський А***

Хорошее качество кабеля, динамиков

Переваги:
    Качество звука
    Недоліки:
    Не совсем удобно сидят в ухе даже с самыми маленькими умбушюрами
  • Вікторія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Товар прийшов бракований. Один наушник не працює

Недоліки:
    Зламаний товар
    • Вікторія П***

Дякуємо продавцю, за допомогу вирішення проблеми.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Собівартість 400 гривень, чогось на 1900 я не помітив. Якщо береш для гри в якій потрібно добре чути кроки - ЦІ НАВУШНИКИ НЕ ПІДІЙДУТЬ. Звуки дуже "Гострі" і в якійсь мірі хриплячі, ще і приїхали в надірваній коробці (скоріш за все вже хтось повертав їх)

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Якість не відповідає ціні

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Олександр! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

Для того, щоби отримати з цих навушників якісний звук - потрібно використовувати їх з аудіоконтролером, розрахованим на 65-омне навантаження.

• Марк Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Не рекомендую. Повне розчарування.

Почну з того, що товар абсолютно не відповідає своїй ціні. Пакування виглядає дешево - зовсім не те, що хочеться бачити за такі гроші. Як подарунок - точно не варіант.

Але основна проблема - це самі навушники. Вони незручні, а гумові амбушюри - просто гігантські. Навіть найменший розмір із комплекту не підійшов ні мені, ні моєму другу. Через це відсутня будь-яка шумоізоляція, і навушники буквально не тримаються у вухах. Ледь зачепиш - і одразу випадають. Користуватися ними в повсякденному житті практично неможливо.

Можливо, комусь і підійдуть, але мені цей варіант не підійшов зовсім. За ці гроші можна знайти набагато якісніший і зручніший варіант.

Переваги:
    Відсутні.
    Недоліки:
    Незручні, не тримаються у вухах, погана шумоізоляція, завеликий розмір амбушюр, завищена ціна.

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Марк! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

Якщо найменші амбушури Вам завеликі, можливо, варто було би звернути увагу на накладні навушники, наприклад, посилання

• Чалый А***

Качественно, не выпадают, хорошее 3д

Переваги:
    Материалы, позиционирование
    Недоліки:
    Нет кнопки отключения микрофона
  • Погорілий В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

спочатку було все норм, але потім звук почав рябити і шум наче в старому телевізорі

Переваги:
    удобні в шах
    Недоліки:
    чомусь періодично звук шипить
    • Погорілий В***

прошу пробачення, замінв в налаштуваннях вивод звуку і все почало працювати.

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

навушники самі по собі дуже классні. брав для макбука на роботу. сидять классно коплект та відчуття звуків теж. але мікрофон не давить шум взагалі. і нема переходнику по type c. ну переходнику і не було в комплекті. а от по мікрофону - всі чують все шо в тебе навколо робиться

• Максим І***

Купив би другі.
    Чорні

• Маргарита
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Хорошие качественные наушники, рекомендую. Один минус, надо четко понимать, где левый, а где правый, иначе вываливаются из ушей)

Переваги:
    Стильные, удобные, звук хороший, качество на высоте
    Недоліки:
    На морозе быстро дубеют, сложно вставлять в уши
  • Владимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Продавец абсолютно не ответственный. Заказывались для подарка на сегодня,а они просто перенесли доставку на завтра. СПАСИБО за испорченный подарок...

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Продавец не отправляет товар вовремя!!!!

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Евген Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Пʼять із пʼяти. Гарні навушники. В мене були перши,захотілось оновити.

Переваги:
    Звук , збірка
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Доволі непогані навушники за свою ціну, як звуком, так і амбушурами. І я міг би продовжувати хвалити їх, але через майже місяць у них з'явився доволі неприємний шум. Спочатку я подумав, що, можливо, проблема в мене, а саме в моєму перехіднику, який підключений до зовнішньої звукової карти, але підключивши інші три пари різних навушників, я не почув цього шуму. З часом, трохи розібравшись, я почав розуміти, що, скоріше за все, проблема в штекері, бо коли його підключаєш і пробуєш покрутити в різні сторони, звук, крім шуму, починає ще й скрипіти та іскрити.
    За такий короткий період прикро, що вони так швидко зламались, адже це не перший раз, коли я купую товари від HyperX, і ніколи не було якихось проблем. Або ж це брак, який почав проявлятися тільки через пару тижнів.

Переваги:
    Добре сидять у вухах, непоганий звук та баси.
    Недоліки:
    Через короткий час з'явився шум, а точніше - проблеми зі штекером.

