Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Корм з яловичиною та сорго для стерилізованих котів Optimeal Sterilised Beef and Sorghum 0,7 кг

Оцінка користувачів 4.78/5
на основі 264 відгуки
  • Відгуки про товар продавця ZooLis
  • Ігор П***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Вага 1 шт: 4 кг

Хороший корм, кіт їсть із задоволенням.

Переваги:
    Хороший склад, ціна
  • Яна С***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Вага 1 шт: 4 кг

Дякую за швидку відправку. Рекомендую відповідального продавця :)

• Танюша
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4 кг

Раніше котиків годувала роялом,потім 4 лапи і за 4міс вигляд і стан їхній-жах. Перейшли тиждень тому на цей, дуже все швидко пішло на відновлення.
    P.s: роял принципово не беру,бо завод знаходиться в Підарасії ,все що іде на Європу звідти

• Альона

Згодна 100%

• Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Хороший корм, і на запах і на смак,
    Не запитуйте звідки знаю про смак...

Переваги:
    Смачний
    Недоліки:
    Сильно хрумтить, в ничку з'їсти не вдається...
  • Артём К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4 кг

Переймаюсь лише щоб морда в кота не луснула

• Павел К***

Котенок заставил меня поставить 5 звезд и только после этого оставил в покое

Переваги:
    Украина - производитель. состав, нравится котенку
    Недоліки:
    не обнаружил
  • Віталій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Кот ест с удовольствием. Поехал в магазин Розетка, т.к. там он был в наличии и всё равно содрали 35грн за доставку, в итоге 1.5 кг корма вышло 471грн. В зоомагазине в 500м от дома, корм самовывозом из магазина 418грн.

Переваги:
    Нравится коту
    Недоліки:
    Розетка удивляет всё больше и больше.
  • Вероніка Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Склад хороший кажу як ветлікар
    Коту подобается)

Переваги:
    Склад
    Недоліки:
    Не можно з цукровим діабетом котам
    • Юрий Д***

Здравствуйте, подскажите пожалуйста почему этот корм нельзя диабетикам.

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Дуже класний корм, замовили ще на два місяці вперед

• Юрій З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4 кг

Сам не куштував, але коту подобається давно і постійно.

Переваги:
    Кіт їсть і задоволений
    Недоліки:
    Кіт сам не купляє
  • Лора А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4 кг

З початком війни перейшла на дешевший. В одного кота почалися проблеми з нирками, в другого рвота.
    Була вимушена знов переходити на ,,Оптіміл''
    Задоволена кормом і я, і коти.
    Дякую за гарний сервіс та якісний корм. Добре, що бувають акції, бо трохи важкувато прокормити трьох бегемотиків.

• Евгения Ц***

Рекомендую.

Переваги:
    Корм отличный. Кот ест с аппетитом. Нет проблем с мочекаменной, хотя на других кормах периодически возникали. Плюс цена, как супер-премиум корма - просто роскошная.
    Недоліки:
    Быстро заканчивается.
  • Литвиненко М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4 кг

Раніше годували кішку Пуриною (що теж достатньо дорогий бренд). Втім при постійному використанні здоров'я кішки почало погіршуватися. Кішка втрачала вагу і на животі почала з'являтчь залисина. Прийняли рішення переключитись на Optimeal і після того кішка почала відновлювати вагу (і до сих пір відновлює), і шерстьна животі повністю відросла. Кішка також здається більш активною і грається із більшим інтересом. Корм може бути дорогим, але принаймі він якісний. Я готовий платити за таке.

Переваги:
    Справді якісна їжа
    Недоліки:
    Дещо дорога
  • Татьяна К***

Продавцу просто 10 из 10
    Кошка осталась в восторге, сами зёрнышки корма достаточно умеренные и легко раскусываются, для нас это было очень важно. Но самое главное это презент в подарок положили 12 пакетиков нашего любимого влажного корма, тут я просто от всей души Вас благодарю. Очень рекомендую и буду заказывать ещё

Переваги:
    Непосредственно сам корм, подарок, оперативность
    Недоліки:
    Нет от слова совсем
  • Ирина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4 кг

Дуже здивована реакцією своїх котів на цей корм, вони у мене дуже вибагливі, вологий корм цієї марки не їдять зовсім, навіть не підходять. А заради сухого корму опті міл летять з різних куточків квартири , як тільки почують звук насипання його в тарілки. Навіть відмовляються від інших кормів. Тепер будемо практикувати з цією маркою.

