- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Наушники хорошие, микрофон вполне норм
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Микрофон убирается с проблемами, немного давят на голову
- ЕдуардВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Користуюся з 2022 року. Досі працюють без нарікань. До звуку претензій немає. Дуже хороша якість мікрофону та зручна конструкція
- Переваги:
- Якість матеріалів та збірки, хороший мікрофон
- Недоліки:
- Не виявив
- Резніченко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Це дорогі навушники які розпадаються бо вуха і дужка прикріплені через один гвинт який розкручується. За такі гроші я нікому не рекомендую цю модель. У вас просто розпадаються навушники в будь який момент. Навіть самі дешеві моделі були кращі... це просто знущання над покупцями.
- Переваги:
- Звук
- Недоліки:
- Розпадаються
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
в целом наушники для контр страйка мне понравились, слышно в них хорошо, и часто то что люди в других наушниках не слышат. без каких то музыкальных амбиций, просто добротные игровые наушники за небольшие деньги. микрофон не использую, ниче не скажу. кабель подключения очень нежный, на 1 зуб коту, к счастью он съемный.
- Переваги:
- недорогие, симпатичные
- Недоліки:
- очень нежный кабель
- Владислав О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Користуюся навушниками вже пів року. Задоволений повністю. Що найбільше сподобалося в них:
1. Якісні амбушюри з тканини. За пів року досі виглядають як нові.
2. Оголів'я навушників також виконане з тканини, яке можна потім в разі чого замінити. За цей час трохи розтягнулося, але в цілому нічого страшного.
По якості звуку можу сказати, що мене повністю влаштовують. Не буду їх оцінювати як експерт, бо не є таким. Використовую їх для відеоігр, прослуховування музики і перегляду відео та фільмів. З приємного що у навушників є фірмовий застосунок в якому є свій еквалайзер з готовими пресетами під різні види контенту.- Переваги:
- Тканині амбушюри та оголів'я які можна замінити на інші у разі чого.
Фірмовий застосунок з різними пресетами та зручним інтерфейсом.
- Ухман Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Упакування та оформлення чудове. Навушники приємно здивували своєю якістю та тим як гарно сидять на голові, не давлять. Дуже зручні амбушури і дуже хорошою є якість самого пластику, мікрофон трішки "суховатий" не вистачає верхів, але дуже гарно працює і не ловить зайвий шум. ПЗ також присутнє, але пресети, чесно кажучи, тільки роблять звук гіршим, тож стандартні налаштування найкращі. В загальному за свою ціну, на мою думку, вони є найкращим вибором)
- Переваги:
- На голову вище інших конкурентів в своїй ціновій категорії. Зручні та висока якість матеріалів.
- Недоліки:
- Мікрофон хороший, але багато раджу не очікувати.
- Валера С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Наушники хороші, звук приємний, зручні та не пропускають звук ззовні, стильні. Прикольно придумали з виїздним мікрофоном.
Єдине що, десь через 3 дні користування у мене відпав лівий навушник. Я вже встиг розчаруватись і думав, як би їх скріпити разом. А потім побачив, що там знизу є маленький отвір в якому навушник маленьким гвинтиком прикріплений до основи і все відремонтував, напевно на фабриці просто слабо закрутили)
А так навушники чудові. Рекомендую)
Плюс текстильні подушечки це теж великий плюс, адже їх можна зняти та постірати, якщо буде потреба.- Переваги:
- Гарні, стильні, хороший звук, шумоподавлення.
- Недоліки:
- Слабо закрутили гвинтик через що відпав навушник.
- Павло В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Наушники норм, но хорошими не назвал бы. Микрофон супер плохой, в сравнении с моими старыми Sven AP-U990MV, звук как из бочки(подвала) не чистый, крч все знакомые сделали замечание что в старых меня слышно в разы лучше.
Плотно прилягают к голове, по началу это казалось супер удобно, так как когда вертешь головой туда-сюда то они не сползают, но просидев в них часов 5-8 начинает болеть голова от того что они давят на неё по бокам.
Ещё был прикол с болтиком который держит уши на ободке, пару раз раскручивался и выпадал.
Микрофон со временем стал супер плохо заезжать/выезжать из своего гнёздышка, иногда его вообще не всунуть обратно, упирается во что-то внутри и всё.
Так же вот эта тканевая натяжка съёмная имеет свойство растягиватся, и теперь выглядит не камельфо.
В итоге могу сказать, что если вы НЕ собираетесь в них сидеть каждый день по 5-8 часов и не общаетесь через микрофон, то лучше выбрать что-то другое- Переваги:
- Съёмные амбюруши, лёгкие, хорошая звуко изоляция
- Недоліки:
- Микрофон
- ДанилоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
ні в яку не хоче працювати мікрофон, і така проблема в багатьох. перевстановлееня дрейверів, встановлення стілсірієс утиліти не допомагає
ну і ще коробка була вже відкрита- Переваги:
- непоганий звук
- Недоліки:
- не працює мікрофон
- Анастасія К***
Така ж проблема. Чи вдалося підключити мікрофон?
- Андрій
Була така ж проблема, там на кнопку включається на навушниках і стало все норм
- Андрій
В realtek audio console, в зміні задачі з'єднувача, вибрав як "гарнітура" то помогло , мікро начало працювати
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Навушники супер! Звук гарний, голосні , для ігор 10/10. Амбушури з тканини, вуха не потіють як від шкіряних, але як і очікувалось , що брудняться . Не знаю чи можна їх знімати і почистити . Користуюсь 4 міс.
- Переваги:
- Звук, вигляд, провід знімається, зручність
- Недоліки:
- Брудняться амбушури, бо вони з тканини.
- Илья Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
8/10
- Переваги:
- Чудовий звук, зручні, гарний мікро
- Недоліки:
- Не працює кнопка м'ют
- Алексей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Якісні
- Переваги:
- Недоліки:
- ціна
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Найкраще поєднання ціни і якості
- Переваги:
- Чудовий матеріал амбушур, дуже легкі, дріт майже 2 метри
- Недоліки:
- При заводських налаштуваннях баси надто сильні і їх потрібно понижувати через еквалайзер
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Це просто найгірші навушники, що в мене були. Звук в іграх жахливий, позиціювання 0, я свої кроки не чую. Звук гуляє туди-сюди, то затихає, то голосніше. Перевірив вже на всіх роз‘ємах, враховуючи 3.5 роз‘єм на мікрофоні від рейзер. Пакування жахливе, при від‘єднанні захисного скотчу з ним відірвалась частина картону упаковки (я не рвав його, відкривав обережно). Можливо попався брак, але замовляти знову бажання нема. Питання до розетки, я можу повернути кошти за товар при пошкодженому пакуванні?
- Переваги:
- Зручне оголів‘я на амбюшури.
- Недоліки:
- Звук.
- Дмитрий К***
ХайперХ клауд 2 працюють чудово, еірподси про теж, тут явно діло не в роз‘ємах чи ПК.
- Дмитрий К***
UPD:
Після заміни кабелю на інший навушники стали працювати адекватно. Скоріш за все попався бракований кабель. Після цього можу оцінити навушники на 4/5, звук не дотягує до клаудів (навіть без звукової карти), але в свою ціну нормальні, краще ніж Logitech G335. На голові сидить зручно, не давить, амбюшури класні. - Тарас К***
Не підскажете вони будуть кращі, чим kraken? Цікавить саме звук для ігор.
- Тарас Б***Продавець: Rozetka. Колір: White
можна погратись з налаштуваннями, проте якість буде не набагато кращою
- Переваги:
- Регулюється розмір, бюджетні
- Недоліки:
- Жахлива якість звуку