- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: Kotmarketpro. Колір: Сріблястий
Не рекомендую,жує а не ріже.Даремно витрачені кошти
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Animal Towns
Непогана машинка, тихо працює, потужності вистачає (поки що не тер нічого дуже твердого). Керування однією кнопкою (в рекламі це подавали як великий плюс), як на мене, не є перевагою. Мені не вистачає кнопки ввімкнення режиму постійного обертання насадки. Оскільки на кнопку треба постійно тиснути однією рукою, то щоб кидати скибки в машинку і штовхати їх пестиком залишається тільки друга рука, одна, що незручно. Це зручно і швидко робити двома руками. Я вже думаю поставити вимикач-тумблер, щоб насадка постійно крутилася. Добре що кнопка велика , тому зараз я ставлю на неї важкий замок )), насадка обертається сама і в мене є дві руки для маніпуляцій із перетиранням скибок.
- Переваги:
- Легка, тиха, невелика, відносно недорога.
- Недоліки:
- 1) Нема кнопки постійного обертання насадки, необхідно постійно тиснути однією рукою.
2) Є дві бурякові терушки - середня і дрібна. Шкода, що нема великої, не вистачає її.
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Kotmarketpro. Колір: Сріблястий
Дуже дивне відношення продавця до товару. Не зрозуміло: Розетка перевіряє хоч якось своїх продавців? Судячи з моєї з продавцем переписки : продавець навіть не бачив " вживу" як працює його товар. Насадки жахливо виймаються з втулки. На моє прохання зробити відео діставання насадки - одна людина тримала,інша діставала!!!! І це без заліплених по боках овочах,тобто сила тертя мінімальна. Вже на другому овочі овочерізка скрепить і не круте.
Подзвонила продавчиня,сказала,що ніякі гроші не поверне.
Майже 1500 піде на смітник,коли вона зовсім перестане чавити і натирати.
Робіть висновки- не купуйте техніку в інтернет магазині,і тим паче не у перевірених продавців.
З Розеткою такого ще не траплялось.- Переваги:
- Неаелика
- Недоліки:
- Не потужна,мах що натре за раз - 1 невеликий овоч,далі скрипить і не круте,насадки з втулки жахливо дістаються.
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Kotmarketpro. Колір: Сріблястий
Жах. Не тре овочі,а мне! Втулки неможливо дістати. Написала продавцю. Пообіцяв розібратись але вже минуло 5 днів і ніхто нічого не написав. Хочу здати. Як це зробити?
- Переваги:
- Недоліки:
- Ріже пальці при спробі дістати втулку,не ріже овочі слайсами,як позицінувалося
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Kotmarketpro. Колір: Сріблястий
Я дуже задоволена,просто кладеш овоч і вона тре без зайвих зусиль
- Переваги:
- Мало займає місця,має пʼять насадок,легка в використанні,легко миється,тре за личені секунди