Відгуки покупців про Дитячі ходунки каталка, ігровий розвиваючий столик 2 в 1 Caretero Spark Бірюзовий, ходунки дитячі, каталка для малюків, розвиваюча іграшка, інтерактивні ходунки, столик для ігор, музичні ходунки, легкі ходунки штовхач

Оцінка користувачів 4.7/5
  • Мирослава М***
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Сірий

Дитина засмутилась що не було м'ячиків до корзиночки

• Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Салатовий

Товар дуже якісний та відповідає своїй ціні ,дитині дуже сподобався

Переваги:
    Є різні кольори
    • Продавець  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що дитині сподобалися ходунки і що товар відповідає вашим очікуванням. Нехай вони й надалі допомагають малюку гратися та розвиватися

• Оксана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Салатовий

Брали онучці, їй 7 місяців. Дуже сподобалось, онучка зацікавилась.

Переваги:
    Багато різних функцій
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  Надійний

Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ходунки-каталка сподобались і викликали інтерес у онучки. Раді, що товар підійшов за віком і став корисним у використанні. Дякуємо за вибір нашого товару.

• Павлина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бірюзовий

Дуже універсальна іграшка! Малому дуже подобається!

• Продавець  Надійний

Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ходунки-каталка сподобались і стали цікавою та корисною іграшкою для малюка. Раді, що товар приносить позитивні емоції.

• Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бірюзовий

Іграшка дуже сподобалась,5 зірок!

• Продавець  Надійний

Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що ходунки-каталка сподобались і отримали високу оцінку. Дякуємо за вибір нашого товару!

• Яна Г***

Купувала на подарунок.
    Подарунок сподобався, річ корисна.

• Продавець  Надійний

Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ходунки-каталка сподобалися та виявилися корисним подарунком. Дякуємо за вибір нашого магазину та довіру до нашого бренду.

• Вікторія М***

Малюк залишився задоволеним

• Продавець  Надійний

Дякуємо за відгук! Раді , що ходунки сподобались вашому малюку. Дякуємо, що обрали наш магазин — будемо раді бачити вас знову!

• Наталі
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бірюзовий

Багатофункціональна, якісна іграшка, цікава дитині. Не припадає пилом, користуємось активно щодня. Міцна та надійна конструкція.
    Дякую магазину за швидку відправку.

Переваги:
    Комплектація, якість, багатофункціональність
    • Продавець  Надійний

Дякуємо за відгук! Приємно, що ходунки та іграшка сподобалася вашій дитині і активно використовується щодня. Дякуємо що оцінили швидку доставку нашого магазину.

• Наталі Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Салатовий

Задоволені покупкою, дитині цікаво бавитись іграшкою і столиком. Як ходунки - стійкі, хорошої якості пластик. Рекомендую

Переваги:
    Якісний, багатофункціональний товар
    • Продавець  Надійний

Дякуємо за відгук! Приємно, що ходунки сподобалися вашій дитині і забезпечують цікаву гру зі столиком. Раді, що ви оцінили їх стійкість та якість пластика. Чекаємо вас у нашому магазині знову.

• Валерія
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бірюзовий

Заплатила за один товар, а по факту отримала три - інтерактивний столик, ходунки та музичний краб, який беремо на прогулянки. Якісний пластик. Товаром задоволена на всі 100%

• Продавець  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ходунки вам сподобалися і приємо вас здивували — дійсно, їхня трансформована конструкція робить гру ще цікавішою і дозволяє використовувати різні інтерактивні іграшки: ходунки, інтерактивний столик, музична іграшка.