- Альберт О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28"
Отличные лёгкие камеры.
- Переваги:
- Стала на покрышки 1,1 и 1,3 отлично,качество отличное.
- Недоліки:
- Павло Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28"
Покупкою задоволений. Сервісом продавця задоволений.
- Переваги:
- Шредер довгий, зручний
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28"
Колесо на 28*1,75 реально стало.
Тиск 60bar трмає два тижні .
Якість+ оригінал
Дякую.- Переваги:
- якісно виготовлена
- Недоліки:
- відсутні
- Евгений Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28"
Нажаль одна з камер виявилася з браком була маленька дірка,думав залатати але після накачки дала одразу ще дві..
- Переваги:
- Хороша ціна
- Недоліки:
- Одна камера з замовлення була бракована
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28"
Камера виглядає вузькою, але роздувається без проблем. У мене покришка 40 - 622. Бонусом йде зменшена вага, можна купути більш широку камеру, але вона буде важити грам на 60 більше.
- Переваги:
- Зменшена вага.
- Владислав Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28"
Покрышка абсолютно не соответствует заявленным 40мм. Как отвечал продавец предыдущему покупателю - "ну она же растягивается", и, прочитав вроде убедительные приведенные продавцом цифры я на это повелся. Однако, вскрыв коробочку, я, извиняюсь, понял: даже презерватив можно натянуть на глобус, но зачем этим заниматься? Я хотел купить именно 40мм, (как и было заявлено в описании товара) мне же продали камеру 30 мм, и мне пришлось ее примерять, собирать свое колесо, разбирать, снимать обратно, а потом относить для возврата в "Розетку" и я потерял много своего времени на это. Продавцу - однозначный дизлайк, сейчас и жалобу на него накатаю, ибо его товар не соответствует описанию. Ну и, из хорошего - спасибо "Розетке", возврат произвели оперативно, и сразу, без вопросов.и волокиты.
- Переваги:
- не нашел
- Недоліки:
- товар не соответствует описанию
- Дмитрий Б***
40мм це довжина ніпеля
- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 28"
- Недоліки:
- Чому ширина камери 32мм? а не 47.Заказував як 47х622, на камері так і написано. Пока накачав саму камеру для тесту, но щось мені підсказує що тут немає 47мм, буде в покришці жувати.Розчарований.Треба було брати китайську 47х622.
- Сергей Л***
28/47x622/635 означає граничні розміри покришки з якими може використовуватись ця камера. Тобто ширина покришки може бути від 28 до 47мм. І діаметр від 622мм (у більшості сучасних велосипедів). Але підійде і на вінтажні европейські стандарти: 630 або 635мм.
Якщо замість того, щоб впадати в розпач, відкрити каталог виробника, то можна знайти перелік типових розмірів, на який рекомендована ця камера:
40 - 609*
42 - 622
47 - 622*
32 - 630*
40 - 635*
З власного досвіду: Швальбе дуже гарні та еластичні камери. В покришці роздується до 47мм та буде обмежена внутрішнім простором покришки. Якщо накачувати колеса до тиску рекомендованого виробником покришок, то нічого жувати не буде.
Наступного разу можете спробувати посилання вони трохи ширші, і також піддійдуть на 47-622.