- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10.8 кг
Класний порошок, шкода, що зараз нема більш габаритних упаковок цього виробу.
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Денис Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8.1 кг
Как бы ни было смешно, но, забирая этот порошок из почтомата, я только подошёл к нему, уже почувствовал запах порошка))) сейчас стоит дома вдалеке, но запах ощущаю. Не вонючий, но ядрёный! Боюсь начать стирать))
- Переваги:
- Порошок можно найти по запаху
- Недоліки:
- Хранить в хорошо проветриваемом помещении
Представник постачальникаДенис, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Таня Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.7 кг
Прекрасный порошок, пользуюсь им много лет (больше 10 точно).
Нравится, что после него нет сильного запаха, белье просто пахнет чистотой.
Отстирывает хорошо.
Рекомендую!- Переваги:
- Хорошо отстирывает, нет сильного запаха
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8.1 кг
Дружина нічого не говорить, тому порошок хороший. Інакше було б багато тексту.
Представник постачальникаМикола, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Максимишин А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8.1 кг
Доброго дня.
Порошок ортимала.Нарікань на сам порошок не має, пере добре.- Переваги:
- Речі пере добре
- Недоліки:
- Упакування було пошкоджене.Порошок висипався.На майбутнє дивіться як пакуєте, і перевіряйте чи нічого не висипається
Представник постачальникаАнно, доброго дня! Дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Нам дуже шкода, що сталась така неприємна ситуація з доставкою. У разі виникнення проблем із замовленням або доставкою, Ви можете скористатися довідковим центром Розетки: посилання
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10.8 кг
Отличный товар. Качество PERSIL. Приятная цена и быстрая доставка! Доп скидка при обмене 200 бонусов Vodafone. Рекомендую.
- Переваги:
- Отлично стирает, приятный аромат.
- Недоліки:
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.7 кг
Самий улюблений порошок. Я вважаю, що для прання він найкращий. Н залишає білих плям. Приємний аромат
- Недоліки:
Представник постачальникаОлена, дякуємо за довіру! Раді, що вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8.1 кг
Порошок добрий, недоліків не помітили.
Представник постачальникаСергiй, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8.1 кг
Товар відповідно до опису
- Недоліки:
Представник постачальникаIгор, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.7 кг
Гарний результат від прання, як і завжди з Persil.
- Недоліки:
Представник постачальникаOлена, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Рябець С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4.05 кг
Гарний порошок,дата виробництва свіжа
- Переваги:
- Гарно відстірує
Представник постачальникаСергiй, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Роман Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.7 кг
Долгое время берём только его, лучший порошок из порошков известных марок.
Представник постачальникаРоман, дякуємо за довіру!
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8.1 кг
Замовляю часто саме цей порошок, завжди було все гаразд. Він має дуже приємний, і ненав'язливий аромат, та гарно справляється зі своєю функцією. Вчора отримала замість цього порошку інший persil, той, що зелена упаковка. Дуже розчарована. Побачила лише сьогодні, коли розпаковувала. Якщо б мене цікавив інший то я б шукала його позицію і замовила. А так отримати декілька упаковок того чого не замовляв - повне розчарування.
- Переваги:
- . ..
- Недоліки:
- Поки не користувалися порошком, маю надію , що він норм.
- Дмитрий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8.1 кг
Товар якісний пере страшно, з чорних речей робить білі рекомендую спробувати.
- Переваги:
- Якість ціна
- Недоліки:
- Невідомо
Представник постачальникаДмитрo, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Микола Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8.1 кг
Товаром задоволений, така річ, що не пропаде
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Не знайшов
Представник постачальникаМикола, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10.8 кг
Порошок дуже крутий , не перший раз замовляю , Але відправили без плівки і була дирка знизу порошка , А так порошок хороший
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10.8 кг
Купую саме Персіл вже певне років 15, якщо не більше.
Іноді брала інші пральні засоби для порівняння - всі завжди програвали Персілу.
