- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: GadgetTendsUA
Были опасения, что он долго заряжается ( по отзывам), но они оказались напрасными. Всё отлично: заряжается быстро, заряд держит, фонарики яркие. Спасибо
- Переваги:
- Быстрая зарядка, яркий фонарик
- Недоліки:
- Недёшево
- Логвінов А***Відгук від покупця. Продавець: GadgetTendsUA
Повільна зарядка
- Переваги:
- Все окрім швидкості зарядки
- Недоліки:
- Повільно заряджається
- Продавець GadgetTendsUA
Вітаю , рекомендуємо використовувати зарядний пристрій 65 ват - тоді буде заряджатись біля 4 - 5 годин.
- Дмитро м***Відгук від покупця. Продавець: GadgetTendsUA
1 зірка - великий обʼєм
1 зірка - два тайп сі
-1 зірка - щоб пішла зарядка , потрібно збоку кнопочку нажати. так не заряджає нічого. прикро. усі що в мене є з повербанків такого не зустрічав. ото попередні коментарі що не заряджає прилади - ото тому і були
-1 зарядка повільна, заміряв дає 65w на вхід від потужного блока живлення на 160w. але сама батарея в середині заряджається повільно. другий раз би не купляв.
Раджу купити щось і дорожче але не це- Переваги:
- два тай сі
- Недоліки:
- повільна зарядка. сам не бачить що вставлен прилад - потрібно натискати кнопку на ньому
- Віталій З***Відгук від покупця. Продавець: GadgetTendsUA
Не заряджається, це був подарунок , хочу повернути і не знаю як , тупо кинули мене на 3300 грн . Коробку з під нього викинули , те що заряд не йде дізналися за пізно . Як мені здати його в ремонт або обміняти ??? Все-таки я сподівався що розетка піклується про свій статус нормального інтернет магазину
- Переваги:
- Недоліки:
- Не робочий
- Продавець GadgetTendsUA
Вітаю, Ваше питання буде вирішено найближчим часом
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: GadgetTendsUA
Дякую за швидку доставку.
- Переваги:
- На доток і вигяд якісний і потужний павербанк. Індикатор з відсотками на табло та можливість одночасно заряджати декілька гаджетів.
- Недоліки:
- не помітила
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: GadgetTendsUA
продавець швидко відправив заказ. Сам повербанк дуже якісний, рекомендую!
- Ірина
для більш швидкої зарядки рекомендую купувати 65W зарядник, він набагато швидше таким чином заряждається
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: GadgetTendsUA
Повербанк брала для зарядки ноутбука. Із зарядкою ноутбука та телефону справляється добре, має ліхтарик, але слабенький. Повербанк прийшов добре запакований, мав як добротне заводське пакування так і продавець добре запакував. Покупкою повністю задоволена, із недоліків би відмітила, що дуже повільно повербанк заряджається, для повної зарядки повербанку мені знадобилась майже доба.
- Переваги:
- Великий обсяг, вистачає на декілька зарядок ноутбука та телефону
- Недоліки:
- Дуже повільна зарядка самого повербанку