Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Водяний пістолет-бластер Water Gun (зброя для води, водний автомат на акумуляторі)

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця Pro Stories
  • Вєніамін Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories. Колір: Чорно-білий

Нема з чим порівняти, але воно стріляє, набирає, не понятно тільки де банку брать та шо з верху для розширення прикручувать, у комплекту нема. С так все ок.

• Продавець  Pro Stories

Дякуємо за відгук, Вєніаміне)) Виробник зазначає, що зверху можна вставляти невеликі магазинні пляшечки з під напоїв, відповідним діаметром горлечка з під води, або соку тощо

• Едуард П***
    Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories. Колір: Чорно-білий

Син задоволений, недоліків поки не бачу

• Олександр Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories. Колір: Чорно-білий

Так а де зарядний пристрій? Зарядний кабель і зарядний пристрій це різні речі мені той юсбі без адаптера та вілки куди ?

Переваги:
    Виглядае начебто гарно
    Недоліки:
    Невірна інформація
    • Продавець  Pro Stories

Дякуємо за зворотній зв'язок, Олександре))

Все вірно, батарейку можна швидко й легко зарядити від будь-якого USB-інтерфейсу без прив'язки до розетки. Це може бути павербанк, адаптер у розетку, ноутбук, комп'ютер, прикурювач, зарядна станція тощо.

Також у таких випадках варто озвучувати під час підтвердження замовлення, або відмовлятись при отриманні, якщо зарядка саме від мережевої розетки є принциповою.

У будь-якому випадку перепрошуємо за незручності, ви можете безкоштовно повернути товар. Для цього пишемо вам у приватні повідомлення. Перевірте, будь ласка))

• Продавець  Pro Stories

Інформацію на товарній сторінці вже також доповнено))

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Hunter&House. Колір: Білий

Вирішили затестити вдома одразу як принесли, вся квартира мокра, але всі дуже задоволені, крім котів Найкращі витрачені 1к за цей рік

• Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Hunter&House. Колір: Білий

Швидко зв'язалися, швидко прийшла посилка. Класна іграшки)))

• Віталій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MameQ

работает хорошо, ребенку понравился

• Продавець  MameQ

Доброго дня, ми дуже раді, що товар вам сподобався! Будемо чекати на наступні покупки в нашому магазині!