Відгуки покупців про Комплект постільної білизни Mirson Бязь 16-5803 Geronimo 160х220 см (2200001476325)

Оцінка користувачів 5/5
  • Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: SONMIR_homes. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Постільна білизна сподобалася. Колір як на картинці, брала сину. Добре переться, колір не втрачається! Рекомендую!

• Продавець  SONMIR_homes

Щиро дякуємо вам за відгук

Нам дуже приємно, що постільна білизна сподобалася та виправдала ваші очікування
      Раді, що колір відповідає фото і добре зберігається після прання

Нехай дарує сину комфортний та затишний сон!
      Дякуємо за рекомендацію

• Роман Я***

Постіль нормально, магазини погано. Попросили об'єднати два замовлення, щоб не платити доставку двічі, пообіцяли зробити. В результаті: дві посилки, плюс ще з адресним забором (про це не попереджали). Чому клієнт має платити бо вам лінь піти на пошту?

Переваги:
    Товар нормально
    Недоліки:
    Обслуговування погане
    • Продавець  SONMIR_homes

Щиро перепрошуємо за незручності
      Ми обов’язково вирішимо це питання у найкоротший термін, щоб ви залишилися повністю задоволені нашою продукцією та сервісом

• Кк
    Відгук від покупця. Продавець: SONMIR_homes. Розмір підковдри: 160 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Покупкою задоволений

Переваги:
    Якісний матеріал

Дякуємо вам за відгук!
      Раді, що ви залишилися задоволені покупкою та якістю матеріалу.

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: SONMIR_homes. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Комплект супер! Тканина плотна, натуральна. Пошив акуратний. Підковдра на блискавці. Ціна також приємно здивувала. Хвилювалася, що буде краска братися до тіла - ні, все добре . Рекомендую

Переваги:
    Натуральна тканина

Вітаю!

Щиро дякуємо вам за такий теплий та детальний відгук!
      Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені якістю тканини, пошиттям та зручністю використання. Ми завжди прагнемо, щоб кожне замовлення приносило лише радість та комфорт

Раді, що ви рекомендуєте нас, і будемо щасливі бачити вас знову!

З повагою та турботою,

• Олена В***

Гарний комплект постільної білизни, приємна тканина, після прання не вилиняла, покупкою задоволена, рекомендую продавця!

Переваги:
    Гарна якість, натуральна тканина, 100% бавовна, прийнятна ціна
    • Продавець  SONMIR_homes

Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!
      Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою, якістю тканини та обслуговуванням.
      Ми раді, що постільна білизна виправдала ваші очікування та стала приємним доповненням до вашого дому.
      Дякуємо за довіру та рекомендацію!
      З повагою, команда SONMIR_homes

• Марина ф***

Колір взагалі не співпадає! Замість білизни як на фото в пункті видачі я отримала щось між сірим-антрацитом та натяком на синю брудну калюжу, наче ця білизна пройшла 30-40 циклів прання.!я розумію, що відтінок на екрані може Трохи відрізнятися, але ж не на стільки!!! І навіть через упаковку було видно, що якість так слбі. Не знаю звідки стільки схвальних відгуків у цього бренду. Добре, зо хоч обрала сплату у відділенні і не треба чекати повернення коштів

Щиро перепрошуємо за незручності