- Карэн О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
С разными устройствами (планшет, смартфон) уровень громкости наушников может быть разным.
- Переваги:
- Отличное качество звука, четкость передачи голоса(высокие и средние частоты, низких мало).ПО от Sony, позволяет изменять язык озвучки включения, отключения, уровня заряда. Микрофон отличный.
- Недоліки:
- Нет магнитов для фиксации наушников между собой, как у sony wi-c200.
- Ілля К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Наушники топ. Прошлые были такие же,верой и правдой прослужили 2 года(из них год на службе). За два года звук почти не изменился,причиной замены на новые стал пульт управления на котором просто выпали все кнопки,но оно и понятно.
- Переваги:
- Батарея держит прекрасно,заряжаются быстро,в ухе сидят комфортно.
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Павло М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Купляю другий раз ці ж самі. Нажаль перші десь загубив. То коли став вибір щодо економ варіанту наувушників, то не вагаючись обираб саме цб модель: звук норм, автономність - супер.
- ВладиславсПродавець: Rozetka. Колір: Black
Топ свої гроші. По звучанню краще за Хуавей ам 61 на 3 голови. Збалансовані, швидкі, деталізовані.
Легші чим хуавеї, причому батарея вдвічі більша в Соні. Пульт перемикання верх вниз пауза можна розрізнити на дотик, на Оппо / Хуавей що в мене були, цього не було. Зручні -- не випадають, не зачіпаються коли перевдягаєшся , кабельки цьому сприяють. На хуавеях зачіпались і витягувалися з вух бувало.- Переваги:
- Ціна, якість, зручність, батарея, Зроблено у В'єтнамі !
- Недоліки:
- Якщо потрапили на Б//У під виглядом нових з знижкою ( часто із прихованими дефектами, тому що ж непросто так їх здали назад через рік використання))) - це проблема, торг мереж , що це практикують
- Олександр Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Мабуть, найкращі навушники в цьому ціновому діапазоні.
Старіша модель пропрацювала більше двох років, поки я не відірвав навушник- Переваги:
- Час роботи, звук, надійність
- Дмитрий Ж***
После того, как я так же оторвал один наушник, время использования увеличилось почти вдвое ;))) так что нет худа без добра. Минус - съезжают, можно потерять. Но и с двумя частенько ронял... Думаю, какая-то миниприщепка маст хэв.
- Валентин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Брав для бігу, але для цього вони не підходять. Акумулятори постіно підскакують під час пробіжки в такт кроку.
- Переваги:
- Хороший звук, довго тримають заряд
- Недоліки:
- Незручно бігати
- Катерина Г***
Я бігаю з ними, мені нормально, так, підскакують трохи, але не сильно.
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Sony є Sony. Як завжди на висоті. Ідеально. Хто не розуміє що таке баси на Sony прошу йти далі то не ваше.
- Переваги:
- Sony є Sony. Як завжди на висоті. Ідеально.
- Євген Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Поки працюють, все добре.
- Переваги:
- Тримають заряд довго.
- Недоліки:
- Трохи сповзають на сторону при ходінні.
- Костянтин М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Меняю отзыв
Уши хороши
Частоты не проваливается
Искажение небольшие
Немного неудобно ,сползает.
ПО рабочее, но могло быть и поярче.
Рекомендую- Переваги:
- Звук хорош
- Недоліки:
- ПО.
- Роман С***Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Цена качество!
- Переваги:
- Звук, бас нужно поиграть с эквалайзером, автономность, цена!
- Недоліки:
- Нет магнита!
- 12Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
мне понравились
- Переваги:
- очень хорошо держит заряд. пришли с 50%. 6 часов работы 50 и осталось
- Недоліки:
- немного тиховаты
- Илья А***
Подберите соответствующую амброшуру и пройдите идентификацию ушей, потом установите дополнительное программное обеспечение и вы сможете насладиться всеми возможностями этого девайса от Сони. В том числе исчезнет проблема с громкостью. К стати звук поднимается на телефоне и плюс на девайсе.
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Дуже сподобались, буду брати ще))) В мене більше пів року навушнікі не тримаються. Звучання супер, в вухах тримаються. Якщо балакаєшь, собєседніка чути, і він чує тебе.Напишу потім, скількі протримались.
- Переваги:
- Звук
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Отличные наушники
- Переваги:
- Звук. Комфортые
- Михайло Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудова і перевірена роками модель.
- Переваги:
- Доволі непоганий звук. Батарея довго тримає заряд.
