Відгуки покупців про Балансувальна подушка (диск) масажна для йоги та фітнесу (масажер для ніг/стоп/тіла) OSPORT (OF-0058) Сірий
Є в наявності
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Fintoka. Колір: Рожевий
Супер,мені все підійшло
- Переваги:
- Гарна якість,можна регулювати наповненість повітрям
- Продавець Fintoka
Сергій, дякуємо за відгук. Користуйте з задовленням!
- РоманаВідгук від покупця. Продавець: Fintoka. Колір: Сірий
Шкода, що не вдалось нормально скористатися( з одного боку, це сталось через те, що, мабуть, якось не так накачали, а з іншого боку - якби прийшла одразу накачаною, не було б такої проблеми(
- Переваги:
- В заявленому розмірі, приємна на дотик
- Недоліки:
- Не було чим накачати, довелось шукати насос. При спробі накачати насосом від фітнес мʼячика, порвалось. Було б добре, якби приходила вже накачана.
- Продавець Fintoka
Роман,дякуємо ,що поділились враженнями! Звертаємо увагу, що в нашому асортименті також є модель, яка комплектується насосом. Будемо раді вашому замовленню!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Fintoka. Колір: Рожевий
подушка прийшла накачана. запах відсутній. на дотик приємна. одна сторона шипована інша гладенька.
- Переваги:
- Недоліки:
- поки не виявив
- Продавець Fintoka
Роман,дякуємо за довіру та відгук! Нам важливо знати, що ви задоволені якістю нашої продукції ! Гарного користування!)
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: Fintoka. Колір: Чорний
я щиро вибачаюсь, а що з подушкою не так і чи можна її накачати?
- Переваги:
- Недоліки:
- здута
- Продавець Fintoka
Подушку ви накачуєте самостійно
- Мацько М***Відгук від покупця. Продавець: Fintoka. Колір: Чорний
Не купуйте чорні подушки, вони браковані по якості, погана.
І прийшла спущена. У напівнакаченому стані вона більша, ніж нормальні в накачаному. Якщо накачати її повністю, вона буде як шарик, а не подушка.
По діаметру має три впадини, тобто вона навіть не розрівнюється.- Переваги:
- Недоліки:
- Брак...
- Продавець Fintoka
Дякуємо за відгук. Зазначені особливості форми чорних подушок не є виробничим браком,оскільки не впливає на функціональність виробу та пов'язані з технологією виготовлення даної моделі. Для вирішення питання ми запропонували обмін на інший колір або повернення товару. Сподіваємося знайти для Вас оптимальне рішення.
- Мацько М***
Дякую. Дуже приємно, що продавець відреагував на мою проблему, незважаючи на те, що це дрібна покупка і я не збирався робити заміни. Але продавець сам запропонував зробити заміну без проблем. Гарний сервіс, рекомендую!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Fintoka. Колір: Сірий
Дякую, купувала для тата йому дуже сподобалась. Подушка гарної якості.
- Продавець Fintoka
Наталія,щиро дякуємо за відгук ! Нам дуже приємна ваша оцінка!Користуйтеся із задоволенням )
- Ефименко О***Відгук від покупця. Продавець: Fintoka. Колір: Салатовий
Качество очень плохое
- Недоліки:
- Пока просто сидела нормально все было, начала заниматься лопнула резина по шву. В двух местах очень плотная резина там и порвалось
- Продавець Fintoka
Олеся, вибачте за незручності, питання вирішене шляхом нової відправки за наш рахунок. Завжди Вам раді!)
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Fintoka. Колір: Сірий
Отличная подушка, хорошее качество
- Продавець Fintoka
Віталій,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарного використання та чудових результатів!Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина!
- Сніжана С***Відгук від покупця. Продавець: Fintoka. Колір: Чорний
Класна подушка. Швидка відправка
- Продавець Fintoka
Сніжана,дякуємо Вам за відгук!Користуйтесь з задоволенням)Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина)
- Денис Х***Відгук від покупця. Продавець: Fintoka. Колір: Чорний
При першому замовленні було виявлено брак, а саме тріщина біля одного з шипів.
Повідомив продавцю про цю проблему. Зробив фото.
Продавець оперативно зв'язався і запропонував замінити товар, а точніше вислати новий.
На даний момент все класно.
Дякую продавцеві за оперативне вирішення проблеми.- Переваги:
- Чудова подушка для фітнесу
- Продавець Fintoka
Денис,дякуємо Вам за відгук!Нам дуже приємно,що Вам сподобалась балансувальна подушка !Завжди готові допомогти вирішити питання, щоб Ви були задоволені,дякуємо Вам за звернення!)Гарних тренувань!
