Сток. Розпродаж залишків до −60%

на основі 43 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Barberry
  • Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Barberry. Колір: Black

Просто жахливі....ніякого шумоподавлення немає,у вусі взагалі не тримаються,навушники тягнуть на 200 грн

• Євген Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Дуже зручні, легкі, вухо не відчуває навушників і не втомлюється. Брав з орієнтацією на спілкування, абонент відмінно чує, наче я розмовляю через телефон, а не через навушники. Дуже приємно вразила якість звучання музики, достатньо глубокий бас та врівноважені середні і високі частоти.

Переваги:
    Комфортні, якісно передають звук з мікрофона. Приємне звучання музики
    Недоліки:
    Легко затирається кейс, для мене це не суттєво.
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Бажаємо приємного досвіду користування навушниками. Можемо порадити для додаткового захисту кейсу використати чохол, який можна придбати у сторонніх виробників.

• Єлізавета Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

ці навушники це якийсь космос , ні , реально. я на рандомі замовила, але оказалось це просто золото. по перше їх заряджаєш раз на століття, по друге дуже добре і довго працюють . я нещодавно використовувала їх на протязі 6 годин на макс звучності, і вони б і дали працювали якщо я б в кейс їх не поклала. ідеально відповідають ціні і дуже зручно підключаються, ніяких заморочок ще не було з приводу підключення і тд

Недоліки:
    нема
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви залишились задоволені функціоналом навушників!

• Lusia

Аналогічно. Зайшла в магазин купити інші навушники, які мені порадили, але чомусь на рандом взяла ці. Коли шла додому й вмикнула Спотіфай, на всю вулицю сказала "вау!!" Я такої якості звуку ніколи раніше не чула в таких маленьких навушниках, хоча в мене були не самі дешеві.
      Користуюсь кілька годин ) тобто про тривалість зарядки поки не можу щось казати, яле якісь звучання така, що я кожну пісню відправляю в favourites )) це щось!!

• Євген О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Брав виключно для відео дзвінків, але протестив як вони грають, був приємно здивований, як для їх ціни досить непогано, а мікрофон більш менш норм (не здивував, як звук)

Переваги:
    грають добре
    Недоліки:
    відсутній навіть кабель для зарядження, в характеристиках відсутній опис комплектації
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Бажаємо приємного досвіду користування навушниками! На жаль, до комплектації USB кабель не входить, проте для заряджання можна використовувати будь-який кабель USB Type-C.

• Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Дуже сподобались, якість супер, зарядки хватає дуже на довго.

Недоліки:
    Не має

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Підключаються до телефону за 1 секунду. Завжди видно % заряду. Звук неперевершений. Тільки позитивні враження.

Переваги:
    Все подобається
    Недоліки:
    Не знайшла

• Михайло К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Не міг підібрати які вибрати, але випадково зупинився на цій моделі, яку порадили в одному із магазинів, але в наявності не було. Відразу зайшов на Розетку і там якраз була ця модель. Почитав коменти, зрозумів що наче нормальні, і відразу замовив. Навушники просто супер. Для моїх потреб підходять, а саме для розмов. Мікрофон просто супер і динаміки також нормальні. Головне що мене співрозмовник добре чує ну і я його відповідно.

Переваги:
    Мікрофон
    Недоліки:
    Поки що не виявив

• Денис Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Сейчас получил, распаковал, проверил наушники: все великолепно. Тут писали, что были проблемы с управлением (например наушники не реагируют на один тап), то установите утилиту HeyMelody, настройте как удобно и будет вам счастье.

Переваги:
    Качество звука, дизайн, возможность настройки управления под себя
    • Максим К***

Підкажіть, що по басах? Мої старі Realme Buds Air2 вже доживають своє, подобалися них низькі та середні частоти. Та й взагалі, збалансований звук був за свою ціну.

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви залишились задоволені функціоналом навушників.

• Володимир Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Купив вже 3 пари (мені потрібно 2, третя - дружині). До того були AirPods 2 та AirPods 4 ANC.
    Ці навушкники мають кращу батарею ніж другі ейрподси і кращий звук ніж четверті. Мікро-незручність - всього лише 2 прилади підтримуються для швидкого перемикання (але ж воно є! і для 2 девайсів працює непогано).

Переваги:
    Зручно сидять в вусі, гарний звук, довго тримає батарея, приємні на дотик
    Недоліки:
    затирається поверхня з часом (на фото 2 нові пари [білі та чорні], і чорні після 4 місяців експлуатації та носіння в кармані джинсів)
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви обираєте нас! Для додаткового захисту можемо порадити використати чохол для кейсу навушників.

• Александр А***

Отличия нету по форме и удобству с airpods2? Читаю инет говорит что oppo лучше анатомически и для маленького уха подойдут. У меня airpods2 3.5 Джек , они не подходят мне . Вот интересно oppo и airpods2 одинаковые по ощущению в ухе и размеру наушника и его форме или все же разные?