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Дмитро! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

Виходячи з Вашого опису - питання тут не в навушниках, а в перехіднику, який не здатний забезпечити якісний контакт зі штекером навушників. Будь ласка, замініть його на працюючий.

• Дмитро

Відпишу більш детально.
      По-перше, з перехідником все нормально, і проблем з ним немає. Я вище написав, що підключив до нього інші навушники, і все працювало добре.
      По-друге, я підключав і без перехідника до самої звукової карти, як зовнішньої, так і до ПК. Результат був один: шум і проблеми зі штекером.
      Доволі логічно було зрозуміти, що я це робив не тільки з перехідником, а й без нього. Власне, після цього я і зміг виявити проблему.

• Павло Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Навушники мені не сподобались. При підключенні присутній сторонній шум. Дуже незручно лежать в вухах постійно випадають. Заміна амбішур нічого не дає. За таку ціну не рекомендую.

Переваги:
    Колір, чохол.
    Недоліки:
    Сторонній шум, рішення з амбішурами.

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Павло! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

Сторонній шум - це питання не до навушників, а до джерела сигналу. Щодо амбушурів - зазвичай достатньо підібрати розмір, який Вам пасує.

• Ігор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Якщо брати для ігор. То вони чудові. Якщо окремо для музики то не дуже. Ця компанія в першу чергу орієнтована на ігри, то все круто і супер. Купляв іх спеціально для "Switch". Універсальних речей не існує і це потрібно розуміти. Мої Sony чудові для музики в іграх так собі себе показали. А ці Hyper X clooud відмінно. Так що для ігор- Hyper X . Для музики Sony.

Переваги:
    Геймерські. Но не більше.
    Недоліки:
    Тільки для ігор.
  • Василь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Навушники дуже сподобалися, брав на заміну вакуумним ( від вакуумних в мене болять вуха). Шукав такі, щоб можно було брати з собою в дорогу, та не займали багато місця в рюкзаку з ноутбуком. Запас гучності дуже великий, в FPS шутерах добре чутно кроки, хто де і звідки. Фільми та музика також все добре, звук файний.

Переваги:
    Добре сидять у вухах ( є змінні амбушури ).

Якісний мікрофон.

Дизайн, вперше бачу такі.
  • Василь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Дуже якісні навушники, потрібні були , щоб можно було взяти в дорогу разом з ноутбуком. Дуже гучні , звук файний. Брав більше з уклоном під FPS шутери, все на рівні.

Переваги:
    1) У вухах сидять добре ( є змінні амбушури )
    2) Мікрофон чудовий
    3) Звук в іграх, фільмах, музиці.
  • Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Відгук після майже місяця використання.
    Зазвичай користуюсь повнорозмірними logitech g733 lightspeed, але через пекельну погоду сидіти в них було просто неможливо, вуха ніби у сауні, тож було вирішено взяти щось маленьке на заміну, на час жари, або коли втомлююсь від повнорозмірних навушників.
    Одразу скажу, варто розуміти, що такі навушники не можна серйозно порівнювати з повнорозмірними, бо це абсолютно різного рівня пристрої.
    В цілому ці навушники це суцільний плюс для своєї ціни, нормальний звук, як для гри у шутери, для прослуховування музики трошки глибини не вистачає, але всеодно на гарному рівні. Якщо здаються трошки затихими, у самих налаштуваннях звуку можна пристрої додати loudness equalization, але майте на увазі, гучності додає дуже багато. Сподобалось, що в комплекті 3 різного розміру амбушюр, бо у мене завжди були проблеми з вакуумними навушниками через завеликі амбушюри. Чохол теж непоганий.
    Щодо мінусів можу віднести кабель, мені він короткий, але це було з початку зрозуміло, тож щоб комфортно підключити у пк одразу придбала подовжувач.

• Назар
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Качество наушников просто ужасное! По сравнению с первой версией, звук стал значительно хуже, а материалы теперь совсем некачественные. Наушники легко выдергиваются из ушей из-за измененной формы амбушюр.
    Очень разочарован, не рекомендую!

Добрий день!

Шановний Назар! Дякуємо, що подiлилися цiєю проблемою з нами.

Нам дуже шкода, що у вас склалося таке враження про одну з найпопулярнiших моделей навушникiв на ринку. Нова запатентована форма амбушурів значно анатомічніша за попередню модель та забезпечує меншу втомлюваність протягом довгих ігрових сесій.

