Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Вологий корм для собак Леопольд Готовий корм з яловичиною і овочами 500 г упаковка 12 шт

Оцінка користувачів 4.25/5
на основі 4 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Petmania
  • Віталіна
    Відгук від покупця. Продавець: Petmania. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 500 г

Беру на постійній основі, склад хороший та і ціна приємна

• Любов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12. Вага 1 шт: 500 г

Мій пес зазвичай їсть так, ніби робить мені послугу. З цим кормом усе навпаки - миска зникає швидше, ніж я встигаю відійти. Текстура не водяниста, запах спокійний, після їжі собака не лежить важким мішком, а йде гратися. Годую вже кілька тижнів — усе стабільно, без сюрпризів. Для щоденного раціону це саме те, що потрібно.

• Анна Б***

Пожобається вся лінійка цього корму. Собачка їсть із задоволенням. Пахне дуже смачно.

• Наталья Ш***

Моим двум собачкам почему-то не очень нравится. Едят не охотно. Сначала нюхают, потом бегают вокруг тарелки и с большой паузой начинают "мучится" поедая этот корм.

Переваги:
    Корм приятно пахнет.
    Недоліки:
    не знаю, если бы собачки могли сказать что им не так.