Переваги:
    Сподобалось котам!
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4 кг

Отличный корм для нашего питомца (британца)... Сложно было найти замену после корма Роял Канин, так как хотелось удешивить питание кота... С его чувствительным пищеварением после многих кормов на 3-7 день была рвота и снижение аппетита, даже после того же ОптиМил со вкусом рыбы! После употребления именно этого корма (уже 3 недели) проблем нет, ест всегда с большим аппетитом, но при этом не переедает!.. Нашему британцу подошёл, мне пока подходит по цене)

Переваги:
    Цена (как для премиум корма), нет ярко выраженого запаха, очень удобная упаковка...
    Недоліки:
    Надеюсь не будет!
  • Юлія О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Корм котам подобається. Жодних проблем із травленням не було.Приємно підтримати українського виробника. Буду купувати й надалі.

Переваги:
    Ціна та якість
    Недоліки:
    Поки не помічені
  • Никита
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг

Из-за того, что кот стал немного жирным, пришлось поменять корм. Вес по чуть-чуть стабилизируется, душевное и физическое состояние кота в пределах нормы. Планирую кормить этим кормом и дальше

Переваги:
    хороший специализированный корм
    Недоліки:
    не нашел
  • Ирина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Хороший корм. Кот ест только такой и с хорошим аппетитом.

• Шевченко Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Мої двоє шотландців (вік: півтора року), які з дитинства їли 1st Choice, чомусь перестали його їсти і почалися мої пошуки серед дорогих суперпреміумів. Якісь корми вони їли, але неохоче. А потім я прочитала склад цього Оптіміла, і він як мінімум негірший за дорогущі імпортні (Акану, Ор'єн, інші). Купила, і не пошкодувала, мої тигрики лопають з радістю!
    Правда, мені здається, що на Акані вони були менш голодними (їли менше корму). Дуже не хочеться, щоб почали набирати вагу. Але поки що ми дружимо з Оптімілом.
    Радію, що корм вироблено в Україні. Молодці!

• Тетяна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4 кг

Кіт їсть з великим задоволенням

Переваги:
    Швидка доставка
  • Лилия О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4 кг

Дуже гарний корм, кицька їсть з з дитинства а їй вже 7 рочків, дякую.

• Елена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4 кг

Мои котики с удовольствием едят корм этой марки. Последнее время беру только его.

Переваги:
    нет запаха, удобная упаковка
  • Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Коту подобається, шерсь густа, блистить і запах не ядучий)))

• Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Усім рекомендую. Гарна якість.

Переваги:
    Ціна, якість
  • Ярослава Г***
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4 кг

Этот корм неплохо поддерживает оптимальный уровень pH и помогает образовывать мочу с низким концентрацией кристаллов, что обеспечивает здоровье мочевыводящих путей. Корм качественный, сбалансирован и подходит для ежедневного применения. Наш кастрированный кот на нем уже практически год и все ок.

Переваги:
    уверенна, что он приносит только пользу моему коту
    Недоліки:
    на находились
  • Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Хороший корм премиум класса по нормальной цене. Кошка ест с удовольствием, вес и здоровье в норме

Переваги:
    Качественный корм, кошка ест с удовольствием
  • Татьяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг

Сухий корм раніше заказувала у різних операторів. Наразі перейшла на Розетку. Чому? Відповідь проста: все влаштовує, тому і крайній заказ вже був на 10-ти кілограмовую упаковку)))

Переваги:
    Якісний корм, добротна упаковка, часто бувають приємні знижки, якісна і безкоштовна доставка у пунктах "Розетки"
    Недоліки:
    Не побачила
  • Юрий
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг

Обратились к ветеринару, чтобы он посоветовал хороший корм с невысокой ценой. Специалист порекомендовал этот вариант. Корм действительно хорош. У котика все в порядке со здоровьем, ходит довольный по квартире) Вес не набирается. Еще заметил, что шерсть кота стала более красивой, блестящей.

Переваги:
    Качественный корм
    Недоліки:
    Не обнаружил
  • Арсений
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Мне нравится состав, он сбалансирован. В дешевых кормах есть мощные ароматизаторы, красители разные. Тут же такого не заметил. И цена очень даже приятная. Рекомендую.

Переваги:
    Качественный корм
    Недоліки:
    Не обнаружил
  • Олександр Т***

Якісний корм.

• ІРИНА П***

Дуже подобається

• Олена И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Гарний корм.Кращий ніж деякі імпортні.Коти теж надають йому перевагу

Недоліки:
    Рідко буває на акції
  • Наталія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Коту подобається. Їсть з задоволенням.
    Те, що все ок, бачу по стану шерсті та самопочутті кота. До цього був на холістику. Шерсть була тускла, да і не подовався він йому.

Переваги:
    Якість/ціна