- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 450
Хорошая кофеварка, удобна в использовании, кофе получается вкусный
- Переваги:
- Цена - качество
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Колір: Сталевий
Кофеварка понравилась.Кофе варит вкусный.Лучше чем металл.
- Недоліки:
- Пока новая туго закручивается
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 450
Якість так собі. Ручка відпала через місяць користування. Носік взагалі не зручний, все просто проливається по кофеварці а не в чашку. Корочше не рекомендую її купувати.
- Переваги:
- працює
- Недоліки:
- погана якість
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності, які виникли під час користування товаром. Нам шкода, що продукт не виправдав ваших очікувань. Ваші зауваження обов’язково будуть враховані для покращення якості продукції в майбутньому.
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 300
Жахлива якість лиття, прорахунки в об'ємах(виходить більше пару чим рідини, незручний та неадекватний отвір), неякісно нарізана різьба.
- Переваги:
- Недоліки:
- низька якість лиття металу, неякісна різьба
Представник постачальникаВітаємо! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. В Ardesto діє гарантійний термін в разі виробничого браку - 1 місяць, просимо звернутись до служби підтримки.
- Губар В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 300
Купив близько 2 місяців. Трохи жалкую за витрачені кошти. Підходить до індукційної плити. Завіз на дачу. Як би міг то поміняв би на більш зручну.
- Переваги:
- Немає.
- Недоліки:
- Незручний носік. Завжди як не наливаю, кофе стікає по корпусу.
Через неделю отпала ручка. Очень неудобный носик, кофе разливается.
- Константин З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 300
Якість металу не дуже гарна. З першого вигляду симпатична, в роботі ще не перевірив.
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Владимир Р***
У вас підтримує індукційні плити , купив Ardesto Gemini Trento (AR0806AIB) не підтримує на кроробці введення в оману 2 плити спробував не бачать цей витвір, шкода хоть трохи сталі було добавити один AL хоча на вид класна
- Дмитро С***Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 450
Нажаль моя індукційна плита не бачить цю кавоварку, хоча на коробці є значок індукції і в описі написано, що підходить до такої плити.
Представник постачальникаВітаємо! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, до служби підтримки
- Сергій О***Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 450
Придбав пару тижнів тому таку кавоварку. Бо свою, безіменну, яка слугувала близько 7 років, перегрів - трохи видулось дно і тепер вона підходить лише для газових плит. А у мене дома електрична із сколкерамічною поверхнею.
Кавоварка достойна. Варить каву не гіршу, аніж Bialetti (є у дочки).
З "+": при заявленій ємності 450 мл, якщо наливати до середини клапана, то входить рівно 500 мл. На смак кава "як треба", верхня ємність набігає повна вщенть. Ручка зручна, значно зручніше, ніж у моїй старій.
З "-": треба дуже туго закручувати, буквально "зі всієї сили". Якщо цього не зробити із з'єднання виходить пара => не створюється достатній тиск => верхня ємність наповнюється лише наполовину.
Тим хто пише, що відламується ручка - при закручуванні/відкручуванні за ручку брати не можна! Крутити лише за корпус. Ще "мінусик" - було кілька заусенців по краю різьби нижньої частини. Могли б порвати прокладку - зашліфував наждачним папером.
З приводу того, що при наливанні звареної кави вона розливається (збігає мимо носика по корпусу) - треба наливати дуже повільно. Тоді нічого не розливається. Варю каву кожен день, по 2-3 рази на день і знаю про що пишу.
З повагою...- Переваги:
- Недорога, якісна.
- Недоліки:
- Треба дуже туго закручувати.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір нашого товару!