Відгуки покупців про Кронштейн ITech MBSG-02F

Оцінка користувачів 4.46/5
на основі 274 відгуки
  • Гліб С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Думав, що це буде просто тримач для монітора, але різниця в комфорті реально відчувається, шия болить значно менше

Переваги:
    комфорт та зручність
    Недоліки:
    ніяких

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Макар Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Монтаж теж нескладний, поставив сам без проблем. Якість металу хороша, тримає надійно та стабільно

Переваги:
    ціна та якість

• Макар Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Класне кріплення, брав для 32-дюймового монітора й переживав чи буде нормально тримати вагу. У результаті все стабільно, налаштував під себе ідеально!

Переваги:
    якість кріплення, хороші кути нахилу
    Недоліки:
    ні
  • Петро П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Топ, встановив на ізі, крутиться-вертиться в різні сторони без ривків чи скрипів, всім раджу

Переваги:
    швидка доставка, легке встановлення

• Павло Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Спочатку планував поставити настінне кріплення, але в останній момент передумав і все таки вирішив взяти ось такого формату і не прогадав. Вписується в загальну картину ігрового стола. Якісні матеріали. Різноманітність положень. Покупкою повністю задоволений

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Просто шикарне кріплення. Монітор 23 дюйма тримає в різних положеннях без проблем

Переваги:
    Великий діапазон положень та наклонів. Можливість внутрішнього кабель менеджменту. Дуже хороша якість.
  • Мочук О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудове кріплення. Нажаль, прийшлося повернути, бо на моніторі не було кріплень на нього. Але серед кріплень для моніторів буде далі фаворитом.

Переваги:
    Все
  • Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороша підставка, міцна, перевірена часом)

• Остап М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

З кронштейном ну прямо набагато зручніше. Знав би, то давно би придбав. Класна штука, класно тримає монітор на 27". Можна крутити майже як хочеш. Вдень працюю за компом, а ввечері можна з дивана дивитись фільм. Загальне захоплення зручністю даного кронштейну. По якості також нема питань. Дуже рекомендую.

• Роман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже якісний кронштейн. Мій монітор чудово тримає, не пам'ятаю вже на скільки він в мене дюймів, але не дуже великий. З тримачем набагато зручніше стало. Ще з плюсів можу відмітити що можна повертати монітор на всі сторони. Коротше, рекомендую.

• Алексей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

По истечении 6 месяцев никто не связался. Газ-лифт не держит монитор 24". Никакие регулировки не помогли. Пришлось разобрать и использовать в качестве обычной подставки.
    НЕ рекомендую к покупке.

Переваги:
    Недоліки:
    Газ-лифт не держит 24" монитор.
  • Володимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Монітор на кронштейні займає меньше місця на столі. 27діагональ тримає добре(газ ліфт навіть не крутив)

Переваги:
    Більше вільного місця на столі
    Недоліки:
    Невиявлено
  • Світлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кріплення якісне, зручне і стильне, повісили на ньому 23 дюймовий монітор.

• Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Очень доволен покупкой. Полезное вложение.

Переваги:
    Металл. Очень добротное изделие. Амплитуда поворота/наклона/вращения. Каждый узел настраивается по желанию. Струбцина мощная, держит отлично (сначала думал сверлиться, передумал...)Увеличивает свободное место на столе.
    Недоліки:
    Заусенцы, острый пластик у накладок кабель каналов. Вопрос решается с помощью надфиля. Не проблема.
  • сергій г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

З кронштейном все Ок. Максимально просте кріплення, тримається міцно.

Переваги:
    Переваги відчутні одразу, стало набагато зручніше працювати за компом.
    Недоліки:
    Прийшов без недоліків
  • Владислав О***

и всё

Переваги:
    всё хорошо
    Недоліки:
    как по мне маловатый радиус кранштейна, но в целом это не проблема
  • Діденко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Супер-якісний кронштейн, монітор тримає, можна повертати на всі боки, зручно.
    Тільки треба бути уважним, щоб не перекручувалися дроти, якщо провертати кронштейн весь час в одному напрямку. До речі, хід проводів тут також добре передбачений.
    Кронштейн вартує своїх коштів, без нього було гірше.

Переваги:
    Якісно зроблений кронштейн, вартує своїх коштів
  • Антон Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороший кронштейн,можно крутить как хочешь. На вид симпатичный. Вобщем доволен. У кого не держит монитор подкрутите газлифт!

• Олексій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

не тримає монітор 24" (опускається донизу)

Переваги:
    красива
    Недоліки:
    не тримає монітор 24" (опускається донизу)

Добрий день. Встановіть монітор на рівні, комфортному для використання та спробуйте відрегулювати газ-ліфт на кронштейні за допомогою ключа шестигранника в бік "+". Регулювання знаходиться посередині кронштейна, на коліні згину, також воно позначено знаками "+/-" та стрілочками.

