- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Пишу новый отзыв, поставил в преведущий раз 4 звезды, в надежде что производитель более ответственен в своей работе, но нет. огромный люфт в механизме "быстрого" "удобного" снятия монитора, даёт очень не приятные ощущения в использовании, особенно при частой смене положения монитора, функция которая нужна пару раз присмене монитора, доставляет неудобства каждый день. производитель ответил что это нормально. так же есть сложности с регулировкой угла наклона монитора, если затянуть чуть сильней, то сложно его наклонять и страшно сломать монитор, а если ослабить то он стремиться наклонится вниз при любом косом взгляде на него
- Недоліки:
- Цена за такую халтуру в дорогой обёртке
Представник постачальникаВітаємо! Нам прикро, що модель OfficePro MA901G Plus не повністю виправдала ваші очікування. Водночас хочемо уточнити, що механізм швидкого зняття монітора в даному кріпленні має конструктивний технологічний допуск, необхідний для коректної фіксації, зручного демонтажу та сумісності з різними VESA-кріпленнями. Через це незначний люфт у вузлі може бути присутнім і не впливає на безпеку чи надійність експлуатації.
Щодо регулювання нахилу: газліфтові та шарнірні кріплення потребують індивідуального налаштування під конкретну вагу монітора та розташування центру маси. Для різних моделей дисплеїв баланс зусилля може відрізнятися, тому інколи потрібне більш точне підлаштування натягу механізму після встановлення.
Також варто враховувати, що функціональні кріплення з широким діапазоном регулювань мають складнішу конструкцію, ніж базові статичні моделі, зате забезпечують значно більше комфорту в щоденному використанні, ергономіку робочого місця та гнучкість позиціонування монітора.. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, OfficePro!
- Евгений Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже класно!!!!!!
- Переваги:
- Тримає 32” з легкістю
- Недоліки:
- Поки не виявив
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
очень тугая регулировка угла на себя от себя, если затянуть по туже этот узел, то очень тяжело менять наклон, страшно за монитор, если ослабить то он слишком просто опускается под весом монитора. и + есть люфт в этом пластиковом элементе крепления, который вставляется в кронштейн на стороне монитора, не приятный люфт
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом користування. Ми раді, що ви звернули увагу на функціональність кріплення, адже воно розраховане на надійну фіксацію монітора та стабільну роботу навіть з моделями більшої ваги.
Щодо регулювання кута нахилу та відчуття люфту дякуємо за ваші зауваження. Подібні моменти можуть залежати від ваги монітора та ступеня затягування вузлів і зазвичай коригуються точним налаштуванням під конкретний екран. Це не є типовою ситуацією для даної моделі, тому ми передамо ваш відгук виробнику для додаткової перевірки. За потреби ми із задоволенням допоможемо з консультацією або сервісним зверненням. . Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, OfficePro!- Максим
- Максим
спустя 4 месяца производитель соизволил ответить, и сказать что это нормальный люфт, не знаю почему до сих пор в отзывах никто об этом не сказал, но это очень не приятно в использовании
- Сергій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Якісно та добротно виглядає. Керування RGB відбувається однією сенсорною кнопкою методом перебору режимів, довге натискання вимикає/вмикає. Легке регулювання та монтаж монітора. Хоча ця модель не підтримує VESA 200x200 але це легко виправити додатковими перехідниками, головне допустиму вагу не перевищувати.
- Переваги:
Представник постачальникаДобрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Покупал для монитора(Dell Alienware AW3225QF QD-OLED (210-BLLV). ибо нога базовая очень громосткая для стола.
1. Да он держит. Но нужно сильно крутить пружину.
2. Не знаю точно его возможности. я накрутил пружину так что б он держал мне на моей нужной высоте. он держит и норм. Выше поднимаю опускается( возможно надо еще покрутить) но мне оно не надо. меня высота устраивает.
3. Стабильно держит.
Вывод : для 32 это предел. если нужна нога как и мне чисто статика что б держал и не дергать его то норм. Что б его крутить двигать и он держал. то или нужно крутить пружино сильно или смирится что 32 для него тяжко.
но смотрится круто- Переваги:
- Внешний вид.
- Недоліки:
- Скорее всего ему уже тяжеловато с 32 дюймовым.
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Отличная подставка. Внешний вид на уровне премиума. Подсветка мягкая и плавная. Единственный минус первый товар пришел с браком не работала верхняя подсветка пришлось менять в розетке. Вернули деньги, и перезаказал другую и пришла уже в рабочем состоянии.
- Переваги:
- Материалы, внешний вид, подсветка
- Недоліки:
- Пока нету
Представник постачальникаДобрий день, Євгеній! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Чудове кріплення. Спочатку взяв одне, протестував, потім добрав друге. Зроблено дійсно якісно. З мінусів - в деяких площинах туге регулювання, наприклад нахил на себе від себе.
- Переваги:
- Якість, вигляд.
- Недоліки:
- В деяких площинах туге регулювання.
Представник постачальникаДобрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
27” монітор тримає
- Переваги:
- Два варіанти кріплення
- Недоліки:
- LED кнопка працює погано, ціна
Представник постачальникаДобрий день, Богдан! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Нікому не раджу. Ані товар ані Розетку. 4 дні доставка. І доставили лише після сварки. А товар мав позначку Готовий до відвантаження. Розчарований.
- Переваги:
- Недоліки:
- Строк поставки
- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Впало око на дану модель, через свій дизійн і характеристики. І що я Вам скажу він вражає навіть з моменту розпакування. Виглядає як преміум скгмент. Встановився легко і без зайвих проблем
- Переваги:
- Якісний і дуже стильний і функціональний кронштейн
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолій! Вдячні за ваше питання. . Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, OfficePro!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Мій 24" dell тримає чудово, не провисає. На столі зявилось більше місця і зручніше стало повертати монітор. Як кронштейн поки себе показав чудово.
Мені RGB підсвітка не так вже й актуальна але все ж таки за неї заплачено а проробила вона лише декілька днів і коли я повертав монітор вона погасла і більше не вмикається, тому лише 3 зірочки- Переваги:
- Виглядає цікаво
- Недоліки:
- RGB підсвітка пропрацювала лише пару днів
- Володимир
Ще забув додати, Блогерам які робили огля занесли цю модель з пультом для регулювання RGB, а по факту пульта нема
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Вдячні за Ваш відгук.Рекомендуємо перевірити всі з'єднання, оскільки могло порушитись з'єднання конекторів, якщо ж після перевірки дефект залишився, то для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Володимир
Повівся на пораду "Представник постачальника" і звернувся по гарантії за ремонтом.
В результаті можу сказати що сервіс у них на такі ж висоті що і якість а може і гірше.
Сервіс постановив повернення коштів я так розумію щоб я придбав собі новий кронштейн. Але тут криється проблема в тому що він встиг подорожчати на 300грн і якщо я не помиляюсь по закону про права споживачів сума в такому випадку перераховується і повертається в розмірі поточної вартості.
Чому я як покупець маю втрачати на рівному місці гроші???
І що до повернення у мене вже питання як до представника бренда так і до розетки чому повернення мені прийшло від іншого магазину ??? Яким боком тут намалювався цей нешанований магаз між мною та продавцем розеткою.
Шкода що неможна поміняти мій попередній відгук, інакше б залишив лише 1 зірочку
- Роман Д***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Нарікань за два роки немає,все працює,дуже круто виглядає
Представник постачальникаДобрий день, Роман! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!