- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Добрий ден, навушники ці не тримають зарядку, заряджаю тільки служать і все.
А чорні брали все добре- Недоліки:
- Не тримають зарядку
Представник постачальникаДобрий день, Світлано! Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися до служби підтримки на офіційному сайті виробника посилання Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
- Ариес А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple
Брала наушники около 2- х месцев назад (13 апреля)
Что могу сказать - за свою цену нормальные наушники
Была готова к тому, что в случае чего выкину, т.к начиталась плохих отзывов.
Но, случилось чудо - наушниками МОЖНО ПОЛЬЗОВАТЬСЯ.
Но, видимо, у всей линейки цветов проблема с правым наушником - именно он любит повыделываться. Иногда сам ставит музыку на паузу, включает помощника, постоянно воспроизводит сигнал подключения и отключения. Может сам отключиться.
Если сделать вкл, выкл, и опять подсоеденить - там рулетка. Может работать оставшееся часф нормально, а может снова тцпануть через 15 мин. Раз на раз не приходится.
И, видимо, там чуть хуже аккум в правом.
Со 100 % левый через 3 часа показывает 70%, правый - 50%
Микрофон на наушниках - тоже плоховат. Очень даже. При записи аудио или видео - жить можно. При звонке - слышится все вокруг, но не я (я понимаю, что за такие деньги шумоподава не будет, но всё же, надеялась на лучше качество звонка)
Сам кейсик удобный, прикольный, цвет нравится. Пришел ещё с чехлом силиконовым и карабином. Очень удобно))
Звук - среднячок, но за такую цену, спасибо что музыку играют и подключаются по отдельности)) Я для этого и брала, что б, в основном, по 1 штуке в ухо вставлять))) При желании и рвении можно поиграться с эквалайзером, и будет круче.
Кейсика хватает на долго, я ставлю его раз в неделю - полторы на зарядку
В общем, для простых задач или ,,про запас,, - то что нужно- Переваги:
- Цена и комплектация. Отлично подойдут как запасной вариант
- Недоліки:
- Частенько будут проблемы с правым наушником
Представник постачальникаВітаємо Вас, Алісо! Дякуємо, що поділилися детальним відгуком про користування навушниками. Нам приємно, що комплектація, автономність та зручність використання моделі залишили приємні враження.
Якщо після перезавантаження та повторного підключення ситуація залишається актуальною, рекомендуємо звернутися за місцем придбання пристрою для діагностики і в подальшому обміну чи ремонту в рамках гарантії.
Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, Ви завжди можете звернутися до служби підтримки на офіційному сайті виробника посиланняБудемо раді допомогти.
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Через два тижні користування:
1)діставати навушники таке собі задоволення!
2)правий навушник перестав нормально заряджатись;
3) вакуумі резинки тримають не дуже;
4) гарний мікрофон;
5) карабін норм.- Переваги:
- Карабін, хороший мікрофон
- Недоліки:
- Вийшов з ладу правий навушник
- Маркіян Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Навушники стильно виглядають а чехол важко дреться
- Євген Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Пару місяців від купівлі, рідко користуюсь. Правий навушник не заряджається, світовий сігнал є, але набирає тільки 10%. Інший показує 100%
- Переваги:
- Недоліки:
- За декілька місяців один навушник переста заряджатися
Представник постачальникаДобрий день, Євгене! Шкода, що у вас трапилася така ситуація. Рекомендуємо перезавантажити навушники. Для цього потрібно дістати їх із чохла, натиснути та утримувати протягом 4 секунд сенсорні кнопки обох навушників одночасно. Покласти навушники в зарядний чохол. Потім дістати їх із зарядного чохла. Зв'язок між навушниками буде встановлений автоматично, при цьому пролунає короткий тональний сигнал.
Якщо це не допоможе, рекомендуємо звернутися за місцем придбання пристрою для діагностики і в подальшому обміну чи ремонту в межах гарантії.
Якщо у Вас виникнуть запитання або потрібна буде додаткова інформація, Ви завжди можете звернутися до служби підтримки на офіційному сайті виробника посилання Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Любовь П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Класні
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Любове! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємна Ваша довіра до бренду Canyon. Бажаємо комфортної експлуатації!
- Анатолій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Ціна прийнятна за ці навушники.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Анатолію! Дякуємо за Ваш відгук і вибір продукції Canyon. Бажаємо Вам комфортної та довготривалої експлуатації!
- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Топ за свої кошти!!! Рекомендую)
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Олексію! Ми вдячні за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо комфортного та довготривалого користування!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Дуже класні навушники. Все працює добре, звук хороший, батарея тримає добре. А ціна яка приємна хоч в характеристиці не вказано, прийшли мені вони в силіконовому оливковому чохлі з карабінчиком. Дуже приємно покупкою задоволена на всі 100.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Олено! Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду та поділились фото, високо оцінивши якість цієї моделі навушників. Бажаємо Вам відмінних результатів у подальшому користуванні!
- Валерій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
За весь час, що я ними користувався, я отримав лише задоволення. Батарея в навушниках тримається довго, не кажучи вже про кейс. Звук в навушниках як треба. Чохол надійний, приємний на дотик, є карабін, але жалкую, що не користувався ним, бо так і загубив навушники. Але бувало таке, що під час прослуховування мусики пішки зв'язок розривався на короткий час, але це відчутно. Коли я брав ці навушники, у відгуках писали про їхній великий розмір і це правда. Навушники не для всіх, от мені підійшли тільки малі амбушюри, але і з ними бувало, що випадали навушники.
Загалом, за свої гроші навушники хороші. Як тоді, так і зараз на них діє крута знижка, тож через якийсь час візьму їх знову і таки скористуюсь карабіном))- Переваги:
- Довготривалість роботи, чохол з карабіном, звук
- Недоліки:
- Не всім підійде їх розмір
Представник постачальникаВітаємо Вас, Валерію! Дякуємо, що знайшли час поділитися розгорнутим відгуком та враженнями стосовно використання навушників Canyon. Нам приємно, що Ви високо оцінили якість та можливості цієї моделі. Сподіваємося, що продукція нашого бренду й надалі приноситиме Вам лише позитивні враження!
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple
Покористувалась один день, на наступний почав постійно виключатися правий навушник. Скільки не заряджай хвилин 5-7 попрацює і сідає.
Представник постачальникаДобрий день, Олеся! Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо перезавантажити навушники. Для цього потрібно дістати їх з чохла, натиснути та утримувати протягом 4 секунд сенсорні кнопки обох навушників одночасно. Покласти навушники в зарядний чохол. Потім дістати їх із зарядного чохла. Зв'язок між навушниками буде встановлений автоматично, при цьому пролунає короткий тональний сигнал.
Якщо це не допоможе, рекомендуємо звернутися за місцем придбання пристрою, для діагностики і в подальшому обміну чи ремонту в рамках гарантії. Якщо у Вас виникнуть запитання або потрібна буде додаткова інформація, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посилання Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
- АркадійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Добре тримаються у вухах, є карабін
- Переваги:
- Приємний колір
- Недоліки:
- не виявлено
Представник постачальникаВітаємо Вас, Аркадію! Дякуємо за довіру до бренду Canyon. Раді, що покупка виправдала Ваші очікування. Бажаємо приємного користування й надалі!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
А загалом ,чудуві навушники ,за прекрасну ціну ,тому тільки 5 балів.
- Переваги:
- Доброй звучання + кейс .
- Недоліки:
- Трохи незвичні в ергономіці ,і не дуже зручно дістаються з кейса
Представник постачальникаВітаємо Вас, Сергію! Дякуємо, що надали перевагу нашому бренду та поділилися враженнями. Бажаємо надійної та довготривалої експлуатації!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple
Замовляла фіолетові навушники. Спочатку було все чудово, заряд тримають добре, звук гарний, але коли прийшов час ставити навушники на зарядку, то лівий навушник не заряджався (не горів індикатор на навушнику), я вирішила що можливо просто не світиться індикатор, але після того як навушники постояли на зарядці чуда не сталось, навушник не зарядився.
Я прочитала у відгуках, що треба перегрузити навушники, від'єднати їх від телефону (типу забути пристрій) і нічого не допомогло, навушник так і не заряджається.
Я ще не повністю розрядила правий навушник, тому не знаю як справи з ним.- Переваги:
- Звучання
- Недоліки:
- Не заряджається лівий навушник
Представник постачальникаДобрий день, Ольго! Прикро, що виникла така ситуація. Якщо контакти навушника та кейса чисті, а перезавантаження і повторне підключення не допомогли, рекомендуємо звернутися за місцем придбання пристрою для діагностики в межах гарантійного обслуговування.
Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, Ви завжди можете звернутися до служби підтримки на офіційному сайті виробника посилання Наші спеціалісти обов’язково допоможуть розібратися в ситуації.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Замовляла зелені навушники, працюють добре, звук гарний, заряд тримають довго. Чудово що в комплекті йде чохол з карабіном.
