- НиколайВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ребенок ест эту смесь с рождения. На протяжении 6 месяцев проблем со стулом не было. Аппетит и сон были в норме. Очень довольны. Спасибо за рекомендацию нашем педиатру.
- Переваги:
- Крутой состав, цена
- Тетяна С***
На скільки вам цієї суміші вистачає?
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перейшли на цю суміш і в малюка зникли проблеми с животиком! А потім еще побачили велику упаковку і дуже зріли)) Реально вигідно.
- Переваги:
- великий формат і вигідна ціна
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер!
- Переваги:
- Всі!
- Недоліки:
- Нема.
- Марія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Повноцінно молока не вистачає, тому поки докармлюю сина цією сумішшю. Він прийняв її може через декілька спроб, але їсть. Не бачу особливо різниці у поведінці після годування груддю та сумішшю. Зараз буду переходити на повноцінне штучне годування, бо молока надалі стає все менше, назбирати його все складніше, навіть спеціальні чаї не допомогають. Місяць ми на цьому годуванні, буду продовжувати далі, змінювати і пробувати іншу суміш немає потреби.
- Аня Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая смесь, моим малым очень нравится, беру большую упаковку на двоих. Очень довольны! Для двоих близнецов формат то что надо))))
- Переваги:
- состав, цена
- Анастасия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сынок очень хорошо начал набирать вес после перехода на эту смесь. Наш педиатр просто чудо – спасибо за рекомендацию. Аллергии или проблем с пищеварением у нас не было, все отлично подошло. Разводится смесь без единого комочка. Формат очень удобный и экономичный. Мы с сыночком счастливы. Скоро будем переходить на 2ку.
- Переваги:
- Качество, цена и удобный формат
- ДианаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Уже второй ребенок и только NAN!!! Первый раз попробовала давать эту смесь 13 лет назад, сейчас опять стал вопрос искусственного вскармливания и, конечно же, NAN. Нареканий по качеству продукции не было ни разу!
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Суміш супер!! Перейшли на неї з експерт про))
- Христина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Ліза К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нам три месяца, мы с рождения на этой смеси. Упаковка выгодная, большая. С первым ребенком покупала банку 400 гр, банка осталась, то просто пересыпаю с пакета в банку и так хранить и готовить удобнее. Про качество говорить не буду, состав говорит сам за себя. Доча кушает с удовольствем и чувствует себя отлично.
- Таня П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Суміш преміум сегмента в суперовому форматі. Дуже вигідно, але відмічу, що її швидко розкуповують. Суміш смачна, мала моя смочке із задоволенням. Вже три місяці на цій суміші і що таке безсонні ночі я не знаю. Впевнена, що в більшості це заслуга саме суміші. Ми задоволені.
- Ліза Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це наша улюблена суміш. Прийшли до неї не одразу, але тільки з нею ми звільнились від кольків і запорів. Це сама зручна упаковка, кілограмова. Розкуповують швидко, тому купую одразу кілька пачок.
- НаталиВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Начались проблемы с молоком через месяц после рождения, купили НАН, так как нужно было срочно чем-то кормить ребенка! Именно эту смесь посоветовал наш неонатолог. Очень довольны составом, все хорошо усваивает, стул регулярный.
- Переваги:
- Качество, цена, удобный формат
- Павел Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купили цю суміш і вага почала добре набиратися.Дитина задоволена та сита! і це головне
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная смесь, пожалуй, самая лучшая, что есть в Украине. Тут кто-то писал, что в банке смесь другая по качеству, но мой ребенок одинаково ест и ту и другую, никаких проблем не было. И я сама сравнивала, что в банке и в картонной упаковке состав совпадает
- Переваги:
- Способствует крепкому иммунитету, здоровому развитию, содержит олигосахариды, белок оптипро, нет пальмового масла
- Натали М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Так вышло, что с рождения начали кушать смесь, и нам очень повезло, что в роддоме посоветовали именно НАН ОПТИПРО, врач рассказал, что эта смесь структурно похожа на грудное молоко и, что аналогов нет. Конечно же я перепроверила эту информацию, т.к. это моей первый ребенок и я очень переживаю и хочу для него только все самое лучшее, и действительно состав впечатляет. Сначала купили 400 г, чтобы попробовать, сынок кушал хорошо, никакой аллергии не наблюдалось, стул регулярный (а это прям праздник для родителей). А потом увидели большой формат, муж сказал, что так на много выгодней и теперь берем только его.
