Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Дитяча суміш Nestle NAN 4 Optipro 2'FL від 18 міс. 800 г (7613034698926)

Оцінка користувачів 4.9/5
на основі 272 відгуки
  • Сергій К***

Все супер

• Татьяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Суміш нам підійшла відразу, проблем з животиком не було, відразу сподобалась.

Переваги:
    Все добре.
    Недоліки:
    Немає.
  • Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Для нашої дитини це єдине що підійшло.

• Ірина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Тільки отримала, ще не пробували. Чомусь прийшли з прозорими кришками, хоча до цього купувала з синіми

Добрий день, Ірино! Дякуємо за Ваш відгук та довіру до продукції NAN.
      Хочемо Вас запевнити, що прозора кришка — це частина оновленої упаковки суміші NAN OPTIPRO 4. Формула також була вдосконалена: тепер вона містить 5 олігосахаридів HMO для ще кращої підтримки імунітету малюка.
      Тож зміни стосуються лише дизайну та складу — якість залишається на найвищому рівні, як і раніше.
      Детальніше ознайомитись із оновленим зовнішнім виглядом упаковки та складом Ви можете на нашому офіційному сайті: посилання
      Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50. Дякуємо!

• Олена Є***

Чудова, син їсть

• Віталій Г***

Дуже добра суміш,рекомендую

• Дмитрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

2 дитини виросло на цій суміші! Хоч малому вже 6, взимку роблю коктейлі щоб не хворів...помагає)

• Регіна С***

Підкажіть будь ласка, який у суміші присмак ? Приємний чи є такі не дуже смаки. Хочемо спробувати але не знаю чи зайде дитині

• Ірина Т***

Товар високої якості
    У доньки ніколи не було проблем при вживанні даної суміші

Переваги:
    Якість і хороші знижки
  • Оксана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже якісна і хороша суміш. Малому підійшла ідеально, забули про усі проблеми із животиком.

Переваги:
    Швидка доставка, акційні ціни.
    Дякую РОЗЕТКА!
  • Христина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Переваги:
    Хороша
  • Ольга П***

Суміш найкраща!
    А ось Розетка розчарувала цього разу. При отриманні мене змусили заплатити комісію , яка нібито з'явилася з 1 жовтня. Але я замовлення робила 28 вересня і про ніяку комісію мови не йшло . Хтось поклав їх собі у карман.....

Переваги:
    Гарні строки
    Недоліки:
    Питання тільки до сайту Розетка)
  • Анастасія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Швидка доставка. Все чудово!

• Марія Ш***

Все добре

• Оксана С***

Суміш хороша

• Ірина Л***

Малому підійшло.

Переваги:
    Все
  • Анастасія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудова доставка. Терміни свіжі.

• Ольшанский Ю***

Все норм

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Не выявил
  • Лілія С***
    Продавець: Rozetka

Найкраща суміш!!! ще з народження вживаємо саме цю серію сухих сумішей. Так як інші суміші нам не підходили, а Nan Opti Pro підійшов. Суміш дуже позитивно впливає на травлення нашого малюка та на його здоровʼя загалом

Переваги:
    Якість найвища
    Недоліки:
    Немає недоліків
  • Алла М***
    Продавець: Rozetka

Улюблена суміш нашого малюка. Чудовий склад.

• Валентина Р***
    Продавець: Rozetka

Супер суміш для великих малюків

Переваги:
    Смачна і ситна, дитина не просинається вночі,спить до ранкового годування,нема проблем з травленням, немає алергії
    Недоліки:
    Не знайдено
  • Світлана М***
    Продавець: Rozetka

Хочу поділитися своїми спостереженнями та враженнями від сухої молочної суміші NAN® 4 OPTIPRO®. Кожного разу моя донечка зʼїдає повністю всю порцію суміші, тому у мене немає сумнівів, що молочна суміш припала до смаку моїй донечці. Після годування сумішшю увечері перед сном донечка міцно та спокійно спить усю ніч. Окрім того, після початку годування молочною сумішшю у донечки нормалізувалися випорожнення, а саме стали щоденними, й змінилася на краще їх якість, що свідчить про позитивний вплив на процес травлення.
    Хочу також відмітити зручність конструкції банки й те, що молочна суміш швидко розчиняється й не потребує багато часу на її приготування.
    З радістю буду й надалі споживати продукцію NAN® і безперечно рекомендую.