Щодо звуку - імпеданс цієї моделі вищий за попередню, тому для якісного звучання ці навушники вимагають джерело сигналу, розраховане щонайменьше на 65-омне навантаження. При підключенні до пересічного джерела, розрахованого на 30-32 Оми навантаження - так, попередня модель із нижчим імпедансом може звучати краще, ніж ця, проте все одно якість звуку буде далекою від тієї, яку можна отримати від коректного джерела сигналу.

• Владислав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Уши не устают, звук чистый, за свои деньги достойный басс,для ПК рекомендую(нужен переходник hoco 3.5-usb 100грн)

Переваги:
    Удобство, качество звука
    Недоліки:
    Нету
  • Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Дуже круті! Якісні. У мене є ейрподс про та ще великі jbl та соні з шумодавом але ці для ноутбука та ігор купив. Бо провідні зручно що не треба вмикати та вимикати. Звук чудовий.

• Алексей У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Поки що задоволений. Звук хороший, у вухах сидить дуже зручно, баси хороші. Не втомлюються вуха і хороший звук - все що вимагалося.

• Роман
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Брал не тут, но хочу помочь геймерам с выбором. Имею возможность купить ROG Cetra или Logitech (игровые), но к моему огромному удивлению обнаружил кучу негативных отзывов на мои два любимые бренда. Наткнулся на эту модель, почитал отзывы и в целом они везде отличные. Решился и купил, о чём не жалею. Брал для Mobile Legends: Bang Bang (нужен хороший микро и чтобы уши не уставали, т.к. в мои BT наушники Anker Soundcore Liberty 4 просаживают пинг). Тиммейты слышат прекрасно (микро отличный, как и заявлено), звук тоже ок. Но учтите, что это не "вакуумки" — у них очень специфический дизайн силиконовых вставок. Вы слышите окружающий мир и это ок, т.к. слышите свой голос и можно нормально говорить. В общем, эти наушники именно заточены под игры и общение в голосовом чате. Мб для музыки не лучший выбор, не проверял. Особенно порадовал кейс — компактный, максимально качественный, выглядит отлично. В общем, 10/10, рекомендую для геймеров. Надеюсь, что кому-то помог. Удачных всем каток!

Переваги:
    Плоский кабель, Г-образный штекер, хороший звук, отличный кейс
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Віктор О***

купував не тут
    брав дані навушники на літній період так як в великих буває спекотно. брав для ігор, повністю вистачає, може трошки недостаньо позиціонування, але я не очікував такого як від великих закритих. хвилювався, що не будуть триматись у вухах, так як звичайні "вакуумні" з круглими амбушурами не тримаються зовсім, то з цими майже не було проблем, довелось тільки на лівому навушнику поставити більшу амбушуру від стандартної, тому користуюсь з різними, і цілком норм. щодо частот, то нічого не можу сказати так як музику через них не слухаю, а в іграх достатньо того що є

Переваги:
    зручні, гучності вистачає, вуха не болять, змінні амбушури
    Недоліки:
    можливо недостатнє позиціонування в іграх, але чогось супер я не очікував від цього формату
  • Павло С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Red

Приємно здивований!
    Не дивлячись на конструцію сидять міцно, під час ходьби також не випадають, мікрофон розташований на лівому навушнику, що я не міг спочатку не міг роздуплитись де ліво,де право)
    Мікрофон адекватний, шумодаву діскорда вистачить.
    Користуюсь місяць - повністю задоволений як літній варіант!

Переваги:
    Якісна збірка,матеріали,комплектація, звік більше ніж задовільний, мікрофон також на рівні
    Недоліки:
    поки не виявив
  • Максим Х***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Користуюсь трішки більше року, не знаю як, але мікрофон перестав працювати(( звук на висоті. Для ігор в шутер тещо потрібно!

Переваги:
    Зручні вакуумки, не випадають із вуха.
    Недоліки:
    Відсутні..

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Будь ласка, перевірте гарнітуру на телефоні - чи запрацює мікрофон.

• Кисиль А***
    Продавець: Rozetka. Колір: Red

Звук норм.не в випадають. Управління чудове. Ізоляція через час стає слизькою та тріскається. Наліпає бруд, прибрати важко. Штопаю і користуюсь, півтора року.

Переваги:
    Вигляд
    Недоліки:
    Не якісний матеріал

Добрий день!

Шановний Андрей! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.

Напишіть, будь ласка, на [email protected] з фото пошкоджень і чеку - можливо, ми зможемо допомогти.