- Денис Х***Відгук від покупця. Продавець: Fintoka. Колір: Чорний
Накачав.
Встав.
Моя вага 84 кг. В характеристиках подушка витримує до 120 кг)
Почала пропускати біля одно шипа є тріщина(див. фото)- Переваги:
- Масажує стопи. Тренування м'язів стабілізаторів.
- Недоліки:
- Брак. Тріщина в резині((((
- Продавець Fintoka
Денис, приносимо вибачення за дану ситуацію. Менеджер звязався для вирішення.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Fintoka. Колір: Чорний
Гарна подушка, якісна. Зі своєю функцією справляється
- Продавець Fintoka
Олена,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарного використання!Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина!
- Ліля Г***Відгук від покупця. Продавець: Fintoka. Колір: Сірий
Подушка супер
- Переваги:
- Гарна якість
- Продавець Fintoka
Дякуємо за замовлення!) Приємного використання)
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Fintoka. Колір: Сірий
Подушка супер, дуже допомагає в реабілітації
- Продавець Fintoka
Світлана,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарного використання та чудових результатів!Завжди Вам раді)
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Fintoka. Колір: Чорний
30 діб використання! Все супер, працює як треба
- Переваги:
- 30 діб використання! Все супер
- Продавець Fintoka
Дмитро,дуже дякуємо Вам ,що поділилися своїми враженнями після тривалого використання !Раді,що все сподобалось.Зажди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина)
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Fintoka. Колір: Чорний
чудова подушка. тримає повітря
- Продавець Fintoka
Доброго дня, нам приємно що Вам все сподобалося, будемо раді новим замовленням. Бажаємо гарних тренувань!
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Fintoka. Колір: Чорний
Гарний засіб для тренування. Використовується для загальних фізичних вправ, прав для корекції постави и розвиток вестибулярного апарату всіх членів сім’ї, від 6 до 40+ років.
- Переваги:
- Практична, корисна, міцна річ
- Продавець Fintoka
Сергій,дуже дякуємо Вам за такий гарний розгорнутий відгук!Бажаємо Вам гарних тренувань та чудових результатів!Завжди Вам раді!
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: Fintoka. Колір: Чорний
- Продавець Fintoka
Євген, дякуємо Вам за відгук!Гарного використання.Завжди Вам раді!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: FitIndustry. Колір: Бірюзовий
Дуже швидко зреагували та замінили тріснувшу подушку на нову.
Дякую за таку оперативність!
Сподіваюсь, нова подушка служитиме довго.
Буду рекомендувати Вас.- Продавець FitIndustry
Вдячні Вам за такий теплий коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання товаром. Завжди Вам раді!
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий
Подушка прийшла без ушкоджень. Вже 3 тижні щодня нею користуюся - не здалася і не прорвалася. Мене все влаштовує
Єдине, то запах
Але він не настільки жахливий, щоб він заважав- Недоліки:
- Запах
- Продавець CHAMPS
Олена,щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою Спробуйте промити мильним розчином подушку, так зайвий запах скоріше вивітриться. Гарного користування!Завжди Вам раді)
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: FitIndustry. Колір: Бірюзовий
Подушка тріснула через пару днів. Чи можна зробити обмін?
- Продавець FitIndustry
Олена, дякуємо за звернення!Нам шкода,що виникла така ситуація.Наш менеджер вже зв'язався з вами для вирішення питання!
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
1. Страшно смердить.
2. Порвався на другому тренуванні- Олена Б***
Та сама історія. Порвався за пару днів
- Карина Б***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий
Я так понимаю, что Вы перед отправкой товара, его даже не проверяете.
Как Ваш спущенный диск мог лопнуть, с тем учётом, что я не наступаю на стопу!!!! - Каріна Б***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий
Покупала для разработки стопы, после операции на ноге.
- Недоліки:
- Лопнул через 5 дней.
- Продавець CHAMPS
Каріна, наш менеджер написав Вам в особисті повідомлення,очікуємо від вас зворотнього зв'язку та просимо надати фото товара для підтвердження брака та вирішення проблеми.Дякуємо!
