- Альона Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 2
Не працює взагалі. Таке відчуття що прийшла лише пластмасова верхівка без начиння, відкрити неможливо, треба просто поламати щоб подивитись що саме в середині.
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 2
Працює
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що батарея добре працює та відповідає очікуванням.
- Андрій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 2
Відповідає заявленому
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Приємно чути, що батарея Supretto відповідає заявленим характеристикам і виправдала ваші очікування.
- Сніжана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 2
Рекомендую
- Переваги:
- ціна та відповідна якість
- Недоліки:
- не має
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 2
Акумулятором задоволена, підійшов до мого китайського тримеру для покосу трави. На хвилин 25 роботи вистачає, це відповідає його характеристикам.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 2
То что искала
- Переваги:
- На косе у меня выдержала минут 25-30 беспрерывной работы
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 2
Задоволений !
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Ємність: 2
Замовила дві змінні батареї для міні-пилки. Оригінальної вистачило на рік, але й перепиляла вона немало!
Прийшли швидко і заряджені, тому одразу взяла в експлуатацію.- Переваги:
- Ціна відповідає якості
- Продавець Homeday
Оксана, дякуємо за позитивний відгук. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 2
Параметры соответствуют указаным
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Николай Г***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Ємність: 2
Щодо вольтажу - трохи не дотягує до 21V, але йдеться про "похибки закруглення". В зарядженому вигляді видає дещо більше 20V. Для прикладу викривлення характеристик на фото (вигляд збоку) наведена батарея від іншого постачальника. Вона така сама за розмірами (ті ж самі 5 стандартних 18560), але декларується 24V, для яких треба 6 таких акумуляторів.
Інший приклад маніпуляцій (з якими стикався на власному досвіді) на фото, де вигляд зверху. Замовляв від іншого постачальника з роз'ємом як у цього, а отримав - той, що праворуч.
У цього продавця товар відповідає опису (що справді важливо), тому оцінка позитивна- Переваги:
- На мій погляд - товар відповідає характеристикам. Наскільки довго пропрацює - подивимось, але перший "тест-драйв" пройшов успішно.
- Продавець SunDay
Миколо, раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Заходьте до нас ще!
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Ємність: 2
Долгая отправка
- Переваги:
- Держит заряд
- Недоліки:
- Пока нет
- Продавець SunDay
Вікторе, дякуємо, що поділилися своїми враженнями про роботу нашої компанії. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Ємність: 2
Не рекоомендую цей акумулятор.
- Переваги:
- Нуль
- Недоліки:
- Всередині 5 акумуляторів по 3.7В, це 18.5В, а 21В отримується за рахунок їх перезаряда- це не правильно. Товар не відповідає своїм характеистикам.
- Продавець SunDay
Юріє, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!
- ВИКТОРПродавець: Rozetka. Ємність: 2
купляв атепер незнаю куди йго подіти. не працюе.
- Переваги:
- працюе 15-20 хвилин
- Недоліки:
- бистровиходить вутиль
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Якщо вкладаєтесь в гарантійний термін, зверніться, будь ласка, в чат бот розетки через телеграм канал.
- ВІКТОР М***
ЗА ТАКІ ГРОШІ АККУМУЛЯТОР ПРАЦЮЕ 15 -20 ХВИЛИН ЦЕ ПЕРВІРИНО 2 РАЗИ ВІКТОР КИІВ НЕ РАЦІОНАЛЬНО КУПЛЯТИ ТАКИЙ ТОВАР.
- ВІКТОР М*** .
ВЕСЬ ИНТЕРНЕТ ЗАБИТ РЕКЛАМОЙ КУПИТЕ ПИЛОЧКУ І БУДЕТЕ МАТИ ПРОБЛЕМУ Я ВЖЕ МАЮ А ВАМ НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЗАДУМКА ХОРОША АЛЕ ВОНА НЕ ПРАЦЮЕ. ВИКТОР КИІВ. ЯКЩО ПРАЦЮЕ ТО 15 ХВИЛИН НЕ КУПЛЯЙТЕ 100 % БРАК ВОНИ НАШТАМПУВАЛИ ІГРУШОК А ТЕПЕР ТРЕБА ПРОДАТЬ.