Відгуки покупців про Сухий корм для активних дорослих собак та юніорів середніх та великих порід Ягнятина та рис For active adult and junior dogs, 1.6 кг Арт. 1148016

Оцінка користувачів 4.91/5
  • Юлия В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.6 кг

Хороший корм

• Юрий С***

Все супер. Обслуговування на найвищому рівні. Дякую.

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Корм цей їмо давно. Якісний, влаштовує по всіх параметрах. Дуже тішить, що нашого виробництва.
    Окремо хочеться відзначити задоволення від спілкування з продавцем, вартості товару та надшвидку відправку! Подарунок до замовлення приємно вразив)
    Незламне місто Ха - тримайтеся! Ми максимально з вами - і подумки, і діями! Працюйте! Живіть! Переможемо!
    Дякую!

Переваги:
    Якість, вартість, швидкість
    • Продавець  Monkey

Дякуємо за відгук) Чекаємо на Вас знову

• Светлана К***
    Переваги:
    Не викликає алергію
    Недоліки:

Дякуємо за високу оцінку! Нам надзвичайно важливо чути зворотній зв'язок від наших клієнтів!

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Но может быть ограничивает себя и не переедает, может быть кака достоинство

Переваги:
    Очень неплохой корм, запах съедобный, на вкус не пробовал,(•‿•), пёс ест хрустит.
    Недоліки:
    Для Джек Рассел терьера крупноват. Не всегда ест с удовольствием.
  • Антон Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 3 кг

Отлично подошел нашему бишончику. Глаза не текут. Хрустит с удовольствием. Из пасти не воняет, какахи в меру тверденькие и не вонючие.

Переваги:
    Отличный корм
  • Ольга

Собаке очень нравится. Проблем с пищеварением нет. Больше пьёт воды, чем с другим сухим кормом.

Переваги:
    Нравиться всё.
    Недоліки:
    Нет.
  • Anna D***

Вирішили спробувати цей корм від укр. виробника. Запах у корму потрясний, іноді як насипаю собакам голодна, самій хочеться погризти) собаки солідарні зі мною і їдять корм із задоволенням. Хоча тут маю сказати, що мої собаки абсолютно все їдять із задоволенням, так що це не дуже показово. Але стан у собак прекрасний, на виході після корму теж все чудово. Гранули трошки крупнуваті як для коргі, але в моєму випадку це навіть добре, бо не всасують за 2 секунди а хоч трохи жують. Буду брати цей корм і надалі, особливо якщо буде акція

Переваги:
    Склад шикарний. Запах, мабуть смак, стан собак.
    Недоліки:
    Не дуже зручний мішок, добре що було куди пересипати
  • Оксана Л***

Взяли данный корм первый раз, хасочка ела его с большим удовольствием, но организм собаки дал аллергическую реакцию на один из компонентов. Рекомендую тем, кто покупает этот корм первый раз, взять малую фасовку для пробы)

Переваги:
    Хороший состав, аккуратные гранулы среднего размера, приятный запах
  • Алла З***

Кусочки средние,хрустящее,даже котики оценили,уплетали за две щеки.

Переваги:
    Натуральный продукт.
    Недоліки:
    Пока не выявлено
  • Ирина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 3 кг

Заказала корм для малых пород, а доставили для средних, учитывая , то что у человека, который делал доставку переспросила, это точно то что я заказала, он ответил, что да. Этот корм беру первый раз и убедилась, что это не то что я заказывала, открыв мешок, увидев гранулы. Что мне делать, мало того , что оплачена двойная доставка, ещё и собаки остались без еды.Большое Спасибо за испорченное мнение о Розетке и т, д и т. п

Переваги:
    Не знаю
    Недоліки:
    Не знаю
    • Александра А***

Тоже самое, но мой джек у удовольствием уминает и такие гранулы. Нужно исправить описание - данный корм для средних/больших пород

Эксперт Rozetka

Добрый день, Ирина! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 900 г

Были на выставке собак. Заняли первое место. Выиграли 3 кг мешок корма. Овчарка ест с удовольствием. У корма ярко выраженный вкус. Рекомендую.

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 900 г

У меня немецкие овчарки корм ест отлично. Наш Украинский производитель Делает корм отлично. Рекомендую.

• Марія А***
    Продавець: Monkey. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Коли корм приїхав, посилка була від приватної особи, і я не міг його забрати так як розплачуватися я збирався карткою з кредитними коштами (зазвичай посилки приходять від ФОПів або компаній і проблем не виникає). Також це був не той корм який я замовляв! Тут пише, що корм беззерновий, але той який приїхав був зерновий, тож я б його всеодно не зміг дати моїй алергічній собаці. Тоді продавець позвонив мені і хтів від мене 300 гривень! :D Я йому їх не дав.

Переваги:
    Рекомендую корм, бо раніше купляв його в інших продавців.
    Недоліки:
    Не рекомендую продавця. :D
    • Monkey

Ярослав, добрый день. Приношу свои извинения, действительно пропустили момент, когда завод изменил рецептуру и корм из беззернового превратился в содержащий рис - сейчас изменим информацию в названии, еще раз прошу прощения.

• Monkey

Но справедливости ради, хочу заметить, что причину почему вы заказали товар наложкой и не забираете - вы мне не назвали, товар был отправлем от ФОПа, оплатить можно на счет ФОП и т.д., т.е. внятных причин - не было. Посылку мы вам отправили в день заказа, т.е. свою работу выполнили добросовестно

• Ирина Ч***
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 3 кг

Когда появится в продаже на Розетке корм этой торговой марки? Покупала постоянно, собака привыкла, не хочется переводить на другой корм.

Переваги:
    Отличный корм!