Переваги:
    якість, смак, користь та зручність приготування
  • Ірина Ш***
    Продавець: Rozetka

Все супер, дякую! Рекомендую!

• Мирослава
    Продавець: Rozetka

Суміш має приємний запах та хорошу консистенцію. Розмішується добре. Ніяких алергічних реакцій чи проблем з шкт у дитини не спостерігалося. Склад хороший

Переваги:
    Смачна, хороший склад
  • Олена К***
    Продавець: Rozetka

Суха молочна суміш “NAN® 4 OPTIPRO - це найкраща адаптована суміш для малюків. Дуже радує, що містить білок - необхідний для росту і пробіотики - для покращення травлення. Дитина їсть добре, покращилося травлення, насичується на триваліший час. Не викликає алергії. Ідеальна в приготуванні, швидко розчиняється без грудочок.

Переваги:
    Швидке приготування
  • Ірина Ш***
    Продавець: Rozetka

Моєму малюку сподобалась, їв з задоволенням, зручно, що у банці

Переваги:
    хороший склад, не було проблем з животиком, доволі смачна
    Недоліки:
    Трішки ціна кусається.
  • Вікторія Л***
    Продавець: Rozetka

Цю суміш дитина їсть давно із великим задоволенням. Ніколи не виникало ніяких проблем. Животик працює, сон міцний, дитина сита. А мама впевнена в якості та складі суміші. Що може бути краще :)
    Плюсом для мене є також упакування. Дуже зручно, що суміш в банці, а не в пакеті.
    Всім рекомендую.

• Валерія Р***
    Продавець: Rozetka

Користуюсь суміщу Nan з народження дитини

Переваги:
    Суміш ідеально підійшла дитині без болей у животику
  • Виктория Л***
    Продавець: Rozetka

NaN optipro 4, гарна суміш.Чудової якості.Гарний склад.Дитині дуже сподобалася суміш, з задоволенням їсть .Покращився стан дитини, довше спить та гарно їсть.Якісна упаковка.Без комочків ,гарно розчиняється, білий колір.Не має жодних алергічних реакцій.

Переваги:
    гарний склад
    Недоліки:
    не має
  • Ірина З***
    Продавець: Rozetka

Доброго дня ,хочу поділитися чесними відгуком про сумiш NAN 4 OPTIPRO .Моя донька їсть із задоволенням дану суміш,хоча її дуже складно вгодити із смаком суміші.А мені як матусі подобається склад суміші,а саме що саме у Європі виробляється ця суміш.
    NAN моїй дитині підійшов ідеально,донька спить міцно,животик не турбує.
    Я впевню у гарної якості суміші і повністю довіряю NAN 4 OPTIPRO і всим своїм колижанкам матусям раджу саме цю суміш!

Переваги:
    Склад
  • Алёна К***
    Продавець: Rozetka

Суміш на запах солодкувата, молочна. Синочку смак сподобався. Знайомство з сумішшю почали з NAN 1, підійшла одразу. Суміш має гарний склад. Після суміші, яку використовували для вечірнього годування, спимо ніч спокійно, животик не турбує. Алергічних реакцій не було. Чудовий продукт, рекомендую для діток:)))

Переваги:
    Розмішується без грудочок. Можна використовувати для приготування молочних каш. Мірну ложку можна розмістити на фользі, а не в суміші, як у багатьох виробників
  • Наталя Л***
    Продавець: Rozetka

