Відгуки покупців про Сушарка для взуття Біла з таймером 12Вт розмір 36-44

на основі 24 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Brix
  • Катерина М***

Пропрацювали 3,5 місяці і перестали вмикатись, не поплавились - от і дякую

Переваги:
    Видавались якісними, симпатичний дизайн. Класна ідея з таймером, коли звикнеш його вмикати)
    Недоліки:
    Недовго працюють
    • Продавець  Brix

Доброго дня ! З Вами зв'яжеться менеджер для вирішення питання.

• Катя

UPD зі мною супер оперативно сконтактували представники продавця, після запиту на відео з браком кошти повернули миттєво, не зважаючи на вихідний день. Дякую за адекватність!

• Владимир Б***

Якісна,працює,добре висушує взуття.

• Продавець  Brix

Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Нагадуємо, що на нього діє гарантія, тому у разі будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

• Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Швидка відправка. Гарна та потужна сушарка. Дякую!

• Тетяна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Все сподобалось. Гарно працює. Ніяких нарікань.

• Юлія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Однозначно, поки що найкраща з усіх, що використовувала раніше.

Переваги:
    Міцний пластик, відмінно сушить, зручне використання і таймер
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  Brix

• Наталья С***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Дуже крута сушарка, сушить чудово

• Вікторія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Все працює. Користуюсь вже більше 2х тижнів. Нарікань немає. Доставка теж була без затримок. Дякую

• Александр А***

Получил. Работает.
    Сделаны не плохо. Учитывая стоимость вполне удовлетворяют.

Переваги:
    Все как заявлено.
    Недоліки:
    Немного маловаты на размер 48.
    • Продавець  Brix

• Мокренко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Купила 2 сушарки, приємні на дотик, добротний пластик, має 3 режими: 4, 8, 12 годин, ультрафіолетове підсвічення обіцяє гігієну і свіжість взуття, обробку від грибків та бактерій. Сподіваюсь так і є.

Що приємно, у продавця є відео-обзор і тому маєш розуміння, чого очікувати.

Переваги:
    Гарна сушарка, пластик добротний

• Алексей Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Очень добротная и мощная сушилка.Удобныц таймер,включил и не думаешь что надо контролировать когда не выключить.УФ тоже хорошая функция.Сушит быстро.Сравниваю со старой сушилкой из проводов скрученных овалами,

Переваги:
    Таймер,качество материалов.
    • Продавець  Brix

• Иван У***

Всё супер, понравилось

• Оксана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

дуже класна сушарка — виготовлена якісно і продумано, дроти не перегинаються, коли вкладаєш в бут. і таймер як виявилось — це дуже зручно! можу залишити і не думати, що треба буде вимкнути за кілька годин

Переваги:
    якість, таймер

• Дмитро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Сушарка добре працює, покупкой задоволений

Переваги:
    Є ультрафіолет, що допомагає прибрити запах

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix

Покупкою задоволена,сушить рівномірно і не перегріває, є 3 режими таймеру.

Переваги:
    Недорога, гарно сушить,режими

• Иванна Щ***

Хорошо работает

Переваги:
    Отлично стерилизует

• Роман К***

Все працює. Все норм

• Наталія Г***

Сушарка вогонь!!! Виконує свої функції на 1000%
    Купую вже третю!

Переваги:
    Найкраща сушарка яку я купувала!
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Brix

• Ігор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix
    Переваги:
    Добре сушить. Є ультрафіолет. Налаштування на 4, 8, 12 годин
    • Продавець  Brix

• Ірина Х***

Хороша сушарка

Переваги:
    Сушить добре, запаху немає
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Вікторія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Білий

Працює добре, купляла батькам, їм сподобалась. Продавця рекомендую.

• Продавець  JuliShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Олена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Білий

Сушка працює. Але таймера немає. І щоб зрозуміти чи вона гріє, треба зачекати з часом, коли нагріється. Тобто немає ніяких зовнішніх ознак нагріву.

Недоліки:
    Відсутній таймер
    • Продавець  FlashShop

Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв’язок. Нам дуже шкода, що товар не повністю виправдав ваші очікування. Щодо таймера: ми лише реалізуємо цей товар і не є його виробником. Конструкцією таймер не передбачений, і в описі або характеристиках це не вказано.
      Сподіваємося, що ваші наступні покупки принесуть лише позитивні враження.

• Инна О***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Білий

Все працює, річ потрібна, жалкую що раніше не придбала. Рекомендую.

• Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Олександра С***

Товар не відповідає фото. Прийшла Звичайна сушарка без таймера

Добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук. Хочемо уточнити, що не зовсім зрозуміло, про який таймер йдеться, оскільки ні в описі товару, ні на фото таймер не зазначений і не передбачений даною моделлю.
      Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні враження.

• Артем М***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Білий

Задоволений якістю за ці гроші

Переваги:
    Швидко сушить взуття
    • Продавець  FlashShop