Відгуки покупців про Надувна подушка для ніг на 3 рівні Inflatable тришарова дорожня підставка - пуф під ноги для дому / подорожей / туризму / офісу, 43х40х30 см, сіра (110202542)
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Goldim
Супер!
- Продавець Goldim
Щиро дякуємо за вашу оцінку! Приємно чути, що ви задоволені покупкою. Будемо раді, якщо ви порекомендуєте нас своїм друзям.
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: Goldim
Посилку отримав швидко. Пуф буду використовувати в довгих подорожах автобусом. Прийшов цілий, трохи є запах, але маю надію вивітритися, матеріал приємний на дотик, як бархат. Є два отвори для надування і регулювання тим самим висоти, але по загальним розмірам здається він дуже великий для простору між сидіннями в автобусі, але подивимось.
- Переваги:
- матеріал, функціонал
- Недоліки:
- трохи є запах, але не критично
- Продавець Goldim
Щиро дякуємо за вашу оцінку! Приємно чути, що ви задоволені покупкою. Запах з часом вивітриться. Будемо раді, якщо ви порекомендуєте нас своїм друзям.
- Алексей Н***Відгук від покупця. Продавець: Goldim
Все гаразд, дякую!
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: Goldim
Дуже поганої якості, здувається буквально через 5хв. В автобусі є аналогічні тільки взяті у іншого продавця у них все добре
- Переваги:
- Недоліки:
- Всі, нерекомендую!!
- Продавець Goldim
Добрий день!
Нам прикро, що Вам потрапив товар із браком.
Ми намагалися зв’язатися з Вами, щоб уточнити деталі та допомогти вирішити ситуацію, проте, на жаль, поки не отримали відповіді.
Будемо вдячні, якщо Ви відповісте нам у чаті Rozetka.