- Владимир Д***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Доповнюю свій попередній відгук, як я вже писав в попередньому відгуку подушка відповідає опису але при накачуванні на протязі години спустила прощо я й написав, зі мною зв'язався мененджер запропонував обмін або повернення що є великий плюс для продавця, потім я вирішив повторно накачати подушку тому що була підозра що клапан на отворі для накачування не повністю приліг, подушка теж почала втрачати тиск але вже не так інтенсивно, хотів вже пакувати на відправку і тіт з упаковки випала малесенька заглушка для отвору підкачки, скористався заглушкою проблема зникла, але ця маленька глушка рано чи пізно загубиться тому що вона нічим не прикріплена до подушки, товар я залишив так як купляв на подарунок і вже не було достатньо часу на обмін, але те що я описав є великим мінусом даної моделі. Продавцю ставлю 5 зірок за комунікацію,подушці ставляю три зірки якість матеріалу гарна але є суттєвий мінус з клапаном і глушкою яка ніяк не прикріплена до подушки і може легко загубитись, про неї навіть ніхто і не пише що вона є в комплекті.
- Переваги:
- Якісний матеріал, гарна комунікація з продавцем
- Недоліки:
- Неякісний клапан підкачки
- Продавець CHAMPS
Володимир,щиро дякуємо за доповнення відгука та приємне спілкування!Ми обов'язково врахуємо всі ваші зауваження!Нам важлива ваша думка .Будемо раді вашим новим замовленням!
- Карина Б***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий
Просила перед отправкой товара его подкачать. В итоге получила спущенный диск.
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за відгук. Балансувальні подушки відправляємо у тому вигляді, в якому вони надходять від виробника. Накачування перед відправкою не передбачено.Гарного користування!
- Карина Б***
Спасибо, через 5 дней Ваш спущенный товар лопнул!!!!
- Карина Б***
Тогда зачем по телефону говорить, что диск прийдёт в надлежащем виде и проверите товар перед отправкой.
- Владимир Д***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Подушка соответствует описанию, но в течение одного часа спускает,в полозовании еще не была , только получил, накачал через один час подушка спустила
- Переваги:
- Недоліки:
- Не держит воздух, что делает ету подушку бесполезным мусором
- Продавець CHAMPS
Добрий день.Нам шкода,що виникла така ситуація.Наш менеджер зв'язався з вами та вже вирішив питання.Будемо вдячні за доповнення відгука після обміну товара!
- Світлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий
Відправили швидко,товар якісний.
- Переваги:
- Зручний для занять
- Продавець CHAMPS
Світлана,дякуємо за замовлення! Нам дуже приємна ваша оцінка.Користуйтеся із задоволенням )
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Отличная вещь
- Продавець CHAMPS
Валентина, дякуємо за довіру та повторне замовлення! Раді, що ви задоволені. Чекаємо на вас знову!)
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий
В цілому подушка гарна, але має дуже неприємрий різкий запах резини
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за відгук! Нам прикро, що запах викликав незручності. Він характерний для нового матеріалу й з часом вивітрюється. Також подушку можна промити в теплому мильному розчині та добре висушити.
- Карина К***Відгук від покупця. Продавець: FitIndustry. Колір: Бірюзовий
Соответствует описанию.
- Продавець FitIndustry
Дякуємо Вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: FitIndustry. Колір: Бірюзовий
Купили за рекомендацією масажиста. Прийшов перекачаний, зараз треба шукати спосіб трішки приспустити. І запах дуже хімічний, надіюсь на балконі за пару днів вивітриться). А так, непоганий варіант був би
- Недоліки:
- Зарах жахливий
- Продавець FitIndustry
Світлана,дякуємо за відгук. Менеджер уже надав рекомендації щодо використання. Подушку можна самостійно регулювати під власні потреби — за потреби трохи спустити або підкачати. Запах нового виробу після розпакування може бути тимчасовим і зазвичай поступово вивітрюється. Сподіваємося, надалі користування буде комфортним.
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий
Доставили швидко. Подушка відпрацьовує те, що від неї треба.
- Продавець CHAMPS
Олена, щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий
Брала для дитини 5 років для нейрозанять та для постави корисно. Швидко прийшла, здається якісна гума, запаху немає.
- Переваги:
- Швидка відправка, якісна
- Продавець CHAMPS
Тетяна, дякуємо за довіру та відгук! Нам важливо знати, що ви задоволені якістю нашої продукції ! Гарного користування!
- Марія Д***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий
Насправді читала по відгуках, що сморід гуми ще той. Так і є. Я його тиждень мила, на балконі провітрювала, з часом запах пішов. Я попросила у продавця надути його, то приїхав вже надутий, за що вдячна. Добре виконує свої функції балансування і масажу стоп. Вся сім'я вже протестила.
- Переваги:
- Масажний ефект, відчуття рівноваги
- Недоліки:
- Запах гуми нестерпний
- Продавець CHAMPS
Марія,дякуємо за замовлення!Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина!
- Наталя Л***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Синій
Все як на фото
- Продавець CHAMPS
Наталя,дякуємо за замовлення!Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )