- Василь Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Все як завжди супер!
Дякуємо за зворотній звʼязок!
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Шикарный лёгкий шлейф после душа, я бы с твердостью сказала, это, унисекс.
- Переваги:
- Оригинал, качество, остаётся запах хорошего люксового парфюма после душа.
Дякуємо за зворотній звʼязок!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Ніжний,ненав'язливий запах, дуже подобається
Дякуємо за зворотній звʼязок!
- В'ячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Вже довгенько беру засоби Floid. Дуже подобається саме цей аромат. Шкода, що лосьйону такого не мають, але і той, що мають - зайшов і користається успіхом. Дякую
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Приємний запах. Єдиний недолік - кришка була відкручена, потекло по цілій упаковці
- Переваги:
- Запах, дозатор
- Недоліки:
- Герметичність
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Гарний
- Переваги:
- Гарний
- Недоліки:
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Супер моет тело
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Приємний літній запах, добре зволожує шкіру, вистачає запаху на декілька годин.
Запах ветіверу непросто добре «обіграти», щоб не пах мохом та/або «дідом», тут виробнику це вдалось.
Не сильно піниться (вважаю плюсом), багато наносити не треба, тому і вистачає на довго.
Бажано використовувати із дезодорантом, тоді і парфюмом не треба користуватись.- Переваги:
- Запах, зволоження, економність
- Недоліки:
- Ні
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Гель має гарний запах,але піниться слабо,треба витрачати більше,якщо порівняти з іншими гелями в цій ціновий категорії.
- Переваги:
- Приємний запах,для мене це запах цитрусів,свіжий і пряний в той же час.
- Недоліки:
- Та немає.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Просто нормальний гель. Мені пахне трохи цитрусом, особливого захвату немає, митися можна)
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Це насолода, вибух ароматів, кайф і каєф!
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Мій улюблений гель, перепробував багато всього, цей виявився найкращий на мою субʼєктивну думку
- Переваги:
- Після купання відчуття чистоти й шкіра не жирніє швидко, при тому що не пересушує. Ну й чудовий аромат
- Недоліки:
- Може тільки ціна вища за масмаркет
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Шкіру не сушить, запах свіжий, гарно піниться та очищає. Однозначно братиму ще.
- Павел Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Гель понравился, не сушит, хорошо пенится, хватит на долго. Нооо. Запах. Запах не понравился, дедовым или батиным лостеном после бритья пахнет. Людям 50 зайдёт
- Переваги:
- Пенится хорошо, не сушит
- Недоліки:
- Запах не нрав
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Дуже файний гель для душу запах хороший
Шикарно пахне, гарно піниться
- Алексей У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Гель супер, пахнет классно и пенится очень хорошо.
- Переваги:
- Запах, пенится хорошо много не нужно.
- Недоліки:
- Матвей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Супер!!
- Переваги:
- Стійкість та якість
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Гарний, з ароматом ветиверу. Піниться добре. Не хімозний.
Тверда 4 - Константин Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Супер гель особливо коли зі знижкою