- Ілля П***Відгук від покупця. Продавець: Electroters
Вже вдруге купую цю модель, бо перші, на жаль, загубив. Навіть не думав шукати щось інше, одразу замовив такі самі, бо вони реально хороші.
Звук через LDAC вогонь, деталізація шикарна (в додатку soundcore можна також зручно підкрутити еквалайзер під свій слух). Шумодав (ANC) відсікає весь зовнішній шум теж добре, а батарея тримає стільки, що за зарядку не переживаєш.
Сподіваюся, ці вже не загублю, бо звук занадто гарний, щоб міняти ці навушники на інші. - Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Electroters
Супер навушники. Користуюсь цією фірмою вперше, поки що все добре.
- Переваги:
- Співвідношення ціни та якості
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Electroters
Близько місяця у використанні- все подобається
- Переваги:
- Хороше звучання
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- ФоксВідгук від покупця. Продавець: Electroters
Навушники повністю виправдали вкладені на них очікування. Замовляв їх тільки за величезну батарею . Та і як притаманно китайцям їх застосунок дуже лояльний до користувачів.
- Переваги:
- Довго тримає батарею
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: Electroters
Певне найкращий вибір за свої кошти.
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Electroters
Придбала Soundcore Liberty 4 NC. Гарний звук, ідеально сидять у вушах, заглушають фонове сміття . Все чудово. Щільні баси, деталізовані середні частоти, високі частоти, що іскряться. Хто придбає буде дуже задоволеним.
Хлопцям з Тернополя вдячність за швидку відправку, гарно доїхали. Відгуки допомогли зробити правильний вибір. Розеточка теж дякую!- Переваги:
- Все!!!
- Недоліки:
- Немає...
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Electroters
Виявляється я раніше ніколи не слухав музику то були просто звуки якісь)
Якісь звучання топове від самих низьких до самих високих нот, бас взагалі окрема тема для обговорення.
Налаштував під себе і просто насолоджуюсь)
Окреме дякую менеджеру, якість обслуговування та швидкість доставки на висоті.
Дякую- Переваги:
- Якісь звука
- Недоліки:
- Не мають
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Electroters
У цілому задоволений, але було більше очікувань від функції шумозахисту. Це мій перший досвід, немає з чим порівнювати.
- Переваги:
- Хороша якість зв'язку - мене добре чують коли я в шумному середовищі. Можливість одночасного підключення ноутбука та телефона.
- Недоліки:
- Відсутній деталізований індикатор заряду в чохлі та або на кожному з навушників. В інших навушиках мав цю функцію, не вистачає.
- Продавець Electroters
Дмитре, дякуємо за покупку та Ваш змістовний відгук! Приємно, що Ви позитивно оцінили якість мікрофонів та можливість одночасного підключення до кількох пристроїв — це дійсно одні з сильних сторін даної моделі) Бажаємо тривалого та комфортного користування навушниками! Окрема подяка за довіру при доставці в поштомат ;-) Ми на зв’язку)
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Electroters
Здравствуйте, хочу сказать , что очень довольна покупкой.качество обслуживания - это просто отдельный разговор . Такого внимания к клиенту я не встречала давно. Внимательный продавец , наличие товара , быстрая отправка .
По товару могу сказать , тоже что качество, как и всегда на высоте .
Очень рекомендую .- Переваги:
- Звучание , качество , цена
- Продавець Electroters
Ольго, щиро дякуємо за Ваш крутий відгук та покупку! Працюємо з натхненням для наших покупців! Наша команда завжди прагне забезпечити прозорий та якісний сервіс, а комфорт і довіра клієнта - наші головні пріоритети) Бажаємо Вам приємного користування навушниками та багато задоволення від улюбленої музики!Ваш відгук допоможе нашим наступним покупцям здійснити замовлення без жодних вагань та турбот ;-)
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Electroters
Купувала на подарунок, людина яка користується дуже задоволена)
- Продавець Electroters
Анастасіє, дякуємо за Ваш відгук та покупку! Близька особа обов'язково оцінить чудовий подарунок від Вас) Продукція Anker стабільно тримає високий рівень якості та впроваджує сучасні технології, тому Ви без проблем знайдете цікавий варіант для себе теж ;-) Дякуємо за довіру при доставці в поштомат!
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: Electroters
Чудове звучання,задовільнить навіть вибагливого меломана,окремий менеджеру,професійно!
- Переваги:
- Не дорого для такої якості звуку
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Electroters
Олександре, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Радіємо що Ви задоволені, як процесом купівлі, так і замовленням) Бажаємо якісної та тривалої роботи навушників! Переглядайте каталог - у нас є інші цікаві ґаджети для Вас) Дякуємо за довіру при доставці в поштомат) Очікуємо на нові замовлення)
- Георгій Р***Відгук від покупця. Продавець: Electroters
Гарне звучання, відчутні низи. Непогане шумоподавлення.
- Алла В***Відгук від покупця. Продавець: Electroters
Гарний звук, довго тримають заряд, поки нарікань немає
- Олександр А***
Чудове звучання,задовільнить навіть вибагливого меломана!
- Продавець Electroters
Алло, дякуємо за Ваш відгук та покупку! Бажаємо Вам насолодитись відмінним звуком та з головою поринути у музичний світ) Anker створюють дійсно якісний та зручний продукт) Нові моделі підтримують сучасніші технології: адаптивне шумопоглинання, нові кодеки для покращення відтворення звуку, стильний дизайн та триваліша автономність) Переглядайте наш каталог - у нас є багато цікавих ґаджетів)