- Переваги:
- Заряд, звучання, чохол в комплекті
Представник постачальникаВітаємо Вас, Ольго! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon виправдала Ваші очікування. Бажаємо Вам легкого та довготривалого користування!
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple
Один наушник перестал работать спустя 3 дня. Качество звука было хорошим.
Представник постачальникаДобрий день, Людмило! Шкода, що у вас трапилася така ситуація. Рекомендуємо перезавантажити навушники. Для цього потрібно дістати їх із чохла, натиснути та утримувати протягом 4 секунд сенсорні кнопки обох навушників одночасно. Покласти навушники в зарядний чохол. Потім дістати їх із зарядного чохла. Зв'язок між навушниками буде встановлений автоматично, при цьому пролунає короткий тональний сигнал.
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Якісь перевищує ціну :)
Представник постачальникаВітаємо Вас, Денисе! Дякуємо за відгук і за те, що обрали продукцію Canyon. Раді, що модель повністю виправдала Ваші очікування. Бажаємо приємного користування й надалі!
- Тигран Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
1 наушники не работает, это ужас
- Переваги:
- Хороший звук
Представник постачальникаДобрий день, Тигран! Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо перезавантажити навушники. Для цього потрібно дістати їх з чохла, натиснути та утримувати протягом 4 секунд сенсорні кнопки обох навушників одночасно. Покласти навушники в зарядний чохол. Потім дістати їх із зарядного чохла. Зв'язок між навушниками буде встановлений автоматично, при цьому пролунає короткий тональний сигнал.
- Альона Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple
Ціна бомба! Вигляд чудовий. Все працює.Звук гарний.
Дякую.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Альона! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені якістю нашої продукції. Бажаємо лише позитивних вражень від користування і надалі!
- Дарина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
купувала дві пари різними замовленнями, одні працюють гарно, інші через кожну хвилину ставлять музику на паузу, включають віртуального помічника, користуватись та насолоджуватися неможливо
- Переваги:
- раз на раз не приходиться
Представник постачальникаДобрий день, Дарино! Шкода, що у вас трапилася така ситуація. Рекомендуємо перезавантажити навушники. Для цього потрібно дістати їх із чохла, натиснути та утримувати протягом 4 секунд сенсорні кнопки обох навушників одночасно. Покласти навушники в зарядний чохол. Потім дістати їх із зарядного чохла. Зв'язок між навушниками буде встановлений автоматично, при цьому пролунає короткий тональний сигнал.
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple
Гарна якість за таку ціну. Швидка відправка
- Переваги:
- Звук гарний, норм тримають заряд
- Недоліки:
- Поки не помітила
Представник постачальникаВітаємо Вас, Олено! Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду. Бажаємо Вам відмінних результатів у подальшому користуванні!
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple
Суперові
Представник постачальникаВітаємо Вас, Ірино! Дякуємо за високу оцінку та довіру до нашого бренду. Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!
- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
через 2 месяца перестал заряжаться правый наушник
- Переваги:
- Недоліки:
- брак
Представник постачальникаДобрий день, Михайло!
Шкода, що у вас трапилась така ситуація. Рекомендуємо перезавантажити навушники. Для цього потрібно дістати їх з чохла, натиснути та утримувати протягом 4 секунд сенсорні кнопки обох навушників одночасно. Покласти навушники в зарядний чохол. Потім дістати їх із зарядного чохла. Зв'язок між навушниками буде встановлений автоматично, при цьому пролунає короткий тональний сигнал.
Якщо у Вас виникнуть запитання або потрібна буде додаткова інформація, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посилання Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Не працюють, прислали несумісні наушники від двох різних пар
- Недоліки:
- Прийшли наушники від двох різних пар
Представник постачальникаДобрий день, Людмило! Дякуємо за зворотний зв'язок. Шкода, що трапилася така ситуація. Всі товари надсилаються на склад магазину в закритій упаковці та з повною комплектацією. Ми радимо перевіряти товари при отриманні, щоб переконатися, що все відповідає Вашим очікуванням. Якщо щось не підійде, можна відразу оформити повернення або обмін.
Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання.
- Маргарита М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple
Погані навушники
- Переваги:
- Швидка доставка,ціна
- Недоліки:
- Погано чутно,один з навушників постійно відходить
Представник постачальникаДобрий день, Маргарито! Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо перезавантажити навушники. Для цього потрібно дістати їх з чохла, натиснути та утримувати протягом 4 секунд сенсорні кнопки обох навушників одночасно. Покласти навушники в зарядний чохол. Потім дістати їх із зарядного чохла. Зв'язок між навушниками буде встановлений автоматично, при цьому пролунає короткий тональний сигнал.