• Анна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Дарувала чоловіку, все сподобалось. Зовнішній вигляд гарний і звук якісний

• Дубіняк Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Нормальний звук, чудовий мікрофон, співрозмовник завжди чудово чує, підключає швидко, заряд тримає довго, так як заявлено в описі, легкі. Єдиний мінус, що не можна навушниками зупиняти відео чи музику, тільки переключати.

Переваги:
    Звук, мікрофон, вага, час роботи
    Недоліки:
    Не можна навушниками зупиняти, музику чи відео
    • Ігор

Можна зупиняти, налаштовується в додатку HeyMelody

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного досвіду користування навушниками. Функція "Пауза" вимкнена за замовчуванням, увімкнути її можна в додатку Hey Melody.

• Ксения

Классные наушники!

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою навушників!

• Олександр Ч***

Чудовий звук

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за позитивні відгуки. Бажаємо приємного досвіду користування навушниками!

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Брав на роботу. За 6 годин -20% це щось неймовірне, звук норм, мікро норм. Маю EirPods є з чім порівнювати

Переваги:
    Все працює, ємкій акумулятор, за такі гроші топ
    Недоліки:
    Не бачу

• Руслан Ш***

Наушникі супер

Переваги:
    Хороша громкість та баси

• Максим
    Продавець: Rozetka. Колір: White

Глибокий і чистий звук. Сіли як рідні. Керування чудове.
    Задоволенний на 10000000⁰%

Переваги:
    Все

• Ирина Ш***

Супер!Звук якісний

• Вадим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Порівняно з defunc true music звук більш збалансований, бас глибше, автономність вище. Як для вкладишів, звук на рівні.

Переваги:
    Хороший звук. Кодек ААС.
    Недоліки:
    Матеріал амбрюшур не силікон, як сказано в описі, а просто пластик.
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви обираєте нас! OPPO Enco Buds3 - модель навушників-вкладишів, без амбюшур.

• Євген
    Продавець: Rozetka. Колір: White

Довго шукав не дороги та стильні вкладиші, та натрапив на цю модель від Oppo, дуже зручні, та з крутим звучанням навушники, та ще з шумопоглинанням, слухати музику та розмовляти одне задоволення! Дякую Розетці та Oppo за ці гарні навушники.

Переваги:
    Зручний невеликий кейс
    Недоліки:
    Невиявив
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви обираєте нас! Бажаємо приємного досвіду користування навушниками!

• Николай Е***

Все ок

Продавець: Rozetka. Колір: White

Чудові навушники для тих хто не любитт варіант з амбушурами

Переваги:
    Автономність, звук, габарити

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

День у користувані, поки все ок. Звук порадував, зручні .Доставка швидка.

Переваги:
    Зручні, якість звучання.
    Недоліки:
    Не знайшла

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Хороші навушники. Звучання влаштовує. З програмою HeyMelody зручно налаштовувати управління ними.

Недоліки:
    Заслизький пластик кейсу. Не вистачає окремих індикаторів для кожного навушника в кейсі.
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного досвіду користування навушниками. Спеціалісти компанії ОРРО постійно працюють над оптимізацією пристроїв, щоб задовольнити потреби більшої кількості користувачів у майбутньому.

• Богдан Г***

Хороші,брат задоволений подарунком

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Все добре, товар прийшов швидко. Звук хороший, зручні.

• Лариса Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Чудові навушники в даній ціновій категорії. Тримають заряд довго.

Переваги:
    Якісний кейс

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Це вже треті навушники цього бренду і знову це крутий звук, гарна якість і дуже помірна ціна. На мою думку - найкраще за свої гроші, а може й серед на пару тисяч дорожчих.

Переваги:
    Звук, батарея, якість збірки
    Недоліки:
    Попередні моделі Buds1 та Buds2 начебто дещо краще тримались в вухах

Продавець: Rozetka. Колір: Black

Гарні навушники, відмінний звук, зручний кейс

Переваги:
    Мікрофон, звук

• Тетяна

Сучасні. Зручно носяться. Швидко поєднуються з телефоном

• Олена Л***
    Продавець: Rozetka. Колір: White

Навушники, чудові,дуже зручні,якість звучання,заряд тримають довго.Враження позитивне!

• Альвіна

Звук супер

Переваги:
    Ціна-якість

• Михайло
    Продавець: Rozetka. Колір: White

Дуже класні і якісні навушники! Купував на подарунок, настільки сподобались що замовив собі ще одні

Переваги:
    За цю ціну просто найкращі навушники

• Ігор С***

Хороші навушники

Переваги:
    Дуже легкі, добрий звук,тримають заряд доволі довго,є додаток с налаштуванням
    Недоліки:
    Поки не знайшов

• Роман
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

За ці гроші - взагалі без нарікань, звук на висоті, мене чують добре, тримають батарею на 5

Переваги:
    Батарея, звук

• Шля П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Дуже непогано. Зручно тримаються у вухах. Зручне перемикання пісень. Соковиті баси, та відносно чистий звук.

• Владимир Д***

Навушниками задоволений.

Переваги:
    За свої гроші працює не погано: користуючись переважно на дачі відмічу хорошу відстань дії Bluetooth-до 30м. З вуха не випадає
    Недоліки:
    Для мене немає