- Недоліки:
- Одні навушники взагалі не заряджаються! Напевно заводський брак
- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Супер , тримає зарядку три дні, слухаю музику кілька годин, говорю по телефону, засинаю під ютуб. Чудова модель, гарний звук, кльова батарея, зручний роз'єм для зарядки. Користуюсь більше 6 місяців. Задоволена покупкою.
- Переваги:
- Тривалість роботи, якість звуку, ціна
- Недоліки:
- Не виявила
- Крейда И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
За таку ціну це найкращі навушники. Як завжди неперевершений звук від sony . Беру не перший раз (бо минули загубив) . Зручно висять на шиї та не губляться
- Переваги:
- Чистий звук
Якість
Зручність - Недоліки:
- В цій моделі непедбачені магнітики
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хорошие наушники. Звучание супер. Чувствительный микрофон.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звук дуже хороший ,заряд тримають навіть більше ніж заявлено , обовзязкво встановіть додаток, звук будет просто бомба
- Переваги:
- Чистий звук, заряд, дуже зручні
- Недоліки:
- поки не бачу
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Неплгані навушники з довгою батареєю
- Переваги:
- Батарейка
- Недоліки:
- Вітсутність світлової індикації стану
- Богдан Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Все супер,дуже гарне звучання,прийшло запаковано,без слідів відкривання як багато хто тут писав.Программа 360 платна,і під неї свій контент,а щодо знайти свої навушники,як це написано в описі....то мабуть для інших країн,бо не знайшов цієї функції в придатку
- Переваги:
- бренд,чесна ціна
- Недоліки:
- неточний опис,функції чи не доступні,чи відсутні,про що має повідомлятися для покупця в Україні
- Сергій Ш***
Знайти свої слухавки це треба через Гугл заходити в додаток - знайти свій пристрій. Там телефон і слухавки
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Хороший звук. Отличная автономность
- Александр Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Соні є Соні !
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Все супер,дуже гарне звучання. Добре тримають заряд. зручні. Якісні.
- Переваги:
- Гарні
- Недоліки:
- Поки не має.
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Поки мені сподобались, добрий звук. Собєседніка добре чути. Як буде далі, не знаю.
- Переваги:
- Добрий звук, заворажує)
- Абакумов Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Наушники очень качественные! Как по звуку , так и по сборке.
Рекомендую особенно велосепедистам.
Все на высоте.- Переваги:
- Звук, цена
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Наушники, мне, очень нравятся. Хорошее звучание в правом и в левом наушниках. Зарядный шнур, подошёл от моего смартфона.
- Переваги:
- Переключение треков, при помощи кнопки.
- Недоліки:
- Нету.
- Симчич Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Beige
Брав спеціально, для перегляду фільмів. Для такої, дещо специфічної, задачі - це ідеальний варіант. Заряд тримають дуже довго. Зручні, якісні у всіх сенсах. Я задоволений.
- Переваги:
- Час роботи на одному заряді, якість звуку.
- Олег П***
Доброго дня. Підкажить, я так розумію, магнітика для фіксування навушників між собою в ніх немає.
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Загалом, я задоволений покупкою. Непоганий звук під час прослуховування музики. Низька ціна. Працюють на одному заряді довго. Не сподобався лише їхній розмір. Досить великі відсіки, в яких знаходяться акумулятор і блок керування, і довгі дроти між навушниками та цими блоками. Через це іноді мікрофон опиняється за коміром одягу, і вас не чує співрозмовник. Користуюсь півроку.
- Переваги:
- Ціна, звук, ємність аккумулятору
- Недоліки:
- Занадто довгі дроти. Великі корпуси для блоку керування та акумулятора
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Подобаються більше, ніж бездротові контейнерні навушники.
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Обирав між JBL Tune та цими навушниками. Звук сподобавсь більше в Sony. Головним критерієм була автономність, тут вона більша (за інструкцією 25 годин), також якість мікрофона при проведенні онлайн нарад. Тут він теж краще. Для музики в мене WF-1000XM5, а в С100 звісно звук простецький, нічого порівнювати за такі гроші
- Переваги:
- Автономність
- Недоліки:
- Нема за такі гроші
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Beige
Спасибо продавцу. Наушники приехали быстро. Упаковано хорошо.
- Переваги:
- Отлично работают
- Недоліки:
- Нет.
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Надежние
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Працює
- Наталя Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дуже добрі навушники
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Працюють добре !
- Переваги:
- Чистий звук .
- Недоліки:
- Немає.