Відгуки покупців про Гарнітура Steelseries Arctis Nova 5 White MultiPlatform (61671)
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Почну з недоліків.
Ті хто планує купити навушники під PS5, мають бути готові до того, що вони відрізняються кольором. Відтінками, якщо бути точним. Також білі амбушури дуже швидко рудіють, але їх можна прати, або замінити на чорні (так вуха будуть виглядати навіть краще). Пресетів еквалайзеру в застосунку не так багато як хотілося би, та оновлення з ними теж виходять не часто. Звук не для меломанів.
Тепер переваги.
Вони дійсно дуже зручні. Не можу сказати що на голові їх не відчуваєш, але все ж таки це одні з кращих навушників що я пробував (а пробував багато). Конструкція виглядає надійною. Пресети для ігор дійсно змінюють звук на кращий. 3D звук гарний та на тій ж самій PS5 працює "з коробки". Саме звучання глибоке, чітке, ти відразу розумієш де джерело звуку. Приємно здивувала автономність та час зарядки.
Загалом я можу рекомендувати ці навушники. Навіть враховуючи недоліки, вони непогані, та навряд чи ви знайдете щось краще та збалансоване за цю ціну.- Переваги:
- Зручність, застосунок з пресетами для ігор, 3D-звук та звук загалом (але тільки для ігор, та мабуть кіно), автономність.
- Недоліки:
- Швидко забруднюються, звук не для музики, не часто додають нові пресети у застосунку, відрізняються кольором від PS5 (недолік не для всіх).
- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black
Дуже топові і якісні наушники звук хороший можна як завгодно настроїти.Мікрофон хороший програма сонар топ під себе як завгодно настроїти можливо.Однозачно рекомендую
- Переваги:
- Звук мікрофон программа.
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black
Наушники классные, качество хорошее. Ранее были наушники барракуда, но заказал их по дешевке из за чего там качество был плохое и они развалились за месяц-два(возможно фигню прислали). Есть резинка которая регулируется и не давит на голову, очень эластичные наушники и тканевые амбушуры, что считаю плюсом.
- Переваги:
- Качество, раздвижной микро, удобство, амбушуры
- Недоліки:
- Не самый удобный софт
- Василь Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Ніколи не любив повнорозмірні навушники, вони мені здавались громіздкими та давили на голову. Проте це не стосується даної моделі, вони неймовірні. Легкі, з хорошим звучанням + є мікрофон, який легко можна заховати, коли він не потрібен. З додатком SteelSeries GG вони виходять взагалі на інший рівень, по знижці так взагалі мастхев.
- Переваги:
- 1. Мікрофон, який можна сховати; 2. Легкі; 3. Якісне звучання
- Недоліки:
- За місяць користування не помітив
- ПтицаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Отличные наушники, прекрасная передача звука, удобные функции. Советую
- Переваги:
- Лёгкие, удобные, нету разрывов связи
- Недоліки:
- Для спорта не подходят, легко спадают с головы
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Отличные и очень приятные уши для ps5/пк/смартфонов.
Очень нежные амбушуры (у меня было около 20 наушников, но такого мягкого материала я не встречал).
Приятный чистый звук и очень быстрая зарядка:)- Переваги:
- Качество изготовления 10/10
Удобство посадки на голову 30/10
Качество звука 8/10
Убирающийся микрофон
Очень быстрая зарядка и долгая автономная работа - Недоліки:
- За такие деньги, хотелось бы звук получше для смартфонов, хотя для игр на ps5 - топ.
- )
Как себя наушники показивают спустя время?