- Володимир Н***Відгук від покупця. Продавець: CatPaws. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все добре!!!
- Переваги:
- Пес Міша їсть з задоволенням!!!
- Продавець CatPaws
Володимир, щиро дякуємо за такий чудовий відгук! Дуже раді, що корм так добре підійшов вашому Міші Завжди раді новим замовленням — звертайтесь у будь-який час!
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Якісний український корм, якій вирішив проблему з алергією в собаки.Купую не вперше цей корм і він замишається нашим фаворитом. Велике дякую продавцю Mankey за швидку доставку.За подарунки"смаколики"для песика.Рекомендую продавця чесний і відповідальний.
- Продавець Monkey
Дякуємо за відгук) Будемо чекати на Вас знову)
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Швидко і якісно
Дякуємо за відгук) Будемо чекати на Вас знову)
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм хороший, нашому лабрадору смакує дуже. Навіть інколи коти підкрадають по пару штучок) Продавець відповідальний, зв'язуються і відправляють швидко(Харків - ви незламні!), окремо дякую за подаруночки у вигляді собачих смаколиків. Будемо замовляти постійно!
- Переваги:
- Ціна, якість
Дякуємо за відгук) Будемо чекати на Вас знову)
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Дякуємо за відгук) Будемо чекати на Вас знову)
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все супер!
Дякуємо за відгук) Будемо чекати на Вас знову)
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Monkey. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все супер, доставка швидко, корм свіжий та ще й подаруночок для собачки поклали
- Продавець Monkey
Дякуємо за відгук) Чекаємо на Вас знову)
- Іванова Є***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Отримала дуже швидко.Дякую за оперативність все було добре .Доставка ще була безкоштовно.Ціна топ. Дуже дякую ❤️
- Продавець Monkey
Дякуємо за відгук, чекаємо вас знову :)
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Нашій хасі сподобався.
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку! Нам надзвичайно важливо чути зворотній зв'язок від наших клієнтів!
- Статива В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Акция была - дешевле чем производителя
- Переваги:
- Собаке нравится
- Недоліки:
- Без вопросов
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку! Нам надзвичайно важливо отримувати зворотній зв'язок від наших клієнтів!
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Zuu-store. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Хаскі їсть. Спершу аоротив ніс, а тепер з'їдає все, що настрою. Даю цей корм як десерт після каші з м'ясною основою.
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Заказала корм 24.07. Написали что доставка 27.07. На данный момент пришло сообщение что будет 30.07.
Что у Вас за организация. ????Сделали огромную базу товаров, и не справляетесь. Человек когда у вас заказывает, рассчитывает на нормальный сервис. Теперь нужно искать чем заменить собаке корм, из за вас.
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Замечательный продавец, отправил в день заказа. Корм отличный, у собаки прошла пищевая аллергия. Рекомендую магазин к сотрудничеству. Спасибо за бесплатную доставку и подарок. Ставлю пять звёзд:)
- Переваги:
- Гипоалергенный и недорогой
- Monkey
Оксана, огромное спасибо! Обращайтесь к нам еще, всегда к вашим услугам!
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Пес задоволений)
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Monkey. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Мой пес стал вертеть носом на самые популярные корма супер премиум класса. Сотрудница посоветовала этот. Не смотря на низкую стоимость, пес есть очень хорошо и с большим удовольствием. Запах приятный. )
- Переваги:
- крупные гранулы
- Monkey
Катерина, спасибо за отзыв!
Пес у захваті
Все Чудово. Пес задоволений :)
- Хмельницкая М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Спасибо, заказали, быстро доставили, собики довольны!
- Переваги:
- Гипоаллергенный
- Недоліки:
- Не нашли
- ЛарисаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Какое соотношение белков жиров и углеводов?