- Переваги:
- Состав, выгодная цена
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Коли обирали суміш - дослухалися до рекомендації знайомих та педіатра. Молодша сестра теж виросла на цій суміші, тому обрали саме НАН. Менша сестра теж виросла на цій суміші.
Головне малому подобається і немає проблем зі стулом.- Переваги:
- Економна упаковка, легко розводиться, дитина задоволена
- Анастасія З***Продавець: Rozetka
Лучшая смесь из всех купленных, ребенок очень капризный, а тут все отлично подошло.
- Переваги:
- Довольна качеством
- Недоліки:
- Не
- Анна Т***Продавець: Rozetka
Столько разной химии на рынке, и пытаются на всем сэкономить, а тут и состав отличный и цена отличная и объем большой.
- Переваги:
- Прекрсный состав, цена порадовала
- Недоліки:
- нету
- Владислав К***Продавець: Rozetka
Думали малышу не понравится вкус, очень капризный у нас, в итоге ошиблись) Смесь отличная!
- Переваги:
- Отличная смесь
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Аліна К***Продавець: Rozetka
Добре підійшла для малюка с першого місяця, легко и швидко готується.
- Чайка Т***Продавець: Rozetka
НАНом годує вже другу дитину, круто, що тепер є велика упаковка. Дуже вигідно!
- Переваги:
- якість, склад
- КираВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отменная смесь. Используем только ее. Большая упаковка по очень выгодной цене.
- Переваги:
- Качество
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Считаю, что это лучшая смесь. Цена очень радует
- Переваги:
- Отсутсвие пальмового масла
- Олексій Ш***Продавець: Rozetka
Отличная смесь, ребенок ест с удовольствием!
- Переваги:
- Отличная смесь
- Недоліки:
- Не нашёл
- КатяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нам порекомендовал педиатр и мы осталось довольными!
- Светлана Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая смесь, с хорошим составом. Ребенок кушает хорошо
- Переваги:
- выгодная упаковка, до этого в банках покупали, эта немного дешевле получается, состав такой же
- Недоліки:
- не обнаружили
- Светлана Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая смесь, третьего ребенка кормлю Наном. Вроде бы и состав и дизайн немного поменялся, но никаких проблем! Растем и спим хорошо, едим с удовольствием.
- Переваги:
- действительно выгодная упаковка, до этого в банках покупали, эта немного дешевле получается, состав такой же
- Недоліки:
- не обнаружили
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Суміш дуже хороша, дитині подобається!
- ЛюбаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Розетка виручає як завжди. Тільки тут можу замовити і ця суміш є в наявності. Кілограмова упаковка сама зручна. Я чесно кажучи і не знаю чи є інший варіант, бо почала з кілограмової, так і продовжую. Суміш дуже хороша, донечка її обожнює. Животик не турбує, запорчиків, кольків немає.
- Леся Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мы очень довольны качеством и цена выгодная. Начали покупать по рекомендации педиатра. Сейчас рекомендуем всем знакомым. Проблем с животиком нету, ребенок и мама счастливы))
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже якісна суміш. Вигідна ціна. Швидка доставка.
- Маруся В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це суміш преміум класа, з добрим складом, в якому є все, що потрібно для здоров'я дитинки з народження. Упаковка зручна, для зберігання дома саме те.
- Надя З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не знаю з чим порівнювати, бо окрім Оптіпро я іншої суміші своєму сину не давала. Лікар як сказав почати з неї, так ми і зробили. Малий активний, довольний, посміхається. Його нічого не турбує, то ж в нас спокійні ночі, а це щаслива мама.
- Настя Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень крутой состав, продуманный до мелочей: белок, олигосахариды, пробиотик. Мне врач говорил, что это самое хорошее сочетание. Так что покупаем эту смесь уже третий месяц и ничего плохого сказать про неё не могу. Меня устраивает абсолютно всё, потому что моему ребёнку она тоже нравится.