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Супер за таку ціну
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Миколо!
- Леся Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple
Супер звукові якості,рекомендую за таку ціну
Представник постачальникаВітаємо Вас, Олесю!
Дякуємо за відгук та високу оцінку продукції Canyon. Бажаємо Вам комфортного користування!
- Наталья Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Купувала 3 шт, собі та дітям. В двух відразу не працював 1 навушник. В третьому через декілька днів перестав працювати. Дуже розчарована покупкою
- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Не працюють
Представник постачальникаДобрий день, Наталіє! Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо перезавантажити навушники. Для цього потрібно дістати їх з чохла, натиснути та утримувати протягом 4 секунд сенсорні кнопки обох навушників одночасно. Покласти навушники в зарядний чохол. Потім дістати їх із зарядного чохла. Зв'язок між навушниками буде встановлений автоматично, при цьому пролунає короткий тональний сигнал.
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple
Все супер
- Переваги:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Олено! Ми вдячні за високу оцінку та довіру до нашого бренду. Бажаємо зручного та стабільного користування!
- Виталий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
За таку ціну нормально
Представник постачальникаВітаємо Вас, Віталію!
Ми вдячні за те, що Ви зупинили свій вибір на продукції Canyon. Бажаємо приємної експлуатації!
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Навушники нормальные но не работает одно ухо
- Переваги:
- Плохие
- Недоліки:
- Не работает ухо одно
Представник постачальникаДобрий день, Ірино! Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо перезавантажити навушники. Для цього потрібно дістати їх з чохла, натиснути та утримувати протягом 4 секунд сенсорні кнопки обох навушників одночасно. Покласти навушники в зарядний чохол. Потім дістати їх із зарядного чохла. Зв'язок між навушниками буде встановлений автоматично, при цьому пролунає короткий тональний сигнал.
- Анастасія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Наберите николи!!!!через 2 месяца использования перестал работать правиц наушник!!!!
Я требую чтоб мне вернули деньги или поменяли товар на новий!!!- Переваги:
- Хороший звук
- Недоліки:
- Через 2 месяца перестал работать наушние
Представник постачальникаДобрий день, Анастасіє!
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Реально супер навушники. Скорівш всього аккумулятори будуть швидко деградувати, але ж за таку ціну і комплектацію, що можна хотіти
- Переваги:
- ціна, якість, комплектація
- Недоліки:
- за 3 місяці активного використання за таку ціну мінусів не знайшов
- Іван
Доповню відгук:
Рідко буває, що підключається лише 1 навушник. Треба вставити у кейс та дістати знову і все підключається :)
Представник постачальникаВітаємо Вас, Іване! Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені вибором цієї моделі навушників. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо комфортного користування й надалі!
Представник постачальникаВітаємо Вас, Іване! Дякуємо за довіру та вибір бренду Canyon. Щодо підключення одного навушника, то радимо перезавантажити навушники. Для цього дістаньте навушники з чохла та вимкніть їх, натиснувши та утримуючи центральну кнопку на кожному навушнику більше 5 секунд. Далі увімкніть навушники, натиснувши та утримуючи центральну кнопку на навушниках протягом 4 секунд. Бажаємо приємного користування!
- Анжела Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Товар відмінний гарно грає дуже довго тримає зарядку це саме більше що мені подобається нема ніяких шумів і дуже гучні
Представник постачальникаВітаємо Вас, Анжело! Дякуємо, що надали перевагу нашому бренду та поділилися враженнями. Бажаємо комфортного та довготривалого користування!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
За таку ціну - якість і вигляд просто неймовірний. Пропрацювали трішки більше 2,5 років поки не загубила один навушник в лютому цього року) Були деякі проблеми зі звуком але воно якось само виправилось, тримало заряд більше ніж зазначено, могла місяць не заряджати хоча ходила в них майже весь час.
- Переваги:
- за мале ціну якість звуку і вигляд бомбезний
- Недоліки:
- інколи видавали приколи:,)
Представник постачальникаВітаємо Вас, Ольго! Нам дуже приємно знати, що навушники виправдали Ваші очікування. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Одне вухо працює.
Представник постачальникаДобрий день, Сергію! Шкода, що трапилась така ситуація. Рекомендуємо перезавантажити навушники. Для цього потрібно дістати їх з чохла, натиснути та утримувати протягом 4 секунд сенсорні кнопки обох навушників одночасно. Покласти навушники в зарядний чохол. Потім дістати їх із зарядного чохла. Зв'язок між навушниками буде встановлений автоматично, при цьому пролунає короткий тональний сигнал.