- Егор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже задоволений, якість відмінна а збріка не складає труднощів. Комплектацією був здивований адже є все на любий випадок. Дуже рекомендую!
Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Егор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все дуже легко збирається, підходить під любий телевізор і конструкція дуже якісно відчувається
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Масивний кронштейн.Телевізор витримає на всі 100%.
- Переваги:
- Міцний
- Недоліки:
- Трішки завеликий
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Норм
- Юрвй Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Кронштейн супер! Таки Як треба, мою 55 - держе міцно, також можна регулювати під різними кутами. Дякую Розетки за якісний продукт.
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Підійшов ідеально для телевізора 65 дюймів. Хороший метал. Досить зрозуміла інструкція монтажу
- Андрей Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все супер!
- Артем Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Замовив 11.11,
написали що доставлять 14.11,
14 написали, що буде 15,
15 нічого не написали і не доставили.
Всьо? Можна не чекати?
І вишеньки, при оплаті потрібно буде додатково сплатити за переказ коштів, хоча забирати з пункту Розетки.- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Не знаю
- Артем Р***
upd
Привезли у відділення 16.11
забрав, наче ок )
Телевізор 65' замовляв в той же день, що і кронштейн, так телевізор приїхав на 2 дні раніше :)
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Класна штука для оптимізації простору у кімнаті
- Переваги:
- Вдалося прибрати, завдяки цьому придбані, остогидлу тумбу та врятувати від жорстоких нападок кота телевізор. На ньому ж закріплена роутер, що дуже зручно. Конструкція міцна, надійна.
- Анатолій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
60" samsung витримує. Підкладав ще 4 шайби 2мм додатково.
- Антон М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купую не вперше. Міцний,якісний.Однозначно рекомендую
- Алексей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Збирати і встановлювати легко. Регулюється. В мене нічого не прогинаеться, все тримає. Рекомендую.
- Евгений М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Доставили супер швидко. Кронштейн міцний і добротний. Телевізор 50 діагональ тримає добре. Жодних зауважень.
- Дорош О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Установка нескладна, просвердлили дірки в стіні і прикрутили шурупи, вставили кронштейн і все, ТБ на стіні. Відстань від стіни приблизно 8-20 см регулюється.
Кронштейн якісний.- Переваги:
- Тримає телевізор 55", вагою близько 20 кг.
- Юрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не розумію тих людей що наставили 5 зірок і я повівся на середній рейтинг
Можливо маленькі телевізори кріплення тримає, але 65‘‘ 25 кг - ні
На фото видно як кріплення вигнулось під вагою телевізора і його через це впринципі не можливо виставити вертикально
Різьба на болтах які регулюють нахил по вертикалі зразу злизалась, довелося вигадувати щось щоб телевізор не дивився вниз (вставив болти в отвори для регулювання, інше фото)
Товар такий що для того щоб його здати треба мати купу часу і нервів, бо отвори у стіні вже зроблені і телевізор треба десь тримати цей час- Переваги:
- Недоліки:
- Жахливий неякісний товар
- Андрей
интересно с 43 диагональю такой проблемы не будет?
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Кронштейну трішки більше рік, телевізор швидше поламався ніж кронштейн
- Переваги:
- Міцний кронштейн, тримає 50" без проблем
- Недоліки:
- За рік - не виявлено
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Кріплення приходить криве. Якщо і можна його вирівняти - покупці товару не повинні усувати криворукість виробника.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Відмінний кронштейн. Легко монтується, прекасно тримає тв
- Олег Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купили для першого телевізору, після 3 років використання купили для другого телевізору, ніяких недоліків нема
- Переваги:
- Дуже надійний кронштейн
- Недоліки:
- нема
- Москаленко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Солідна товщина металу, продумана конструкція і регулювання. просто працює
- Переваги:
- товщина металу, продумана конструкція
- НазарВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якісно, гнучкі регулювання.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Краще кріплення з яким мав справу. Солідна товщина металу, продумана конструкція і регулювання.
- Недоліки:
- відсутній вбудований рівень
Добрий день, Андрій! Дякуємо за відгук. Ваші зауваження приймемо до уваги.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличный кронштейн, монтаж выполнился легко, закреплён телевизор Xiaomi Mi TV UHD 4S 50" International (L50M5-5ARU). Для лёгкости вращения направления телевизора слегка были послаблены резьбовые соединения на подвижных элементах. Удобная регулировка телевизора во всех направлениях. Достаточная комплектация монтажного комплекта.
- Переваги:
- Качественный кронштейн, лёгкость монтажа, удачная конфигурация модели
- Недоліки:
- Не выявлено
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороший кронштейн.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Михайло Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
#моєрозпакування Кронштейну Brateck LPA52-466. Міцне, надійне, якісне, функціональне кріплення, було обране для монтажу телевізора LG 65NANO956NA. При монтажі було замінено оригінальні болти роз'єму VESA на довші з монтажного набору, проставки не використовувались, оскільки в цій моделі телевізора за отворами кріплення глибоко встановлена металева пластина, яка не дасть пошкодити телевізор занадто довгими болтами. Набір кріпильних елементів в комплекті дасть змогу без будь-якого додаткового обладнання здійснити монтаж всіх можливих варіантів телевізорів. Все що необхідно мати додатково - дриль чи перфоратор з сверлом 8мм. Для більшої надійності додатково закріпив пластину до стіни довшими дюбелями і шурупами окрім тих, які були в комплекті. Загальне враження від кронштейну - дуже позитивне.
