Картка Rozetka

Відгуки покупців про Щітка рукавичка для видалення шерсті та чищення одягу килимів від шерсті волосся кішок та собак домашніх тварин електростатикою скребок чесалка для видалення ворсу катишів пуходерка м'яких меблів дивану T-0007

Оцінка користувачів 4.44/5
  • Відгуки про товар продавця TexDream
  • Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: TexDream. Кількість в упаковці: 1. Довжина: 0.21. Колір: Чорний

Швидкість виконання замовлення приємно порадувала. Чистить різні поверхні по-різному, треба прикласти зусилля звісно, але в цілому на свої гроші очищує непогано. Дякую, все добре

• Продавець  TexDream

Людмила, дякуємо за відгук!

• Наталія П***

Все чудово. Треба просто зрозуміти принцип. Найкраще для мене працює якщо просто на одному місці чухати вперед-назад. А не намагатись вздовж речі рухати.

• Продавець  TexDream

Наталія, щиро дякуємо за Ваш відгук!

• Марина С***

Дуже хороша щітка! Одяг, постільну білизну, покривало, і навіть доріжки чистить від шерсті мого кота. Я дуже задоволена. Рекомендую!

Переваги:
    Основа гарно тримає форму. Думаю довго прослужить.
    Недоліки:
    Треба підловчитися щоб утримувати на руці.
    • Продавець  TexDream

Марина, щиро дякуємо за такий відгук! Раді, що сподобалась!

• Софія

Чудова щітка, я у захваті

• Продавець  TexDream

Софія, щиро дякуємо за відгук!

• Алла Д***

Чудова річ! Щітка дуже добре збирає шерсть кішки. Все тепер чисто! Почистили все що можливо почистити. Дякуємо.

• Продавець  TexDream

Алла, щиро дякуємо за відгук!

• Олена Б***

Гарна щітка.Добре чистить одяг в не тільки.

• Продавець  TexDream

Олена, дякуємо за відгук!

• Валентина Ч***

Дуже зручна для використання щітка. Чужово збирає шерсть з різних повеихностей.

Переваги:
    Зручність
    • Продавець  TexDream

Валентина, дякуємо за відгук!

• Пятаченко Л***

Швидко доставили
    Щіитко дійсно працює як і обіцяли

Переваги:
    Добре збирає щерсть з поверхні меблі
    • Продавець  TexDream

Людмила, щиро дякуємо за відгук!

• Валентин В***

Гарна щітка та швидка доставка

• Продавець  TexDream

Валентин, дякуємо за відгук!

• Ярослава К***

Рукавичка супер, я задоволена. Рекомендую

Переваги:
    Краще, ніж щітка
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  TexDream

Ярослава, дякуємо за відгук! Раді, що рукавичка вам сподобалась)

• Вадим С***

Гарна щітка, брав для чистки меблів від шерсті, дуже зручна та ефективна

• Продавець  TexDream

Вадим, дякуємо за відгук) Раді, що сподобалась!

• Кирилл Б***

Дуже сподобалось, ціна дешевше від конкурентів, і прийшло на наступний день, рекомендую.

Переваги:
    Чудово прибирає шерсть, єдине що якщо дуже багато і давно не числиити треба комбінувати з валиком
    Недоліки:
    Все супер
    • Продавець  TexDream

Кирилл, дуже дякуємо за такий позитивний відгук) Раді,що все сподобалось!

• Дмитро З***

Класна рiч, нажаль замала) чистить 99% - довгошерсних iдеально, коротка шерсть таки трохи залишилась.
    Речi чистить краще нiж постiльну бiлизну.

Переваги:
    Дешево за таку якiсть.
    • Продавець  TexDream

Дмитро, щиро дякуємо за відгук)

• Анастасія М***

Класна штука, чудово збирає шерсть кітика з любих поверхонь

Переваги:
    Зручна, ціна
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  TexDream

Дякуємо за відгук!

• Наталья Б***

Прочитала коментарії. а потім придбала цю чудо-рукавичку. Дійсно - працює. Задоволенна на всі 100%

Переваги:
    Гарно збирає шерсть
    Недоліки:
    Маю маленьку руку і не зовсім зручно тримати
    • Продавець  TexDream

Щиро дякуємо Вам за відгук!

• Олена С***

дякую, справді працює проти кошачого волосся), швидко прибирає

Недоліки:
    недуже органічна конструкція, незручно тримати(
    • Продавець  TexDream

Олена, дякуємо за ваш відгук!

• Ірина А***

Дуже сподобалась щітка-рукавичка. Добре збирає шерсть. А ще приємно було отримати подарунок за невеличку затримку доставки /не було товару у наявності/. Дякую. Товар і магазин рекомендую

Переваги:
    Добре збирає шерсть котиків.
  • Володимир М***

Взяли другу, бо маємо 3 котика і усе в їхній шерсті, особливо влітку.

Переваги:
    Гарно збирає котячу шерсть з поверхонь по типу диванів
    Недоліки:
    Поки що не виялено
    • Продавець  TexDream

Володимир, дуже дякуємо Вам за відгук!

• Марія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Кількість в упаковці: 1. Довжина: 0.21. Колір: Чорний

Щіткою не задоволена. Вона м’яка, шерсть котика видаляє не дуже.

• Продавець  JuliShop

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук.
      Нам щиро прикро, що щітка не виправдала ваших очікувань. Ефективність такого аксесуара може залежати від типу шерсті та поверхні, з якої її потрібно видаляти.
      Спробуйте, будь ласка, використовувати рукавичку з легким натиском та рухами в одному напрямку — це зазвичай покращує результат. Також найкращий ефект досягається на сухих поверхнях.
      Дякуємо за зворотний зв’язок і сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні враження!

• Софія М***
    Відгук від покупця. Продавець: FF&Store. Кількість в упаковці: 1. Довжина: 0.21. Колір: Чорний

Нарешті змогла відчистити покривало від шерсті, воно саме по собі ворсисте й шерсть дуже сильно чипляється, стільки валиків/скотчу використовувала і було марно але нарешті знайшла що було потрібне

• Костянтин Р***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість в упаковці: 1. Довжина: 0.21. Колір: Чорний

Работает. Очень быстро убирает шерсть

• Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Шестакова Л***
    Відгук від покупця. Продавець: WeTwo Store. Кількість в упаковці: 1. Довжина: 0.21. Колір: Чорний

Рукавичка добра. Ретельно прибирає шерсть з постелі, дивану. Я задоволена

Переваги:
    Добре прибирає
    Недоліки:
    Немаж
  • Катерина

абсолютно не справляється з зазначеними функціями в описі.
    ще й після першої спроби шов розійшовся
    дарма витрачені кошти

• Віталій С***

Корисна річ. Дійсно збирає більшу частину шерсті з різних поверхонь за допомогою короткої щетини і електростатичної дії. Питань з доставкою та оплатою не було. Товар швидко відправили. Сама рукавиця зроблена якісно, браку не має.

Переваги:
    Просте використання
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  FlashShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба та чудового настрою!

• Світлана

пробувала на різних тканинах та по різному, немає результату, не зручно тримати у руці та не прибирає шерсть ані на трохи

Недоліки:
    не робить максимально нічого, на жаль
  • Анастасія Д***

швидка прибрала всю шерсть з килимів, мені особисто дуже сподобалась, всім раджу

Переваги:
    зручна, ефективна
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  FlashShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Александр Г***

Хто хоче брати, не робить цього.... Воно того не варте.
    Шукайте щось краще.
    Обслуговування норм)

Переваги:
    Немає.....
    Недоліки:
    Річ не працює, та не коштує своіх грошей. Жах