- Микола Р***Відгук від покупця. Продавець: Metall_Safe
В експлуатації ще не був
Зібрав тестово, виглядає надійним :)- Продавець Metall_Safe
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку
Раді, що мангал справив хороше перше враження та сподобався по якості. Бажаємо, щоб у використанні він також повністю виправдав Ваші очікування та радував смачними стравами
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Metall_Safe
Чудовий сервіс та якісний товар. Вже встигли скористатися:просто,зручно і естетично!
- Продавець Metall_Safe
Доброго дня, Анно!
Нам дуже приємно, що мангал вже встиг виправдати Ваші очікування та виявився зручним у використанні. Бажаємо Вам багато смачних і приємних моментів на відпочинку!
Будемо раді Вашим новим замовленням
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Metall_Safe
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Metall_Safe
Дуже якісний і гарний мангал! Компактний, ідеально взяти із собою на відпочинок на природі! Швидка відправка! Неймовірно задоволена покупкою!
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: Metall_Safe
Все ок
- Продавець Metall_Safe
Доброго дня! Щиро Дякуємо за Ваш вибір та чудовий відгук! Гарних та якісних покупок!
- Довгань Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добрий мангал,легко збирається,добре запікається!
- Переваги:
- Два рівні
- Представник бренду
Доброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш вибір та відгук!
Нам важлива Ваша оцінка.
Бажаємо гарного настрою та задоволення від використання мангалу.
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мангал сьогодні перший раз був у використанні! Повів себе добре: швидко складається, розбирається, після використання первинний вигляд не змінився (не "повело" залізо). Користуватись зручно.
- Переваги:
- Міцний, легка конструкція для збирання/розбирання
- Представник бренду
Доброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш вибір та відгук!
Нам важлива Ваша оцінка.
Бажаємо гарного настрою та задоволення від використання мангалу.
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий мангал! Зручний, компактний, легко збирається. Подарувала чоловіку, після першого використання дуже задоволені ним, різні рівні висоти шампур, можна фіксувати, щоб не прокручувались.
- Переваги:
- Зручний у використанні, компактний, легко збирається
- Недоліки:
- Не знайшли
- Виталий К***Продавець: Rozetka
Допоможіть підібрати чохол
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Представник бренду
Доброго дня, Віталій Ковбас! Щиро вдячні за Ваш відгук! Бажаємо приємного та довгого користування нашим виробом! А для зручності радимо одразу замовити чохол за посиланням: Чохол посиланняГарного Вам дня!