- Переваги:
- Міцне, надійне, якісне, функціональне кріплення + набір кріпильних елементів
- Недоліки:
- короткі дюбеля з набору
- Вадим Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Это не крепление, это шедевр.
Одно из лучших, что я видел. Массивное, надёжное, красивое. Много отверстий под "болты" в стену, хорошая комплектация, болты, шайбы, проставки. Некоторые люди писали ранее, что у них завален горизонт после установки, кривое крепление. Не знаю может мое отличается от их. В моем, что на мой взгляд безумно важно, есть регулировка горизонта, с большим ходом. Я зафиксировал крепление к стене, так получилось, немного криво, но увидев возможность регулировать по горизоту я просто растаял, действительно продуманная конструкция. Разумеется, что условия установки у всех индивидуальные и возможно понадобятся болты другой длинны, и "дюбеля", что идут в стену, традиционно, необходимо покупать другие, как всегда появляется желание чтобы все держалось надёжно следовательно появляется аппетит приобрести их более длинные и толстые, у всех стены разные.
Единственным для меня желанием было бы иметь регулировку вертикали с большим ходом, но даже в моем случае все замечательно.
Спасибо производителю за качественную вещь а не какой-то шерпотреб.
Спасибо Розетке за быструю, своевременную доставку.- Переваги:
- Доволен всем. Регулировка горизонта, красивое, функциональное, надёжное.
- Недоліки:
- Не недостаток а маленькая мелочь, хочется ход регулировки вертикали чуть больше.
- Алексей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Крепление использовалось c Xiaomi Mi TV 65.
Установка и использование без проблем.
Дюбеля из комплекта 10х40мм по моему мнению не всем могут подойти. Во-первых слишком туго входит саморез, что привело к прокручиванию дюбеля в отверстии. Во-вторых в моем случае для установки на кирпичную стену с толстым слоем штукатурки глубины маловато для надежности. Заменил на 10х80 для пустотелого кирпича.
В остальном отличное крепление- Переваги:
- количество регулировок
- Недоліки:
- дюбели из комплекта
Дякуємо за такий детальний відгук. Ваші зауваження передамо виробникові.
- Сеогій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Міцний, якісний, телевізор 65 діагональ тримає добре.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Не виявив
- Микола Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Кріплення надійне але дуже криве.Прикріпив на стіну,і ту частину що прижимається до стіни виставив по рівню...плита на яку вішається телевізор в зжатому стані кріплення по рівню не була.Вирівняв видвижну плиту по рівню у зжатому стані...
Видвинув приблизно на половину можливого кріплення від стіни і плита куди надягається телевізор знову згубила рівень десь на 1,5 см.
Висновок,купувати не раджу,або ви маєте витримку і міцні нерви щоб його виставити.- Переваги:
- На вигляд надійне.
- Недоліки:
- Стращенно криве.
- Вадим Р***
Обратите пожалуйста внимание, крепление замечательно регулируется по горизонтали, отпускаете четыре болта и крутите его в любую сторону, я не знаю может у вас какой-то особый случай, мое крепление замечательное и горизонт регулируется великолепно.
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Крепление очень хорошее это уже третье которое я покупаю, очень доволен хороший металл
- Переваги:
- Хороший металл, много вариантов поворотов, держит крепко
- Недоліки:
- Цена конечно великовата
- Евгений М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Прислали замену. Оказался таким же кривым. Этот производитель, видимо, вообще ничего путного произвести не может.
Вот интересно ниже отписавшимся с хвалебными одами действительно нормальные экземпляры достались?- Переваги:
- Недоліки:
- Все
- Евгений М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Джамшут на коленке собирал? кронштейн в пропеллере. нет слов. Возврат.
- Переваги:
- Тяжёлый и крепкий. Наверное.
- Недоліки:
- Контроль качества отсутствует напрочь. Кронштейн перекручен. Пропеллер.
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
дюбелі використав не з комплекту, тримає 55"
- Переваги:
- відповідає опису, багато ступенів вільності
- Серега П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Телек держит хорошо. 55 диагональ.
- Переваги:
- Все как в описании.
- Недоліки:
- Не нашол.
- Лідія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Год назад, купили эту же модель,для диагонали макс.55".Остались довольны покупкой.,все отлично держится и работает.Когда стал вопрос установки тв в зале,не задумываясь заказали такой же кронштейн, тольно для диагонали 70".Приятно удивила.скидка.Установили,все отлично.Рекомендую
- Переваги:
- Качественный ,надежный кронштейн.Цена доступная.
- Недоліки:
- НЕТ
- Игорь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
#мояраспаковка Хороший кронштейн для крепления ТВ. Брал на телевизор в 50 дюймов. Отлично закрепился, ТВ не "играет", не шатается и не перекошен.
Благодаря возможности регулировки в вертикальной и горизонтальной плоскости просмотр ТВ возможен практически с любой точки комнаты. Хорошая комплектация (болты крепления к ТВ и монтажа к стене).
Покупку оплачивал через сайт, доставка была на следующий день. Розетка отлично сработала.- Переваги:
- #мояраспаковка Добротный, качественно собраный кронштейн для больших ТВ
- Недоліки:
- пока не выявил.