Беру зразу великий мішок, пересипаю в пластикові банки з кришками - дуже зручно: і запаху від порошка немає, і можна використовувати довгий час без ризиків розсипати, і волога не потрапляє і не грудкується.- Переваги:
- Чудово пере
- Недоліки:
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Артём Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8.1 кг
Відправили швидко, ще й новою поштою у поштомат, що дуже зручно, дякую
Представник постачальникаАртем, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Виктор И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10.8 кг
На двоих хватило на семь месяцев
- Переваги:
- Люкс
- Недоліки:
Представник постачальникаВiктор, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8.1 кг
Просто хороший порошок
Представник постачальникаМаксим, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Саша Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8.1 кг
Отлично все добре хороший порошок
- Переваги:
- Велика кількість
- Недоліки:
- Важко тягти додому)
Представник постачальникаОлександр, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10.8 кг
Всё супер
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- В'ячеслав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8.1 кг
Супер порошок
Представник постачальникаВ'ячеслав, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10.8 кг
Користуюсь давно,все влаштовує
- Переваги:
- Якість , ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаСергій, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10.8 кг
Ідеальний порошок. Речі ідеально чисті, виводить плями (від жиру попередньо, за 10-15 хвилин, до прання наношу засіб для миття посуду) добре вимивається, немає надмірного піноутворення (з власного досвіду Аріель дає багато піни), колір речей зберігається довго.
Представник постачальникаЮлія, дякуємо, що високо оцінили переваги Persil! Користуйтеся із задоволенням!
- Ева В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8.1 кг
Беру постоянно, запах хороший. В большом пакете очень выгодно получается.
- Переваги:
- Цена - качество
Представник постачальникаЄва, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Александр А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10.8 кг
Мені подобається. Довгий час був у Німеччині , завжди користувався цим порошком. Різниці не бачу.
Представник постачальникаOлександр, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8.1 кг
Хороший товар
- Переваги:
- Есть в продаже
- Недоліки:
- Цену бы уменьшить
Представник постачальникаЮрiй, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.7 кг
Відмінний пральний порошок. Купую постійно
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за довіру! Раді, що вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.7 кг
Чудовий порошок! Однозначно рекомендую!!
- Переваги:
- Супер!
- Недоліки:
Представник постачальникаОльга, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.7 кг
Я перепробовала многие средства. Может, есть какие-то сверхдорогие и получше этого. Этот порошок - лучшее соотношение цены и качества из всего, что есть на рынке и рассчитано на мой карман.
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Небольшой запах кальцинированной соды
Представник постачальникаОлена, вдячні за відгук. Прання з Persil з перлинами свіжості від Silan принесе вам не тільки задоволення від чистоти вашого одягу, а й подарує неповторний аромат свіжості Silan. Бездоганний результат вже при 20 градусах!
- Лилия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.7 кг
На Persil перешла с Ariel. Как по мне, качество стирки стало лучше (машинку не меняла), да и нет этого сбивающего с ног запаха. Немного завышена цена, но если ловить акционные предложения, то остаешься в плюсе.
Представник постачальникаЛілія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.7 кг
Порошок приятный на запах.
Представник постачальникаСвітлана,вдячні за відгук. Прання з Persil з перлинами свіжості від Silan принесе вам не тільки задоволення від чистоти вашого одягу, а й подарує неповторний аромат свіжості Silan. Бездоганний результат вже при 20 градусах!
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10.8 кг
Добре пере речі, не псує колір. Запах є, але свіжий не їдкий. На відміну від порошку для дитячих речей, потрібно сипати менше в 2 рази. Рекомендую.
Представник постачальникаОксана, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- ГригорийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 8.1 кг
Дуже гарний порошок. Пере добре і якісно. Завжди його тільки і беру. Дякую
Представник постачальникаГригорiй, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10.8 кг
Добре пере
- Переваги:
- Економна упаковка
- Недоліки:
- не виявив
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!