- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Мені сподобалась
- Переваги:
- Виконує свій функціонал на 100%
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Все добре.
- Кирилл К***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Набір дуже гарний, прийшло швидко.
- Вера М***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Дякую,за швидкість, сподобалось.
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Матеріал виготовлення хороший, але є питання саме до конструкції, через те що ганчірка закріплюється лише з однієї сторони, виникає складка при потраплянні у відро, і, поки не знімеш верхню кришку, достати не можливо, також при спробі достати швабру з відра вже трошки пошкоджується сама стрічка кріплення, тобто як на мене якби кріплення було б з двох сторін, такого б не виникало, надіюсь що вона проживе довше ніж пару раз миття підлоги, також хочу зауважити, через те що швабра перекидається тільки на одну сторону, то іншу неможливо ні намочити, ні нормально віджати
(Я раніше вже мала справу з такого типу швабрами, тільки з аліекспрессу, і там все було чудово, тому засмучена)- Переваги:
- Швабра виконує свої функції, скільки вона буде функціонувати не зрозуміло, надіюсь довго, також дуже хороший матеріал, все зроблено нормально
Ціна - Недоліки:
- Всі недоліки описані в самому повідомленні
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Швабра розвалиться при першому використанні, ведро це тонесенький пластик, як за 299гр, метал на швабрі гнеться...все хитається і гнеться, вже наматала ізоленту
- Переваги:
- Бистра доставка, задумка непогана, ведро не тече
- Недоліки:
- Якість ніяка, все хлюпкоє, подраїть підлогу якісно не виходить все хитається і гнеться
- Продавець Ecologist_ua
Вітаю, товар при отриманні має оглядатись, якщо щось не підходить, завжди є відмова від отримання або заявка на повернення товару, якщо він не був у використанні.
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Низька якість товару. Замовив вперше, зламалась. Подумав, що трапляється. Замовив вдруге - і знову зламалася, в тому самому місці:)
(Зламалася там, де тримач частини, куди вдягається ганчірка)- Продавець Ecologist_ua
Вітаю, шкода, що у Вас лишився негативні враження, але це перше звернення, щодо низької якості товару, вже їх продали достатню кількість. Це бюджетний сегмент, але нарікань на якість не було.
- Артем З***
Можливо не пощастило. Лише поділився особистим досвідом
- КрістінаВідгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Зверніть увагу, що кріплення ганчірки тільки з однієї сторони, мити підлогу неможливо. Думала спочатку, що брак, виявилося така конструкція. В описі це не вказано.
- Продавець Ecologist_ua
Вітаю, більшість швабр мають однобічне кріплення мопа, і по довжині на липучці, що саме унеможливлює миття підлоги? Ми цю модель продаємо другий рік, питань не виникало. З чим саме виникли складнощі, ми спробуємо допомогти
- Алла Р***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Негативний відгук. Не рекомендую. Кришка верхня не тримається, потрібно притримувати рукою, відро не стійке, пластик тонкий і виглядає дуже бюджетно. Дорога доставка , за ці кошти що витратила могла в магазині купити гарніше відро. Викинуті кошти , не рекомендую...щей три дні ждали щоб відправили, прийшлося нагадувати.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не стійке, не тримається верхня кришка і відсутні зажими щоб могла триматися, ціна неадекватна
- Продавець Ecologist_ua
Вітаю, це швабра з бюджетного сегменту, якщо присутній брак, зробіть повернення. Вартість доставки від магазину не залежить, відправка за тарифами Нової пошти
- Ганна Б***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Все класно звісно, але відро приїхало тріснуте
- Продавець Ecologist_ua
Вітаю, чи оглядали товар при отриманні на пошті? Чи оформили заявку на повернення?