- Мирослава М***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Сірий
Дитина засмутилась що не було м'ячиків до корзиночки
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Салатовий
Товар дуже якісний та відповідає своїй ціні ,дитині дуже сподобався
- Переваги:
- Є різні кольори
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що дитині сподобалися ходунки і що товар відповідає вашим очікуванням. Нехай вони й надалі допомагають малюку гратися та розвиватися
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Салатовий
Брали онучці, їй 7 місяців. Дуже сподобалось, онучка зацікавилась.
- Переваги:
- Багато різних функцій
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ходунки-каталка сподобались і викликали інтерес у онучки. Раді, що товар підійшов за віком і став корисним у використанні. Дякуємо за вибір нашого товару.
- Павлина К***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бірюзовий
Дуже універсальна іграшка! Малому дуже подобається!
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ходунки-каталка сподобались і стали цікавою та корисною іграшкою для малюка. Раді, що товар приносить позитивні емоції.
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бірюзовий
Іграшка дуже сподобалась,5 зірок!
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що ходунки-каталка сподобались і отримали високу оцінку. Дякуємо за вибір нашого товару!
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бірюзовий
Купувала на подарунок.
Подарунок сподобався, річ корисна.- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ходунки-каталка сподобалися та виявилися корисним подарунком. Дякуємо за вибір нашого магазину та довіру до нашого бренду.
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бірюзовий
Малюк залишився задоволеним
- Продавець Надійний
Дякуємо за відгук! Раді , що ходунки сподобались вашому малюку. Дякуємо, що обрали наш магазин — будемо раді бачити вас знову!
- НаталіВідгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бірюзовий
Багатофункціональна, якісна іграшка, цікава дитині. Не припадає пилом, користуємось активно щодня. Міцна та надійна конструкція.
Дякую магазину за швидку відправку.- Переваги:
- Комплектація, якість, багатофункціональність
- Продавець Надійний
Дякуємо за відгук! Приємно, що ходунки та іграшка сподобалася вашій дитині і активно використовується щодня. Дякуємо що оцінили швидку доставку нашого магазину.
- Наталі Б***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Салатовий
Задоволені покупкою, дитині цікаво бавитись іграшкою і столиком. Як ходунки - стійкі, хорошої якості пластик. Рекомендую
- Переваги:
- Якісний, багатофункціональний товар
- Продавець Надійний
Дякуємо за відгук! Приємно, що ходунки сподобалися вашій дитині і забезпечують цікаву гру зі столиком. Раді, що ви оцінили їх стійкість та якість пластика. Чекаємо вас у нашому магазині знову.
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бірюзовий
Заплатила за один товар, а по факту отримала три - інтерактивний столик, ходунки та музичний краб, який беремо на прогулянки. Якісний пластик. Товаром задоволена на всі 100%
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ходунки вам сподобалися і приємо вас здивували — дійсно, їхня трансформована конструкція робить гру ще цікавішою і дозволяє використовувати різні інтерактивні іграшки: ходунки, інтерактивний столик, музична іграшка.