Чудова молочна суміш! Я досить довгий час кормила груддю, відлучати я вирішила способом заміни на суміш. Та у наш час є досить великий вибір молочних сумішей, ми купували різні, від дорогих до дешевих, а яку саме захоче пити після грудного молока було складно зрозуміти. Деякі пахли рибою, деякі були ніякі на смак, але NAN 4 Optipro виявилася нашою фавориткою. У цієї суміші смак найбільш наближений до грудного молочка, солоденька суміш, як згущене молочко, сама б навіть таку пила)) Воно і не дивно, так як вона має гарний склад, не містить пальмових олій.
    Готувати її досить просто, всі пропорції написані на банці, а головне – не береться грудочками.
    За весь період годування сумішшю NAN 4 Optipro у малечі не було виявлено ні алергії, ні вздуття та коліків, а сон став набагато краще, ніж він був під час гв! Рекомендую.

Переваги:
    Без пальмових олій, гарно розчиняється, не викликає вздуття та алергію, покращився сон
  • Виктория Д***
    Продавець: Rozetka

Хороша суміш з якісним складом.Доступна.Алергічних реакцій не викликала.

Переваги:
    Доступність,склад.
    Недоліки:
    Немає.
  • Мирослава
    Продавець: Rozetka

Суміш має приємний запах, добре розмішується, без комочків. Склад хороший. Дитина їсть її добре. Ніяких алергічних реакцій та проблем з животиком не було. Важливим фактом є те, що вона виробляється в Європі та є доступною у всіх куточках України

Переваги:
    Склад, насичення, смак
  • Альона П***
    Продавець: Rozetka

Суміш чудово підходить сину, не викликала алергій та інших побічних реакцій. Дитина п'є перед сном, наїдаїться та прекрасно спить вночі.
    Дякую за чудовий продукт.

Переваги:
    Надаються, не викликала алергії
  • Іванна

Доброго мирного дня
    Нещодавно отримали суміш NAN optipro 4.
    Суміш збалансована для харчування, ідеально підходить для дітей.

Переваги:
    Суміш збалансована для харчування, ідеально підходить для дітей.
    Недоліки:
    Не має
  • Татьяна Ч***
    Продавець: Rozetka

Дуже вчасно отримали суміш Nan opti pro43 . До цього часу ми були виключно на грудному молоці але зцідженому. Тобто він пив молочко з пляшечки, так як після важких пологів ми не змогли налагодити прикладання, але я вважаю що немає нічого кращого грудного молока для дитини. Але весь цей час ми вночі не спали більше 3 годин підряд, а як полізли зуби то малюк прокинувся під'їдати кожні годину-півтори.. і це моя біль, тому що дуже виснажена, і багато раз думала кинути це все. Але, побачила реєстрацію і зрозуміла що це знак! Ми тільки но налагодили прикорм, переводити дитину на дорослу їжу різко неможливо, є свої нюанси, це буде стрес. Спочатку перші дні я додавала суміш ввечері в молочко, бо був досвід раніше давати суміш іншого виробника, малий її випльовував. Тому тут ми почали поступово. Моя ціль була давати ввечері і вночі. І десь з 4ї ночі він почав спати 4-5 годин. Це вже подвиг! Потім я дала чисто суміш і мій шок! Він її смачно випив. Найголовніше (а це був мій страх) що ніяких проблем з животиком. Ні закрепів, ні газиків, все ідеально! Для мене дуже важливий склад, так ось тут він неперевершений, є всі корисні компоненти, немає пальмової олії. Вона гарно в теплій водичці розтворяється, немає ні крупинок ні комочків, має приємний аромат. Я впевнена в тому що вона якісна, я б не давала її дитині, якщо не впевнилася в цьому. Я буду купувати ще та рекомендувати знайомим матусям❤️ ось такий нестандартний і щирий відгук! Дякую за можливість тестувати!

Переваги:
    Смакує дитині, якість