• Олександр А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный кронштейн за свои деньги. При заказе не обратил внимания на ограничение по диагонали монитора, но тем не менее, отлично держит Samsung odyssey g5 31.5”. Пришлось некоторое время крутить газлифт, чтоб это дело не падало.

Переваги:
    Несколько видов фиксации к столу, дизайн, качество
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Олександр І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кронштейн дуже якісний. Дуже добре тримає монітор 27 дюймів, але треба газліфт критути на .

• Милосердов И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Это выгодное соотношение цены и качества, четко держит наклон, монитор не шатается и не провисает, кронштейн выглядит надежным, из качественого метала и креплений.

Переваги:
    Установил и закрепил без проблем, вопросов к качеству нет
  • Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Розетка в своем репертуаре. Заказ пришел "бывший в эксплуатации". Такие вещи многие магазины продают по скидке с указанием, что товар был в эксплуатации. Ещё не известно по какой причине его вернули и какие бока всплывут при моей эксплуатации. Пришлось брать по большой необходимости. Так работать не серьёзно. Пишу и понимаю, что магазин никак не исправится

Недоліки:
    Бывший в эксплуатации
  • Андрій З***

Все супер, дякую!

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Якісний, добре тримає, багато варіантів налаштування

• Сергей М***

Отличная штука

Переваги:
    Не дорого
    Недоліки:
    Слабенький пластмасс
  • Ярмощук В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Досить важкий та товстий кронштейн і гарний метал думаю міцний. Про всяк випадок посилив дошку до якого прикручено. Поки тримається добре побачимо, як буде далі. Положення монітора легко змінюється, навіть не довелося нічого підкручувати. Загалом покупкою дуже задоволений. На даний момент мені здається це найкраще рішення тим більше з урахуванням ціни- якості.

Переваги:
    Ціна та якість
    Недоліки:
    Тре бути уважним, щоб не перекручувалися дроти, якщо його провертати в одному напрямку.
  • Тараненко О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Без проблем установил кронштейн и прикрепил монитор 24", теперь удобно поворачивать монитор во все стороны. Удобства и свободного места стало больше. За свою цену - отличное изделие.

Переваги:
    Идеально подошел для монитора 24".Качественная сборка, металл не гнется, хорошо фиксирует угол наклона и поворот.
    Недоліки:
    Не обнаружил
  • Микола Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Захотів організувати робоче місце, купив монітор і зрозумів що на підставці погано, забирає місце на столі, тому вирішив купити кронштейн і змонтувати новий монітор 24" на нього, змонтував на стіл за допомогою кріплення та відрегулював навантаження за допомогою ключа.
    Задоволений, купа вільного місця, зручно працювати, якість відмінна.

Переваги:
    Міцна конструкція, якісно зроблений.
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Алексей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Написав листа в для повернення, Пройшов вже місяць, а відповіді досі не має!

Переваги:
    відсутні
    Недоліки:
    газліфт не тримає
    • Василь Х***

А ви його підкручували? Там шестигранік є. У мене 32" тримало, якщо підкрутити.

• Олександр П***

марна річ

Недоліки:
    газліфт не тримає монітор 4.5 кг
  • Кирилл С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Все хорошо, но сначала не разобрался с регулировкой назлифта
    Сборка выглядит надёжно

• Кирило С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Не тримає газліфт взагалі, повністю..
    Монітор Acer 23" вага 4кг
    Заявлений болт для регулювання в крайньому положенні, якщо ще крутити, то просто зірву шліци
    Шо робити?

Переваги:
    Збірка зручна, інтуітивна
    Недоліки:
    Не тримає газліфт
    • Кирилл С***

Уже разобрался, оставил другой отзыв
      Просто не очень понятно было, куда крутить, в другую сторону крутил, сначала мягче начал опускаться, а потом всё сработало

• Сергей М***

+++

Переваги:
    Достойный продукт за свли деньги
    Недоліки:
    Не выявил
  • Дарія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

За два місяці користування все ще можу сказати, що дуже і дуже виправдана покупка.
    Чудовий вихід для збільшення кількості робочої площі. Так як може повертатися на всі сторони, то використовую ще й з ліжка:)
    Єдиний мінус — постійно хилиться сам монітор вліво, але це, можливо, більша провина в самому моніторі чи у vesa

Переваги:
    Міцне кріплення, можливість максимально підлаштувати під себе, компактність
    Недоліки:
    Не дуже інтуїтивна збірка
  • Стас
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Стійка добре економить місце на робочому столі. Кріплення міцне, а під пластик зручно сховати дроти. Можна самому затиснути болти, щоб було зручно повертати стійку. В зогнутому стані тримає монітор добре. У розгорнутому у повній амплітуді тримати весь час монітор ризиковано. Монітор до 5кг, 27". В цілому свою функцію виконує відмінно. На наступний день після замовлення привезли у пункт видачі.

Переваги:
    Міцна конструкція, зручно сховати кабелі.