- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: NexiS. Основний колір: Коричневий
Пенал чудовий. Щільний, добре тримає форму і на перший погляд - міцний. Але головне, що донька дуже задоволена.
- Переваги:
- якість, функціональність
- Недоліки:
- не має
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: NexiS. Основний колір: Коричневий
Все прийшло дуже швидко, дитина дуже задоволена.
- Переваги:
- Якісний
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: NexiS. Основний колір: Коричневий
Дочці дуже подобається придбаний у Вас пенал, дякуємо!
- Зоя К***Відгук від покупця. Продавець: NexiS. Основний колір: Коричневий
Супер!
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: NexiS. Основний колір: Коричневий
Дуже задоволена цим пеналом. Гарний, якісний, зручний у використанні.Усе необхідне легко поміщається, блискавка працює добре. Рекомендую.
- Валентина Ш***Відгук від покупця. Продавець: NexiS. Основний колір: Коричневий
Хороший практичний шкільний пенал, має достатньо місця для канцелярії. Матеріал водонепроникний, колір як на фото, значок додає приємну деталь.
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: NexiS. Основний колір: Коричневий
Гарний пенал та сучасний
- Переваги:
- Вмісткий, дитині дуже сподобався
- Мар'яна Д***Відгук від покупця. Продавець: NexiS. Основний колір: Коричневий
Все супер, пенал як описано - вмістимий та дуже класний, бонусом милі стікери та мякий значок. Окрема вдячність продавцю за швидкий зворотній зв'язок та максимально короткий термін доставки. Якраз до Миколая встигло прийти, Дякую за цю мімішність для моєї донечки
- Євгенія П***Відгук від покупця. Продавець: NexiS. Основний колір: Коричневий
Замовляли сину на третій клас — пенал невеликий, але поміщається все необхідне. Хороший водонепроникний матеріал, кольори як на фото, класний значок у комплекті. Дуже зручно, що є кілька відділень. Покупкою задоволені.
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: NexiS. Основний колір: Коричневий
Стильний, акуратний і сучасний пенал. Дуже зручно організовувати ручки, олівці та іншу канцелярію для школи. Брала на подарунок, тепер донька собі такий хоче)
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: NexiS. Основний колір: Бежевий
Дуже гарний, доні сподобався
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: NexiS. Основний колір: Коричневий
Чудовий,дуже вмісткий пенал
- Переваги:
- Компактний
- Константин Ж***Відгук від покупця. Продавець: NexiS. Основний колір: Бежевий
Гарний. Будемо сподіватися що і міцний)))
- Иван К***Відгук від покупця. Продавець: NexiS. Основний колір: Бежевий
Пенал на фото виглядає плотним та каркасним. Нажаль в живу взагалі не тримає форму і дуже м'який. Своїх грошей не коштує.
- Переваги:
- Швидка відравка замовлення.
- Недоліки:
- Не якісний
- Кристина К***Відгук від покупця. Продавець: NexiS. Основний колір: Коричневий
Пенал не зручний так як не тримає форму.
Передня застібка зламалась через пару тижнів користування.
Блискітку в першому відділенні важко розстібати і застібати так як пенал не тримає форму.
Тканина марка.- Переваги:
- Стікери капібар в комплекті
- Недоліки:
- Один суцільний недолік, в тому числі завищена ціна.
- Продавець NexiS
Дякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що товар не повністю виправдав ваші очікування.
Пенал має м’яку конструкцію, що робить його легким та компактним у використанні. Щодо тканини — модель виготовлена з нейлону, який вважається практичним і немарким матеріалом у щоденному користуванні. Більшість забруднень з такого матеріалу легко витираються вологою серветкою.
Пенал має якісну фурнітуру і ситуація із застібкою не є типовою для даної моделі.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою та окремо відзначили стікери в комплекті
- Константин Ж***Відгук від покупця. Продавець: NexiS. Основний колір: Бежевий
Дитині подобається. Рекомендую.