- Виталия Л***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Golden
Годинник сучасний та стильний на вигляд, має великий набір функцій. Дисплей яскравий та чіткий, відгукується чудово, реагує швидко, дуже яскраві кольори. Силіконовий ремінець приємний на дотик, на руці годинник виглядає гарно. Але майте на увазі, для маленького зап'ястя він буде завеликим)) саме екран.
Годинник сподобався дуже, але мені не підійшов за розміром (маленьке запʼястя). Звʼязались з продавцем, (дуже швидко вирішили моє питання, проконсультували). Зробили обмін на схожу модель тільки з меншим екраном. Дуже вдячна за оперативність у вирішенні питання!!! - Мацайтис И***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Golden
Свои задачи выполняют , жена довольна .
- Переваги:
- Качество .
- Недоліки:
- Пришли разряженными в 0 .
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Black
Спустя месяц можно написать и отзыв )Покупались на подарок !Часы за свою цену отличные .Большой яркий экран ,возможность подобрать циферблат на любой вкус ,много информации ,даже слишком (многим столько и не нужно )заряда хватает где-то 4 дня ,связь с телефоном нормальная .на данный час пользования ,очень даже довольны Один ремешок отличный ,хорошо и удобно застегнуть ,крепко держит ,второй на очень всякий случай и на большого любителя
- Василь П***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black
Купив все працює.. тільки один мінус не заряджається до 100 % тільки 99%
- Едуард З***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black
Все працює. Додаток так собі. А так все супер.
- Продавець SmartTrust
Раді, що товар вам підійшов. А щодо додатка — дякуємо за зауваження, ми завжди прагнемо, щоб покупки були максимально комфортними. Якщо виникнуть питання чи потрібна допомога — із задоволенням підкажемо!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Black
Продавець оперативно звʼязався і замінив бракований годинник
Працює вже тиждень, все чудово- Продавець SmartTrust
Добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук!
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Glossy Silver
Хороший смарт годинник, всі функції працюють, приємна ціна
- Продавець SmartTrust
Добрий день! Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою смарт годиннику цієї моделі. Бажаємо приємного користування на довгий час!
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Black
Хороший смарт годинник, зручний у використанні.
- Переваги:
- Хороший функціонал
- Продавець SmartTrust
- Олеся З***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Black
Дуже гарний годинник, працює бездоганно!
- Продавець SmartTrust
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Поліна Ч***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black
Годинник подобається, чудово справляється зі своїми функціями.
- Продавець SmartTrust
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black
Відповідальний продавець. Годинник просто супер. Рекомендую.
- Микола І***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black
Дуже зручне меню, швидке підключення, вибирав різний вид годинника на заставку, приходять усі повідомлення і відразу проходять дзвінки, дуже зручно по них розмовляти
- Софія С***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black
Загалом чудовий годинник, тримає заряд досить довго, порадувала бездротова зарядка. Дизайн простий і лаконічний, на руці практично не відчуваються, тепер не треба тягати важкий телефон, щоб кроки рахувати.
- Єлизавета О***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black
Стильний класний годинник, покупкою задоволена З важливих додатків надходять повідомлення, заздалегідь обрала їх в Lewear Pro, і стабільне підключення з телефоном є. Однозначно рекомендую
- Діана Б***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black
Дисплей яскравий і чіткий, процесор справляється з усіма завданнями без гальмування. Ремінці змінюються легко, тож годинник пасує і до спорту, і до офісу.
- Адам Р***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black
Ничё так часы, экран яркий, звонки идут чисто!
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black
Дисплей чіткий та яскравий, батарея тримає довго, а ремінці змінюються легко. Зручно на кожен день, функції відповідають сучасним вимогам.
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black
Экран яркий и четкий, управление простое. Звонки и уведомления приходят без задержек, ремешки удобные. В общем хорошие часы для повседневного использования.
- Рената Г***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black
Годинник нормально справляється зі своїми задачами, все просто і без зайвих заморочок. Зручно користуватись, бо нема нічого зайвого, рекомендую.
- Таня Б***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Golden
Годинник супер, мені дуже сподобався.
- Переваги:
- Довго тримає батарея
- Недоліки:
- Виктор Ш***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Golden
Часы супер , пока все отлично . Красиво смотрятся , жена довольна .
- Недоліки:
- Нет.
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Golden
Чудово
- Продавець SmartTrust
Щиро вдячні за відгук! Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти отримували тільки позитивні емоції
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Black
Зручний годинник, багато приколів, все працює як треба
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Black
Відмінно працює, годинник топ!
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Glossy Silver
3 тижні дитина користується. Дуже задоволена
- Владислава Б***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black
Гарний годинник за свою ціну. Користуюсь поки що перший день нарікань не маю, при активному використанні заряду вистачає на день. Також зрозумілий додаток, хоч трохи й довелось помучатись з деякими функціями.
- Переваги:
- Дизайн, зрозумілий інтерфейс й додаток
- Недоліки:
- Дашуля Ц***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Glossy Silver
Чудовий годинник!
Все працює,дизайн супер,додаток також!
Рекомендую всім!- Недоліки:
- Яна П***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Black
Годинник працює добре. Я задоволений. Заряд тримає десь до чотирьох днів. Рекомендую
- Переваги:
- Запасний ремінець
- Недоліки:
- Уляна С***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black
Годинник супер гарно працює
- Анатолій Ш***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Black
Все добре
Товар відповідає опису
Дякую продавцю- Продавець SmartTrust
Добрий день! Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою годиннику цієї моделі. Бажаємо приємного користування на довгий час!
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Frosted Silver
Все добре. Я задоволена.
- Продавець SmartTrust
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Golden
Годинник супер)
Я задоволена)- Продавець SmartTrust
- Дарина С***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Golden
Годинник дуже класний! Працює відмінно без нарікань.
- Продавець SmartTrust
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Golden
Дуже класний пристрій, працює все як треба! Однозначно рекомендую!
- Продавець SmartTrust
Добрий день! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на нашому товарі, нам дуже приємно, що ця модель влаштовує Вас своєю якістю. Бажаємо приємного користування.
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Golden
Товар супер! Повністю відповідає очікуванням!
- Продавець SmartTrust
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black
Годинник чудовий. Дитині сподобався.Єдине хотілось би більшу гарантію від магазину)
- Продавець SmartTrust
Добрий день! Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою смарт-годиннику цієї моделі. Бажаємо приємного користування на довгий час!