Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Набір антиалергенних подушок MirSon Eco Light White №158 EcoSilk 50х70 см Середні (2200002651967)

Оцінка користувачів 3.9/5
  • Відгуки про товар продавця SONMIR_homes
  • Леонід Т***
    Відгук від покупця. Продавець: SONMIR_homes. Розмір: 50x70

Користуюсь короткий термін, але все влаштовує. Зберігає форму.

Переваги:
    відбулась консультація щодо розмірів перед надсиланням товару
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  SONMIR_homes

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою та відзначили консультацію перед відправкою.

Раді, що виріб зберігає форму та відповідає вашим очікуванням.
      Бажаємо комфортного користування

• Дарія П***
    Відгук від покупця. Продавець: SONMIR_homes. Розмір: 50x70

Дуже сподобались. Швидка доставка. Гарно запаковані.

Переваги:
    Зручні,мякенькі.
    • Продавець  SONMIR_homes

Щиро дякуємо за відгук!

Раді, що вам усе сподобалось. Будемо раді новим замовленням!

З повагою,
      команда SONMIR_homes

• Иван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Хорошая подушка,удобная ,мягкая,качество хорошее.

Переваги:
    Мягкая,удобная
    Недоліки:
    Не обнаружил

Добрый день, уважаемый Иван! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Виктория К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Очень довольна качеством подушек,и доставкой, все м советую

• Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Хорошие подушки. Лёгкие, держат форму.

• Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Быстро доставили,все хорошо упаковано, жёсткость средняя и уже несколько месяцев подушки радуют. Рекомендую!

Переваги:
    Цена- качество!
    Недоліки:
    Не обнаружили

• Володимир П***

Непогано за таку ціну

Переваги:
    Легкі, м'які
    Недоліки:
    Немає.

• Ольга С***

Цілком пристойні подушки

Переваги:
    Цінова перевага - очевидна. Якість - цілком задовільна.
    Недоліки:
    Поки не виявила

• Людмила В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Набором очень довольна, заказ пришел сразу все на Джастине осмотрела, без дефектов. Подушки очень хорошо наполненны,цены так же нормальные - доступные. Качество отличное. Рекомендую. Спасибо.

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Непогані подушки за свою ціну ,дешево і сердито ,але мабуть довго вони не прослужать,але на певний час за дешево,краще ,чим нічого

Переваги:
    Яка ціна ,така і якість
  • Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Набор хороший и по доступной цене. Наполнитель вполне нормльный , у меня ни какой аллергии не вызывет, хотя я и аллергих .

• Кристина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Брали 4 штуки сразу таких. 2 для нас с мужем и по 1 подушке детям. Качество понравилось. Форму держит хорошо и не просидает под давлением веса. Но при этом спать комфортно и не жёстко. Чехол сшит из такого материала, от которого шея не потеет и снимается он легко для того, чтоб постирать. Спать одно удовольствие на них.

Переваги:
    Неплохая подушка, но мне высоковата оказалась, забрал муж, он доволен. Достаточно мягкая, но набита плотно
  • Тир П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

по скидке цена норм. качество устроило. пока что держат форму, воздушные, легкие. думаю купить еще парочку.

Переваги:
    качественные подушки
    Недоліки:
    не обнаружил

• Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

За эти деньги отличные подушки.

Добрый день! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Светлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
    Переваги:
    Мягкие, держат форму, оптимальное наполнение.

Добрый день, уважаемая Светлана! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Анастэйша Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Подушками довольна в принципе, объемные, но через неделю смеялись на чуть чуть, это скорей плюс для меня)

• Мирослава Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

подушки оказались хорошего качества и цена очень приятная!)

• Олена Г***

Чудові.... Клас.

Переваги:
    Внукам дуже подобається.

• Валентин Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Подушки мають відмінний розмір, і що найголовніше вони м'які, і спати на них дуже зручно. Дякую.

• Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Використовую пів року, дуже ними задоволена

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Суперові подушки, замовив вже 3й комплект, дуже задоволений. Подушки легкі, мʼякі, саме так як я люблю, немає ніякого запаху від них. Якщо дотримуватись умов виробника по догляду проблем не буде ніяких. За акційною ціню взагалі шара.

Переваги:
    Ціна, якість, легкі, мʼякі
    Недоліки:
    нема

• Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Не так давно покупали на Розетке подушки. О бренде узнали из рекламы на ютуб – понравилась идея настройки под себя, но, конечно, не особо представляли, что это такое. Приехали в шоу-рум, менеджер все рассказал и показал. Остановились на этой линейке, потому что, по цене больше всего подходило. Дома уже за тестировали – просто супер ощущения.
    Подушки регулировать можно по высоте и по плотности слоя (жесткости, можно и так назвать). За такие деньги, очень хорошие и удобные подушки.

• Марьяна_Кристина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Набор классный именно этих подушек, качество хорошее. Подушка с отличным наполнителем, мне удобно на них спать! И кстати, за такую цену и 2 подушки. что от них еще можно хотеть???

Как по мне негатива я не скажу..ни какого. Это первые подушки которые я заказала.

• Виктория К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Отличные подушки. Прям проваливаюсь на них в сон. И шея не болит. Читала в отзывах, что кому-то тонкие. Не знаю, может люди любят сидя спать. Они далеко не тонкие, я даже отобрала немного объема

• Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Хороший подушки за свой деньги брал по акции покупкой доволен доставили быстро

Переваги:
    Хороший подушки за свой деньги
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Користуюсь цими подушками більше двох років. І дуже задоволена. Так, вони збиваються трохи, але не критично. З часом стають більш низькими. Я навмисно брала середні подушки, щоб спробувати, і якщо не підійдуть, то прибрати трохи наповнювача. Але з часом подушки самі трохи "осіли", і стали такими, як я і хотіла. Люблю низькі і м'які подушки. То саме ці мені і підішли. Подушки можна "підпушити" руками (як пухові), і вони знову стають м'якими і приємними для спання.

Переваги:
    Є замок-блискавка на наволочках, що дає можливість їх прати або регулювати/замінювати наповнювач в подушках.
    Недоліки:
    Подушки з часом можуть "осісти" або збитися. Але якщо їх "підпушити" руками, то знову стають м'якими і придатними для спання.

• Евгений Б***

Доброго дня!
      Дякуємо за Вашу оцінку!

• Валерій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

купив в подарунок дітям ще до війни, вони досить подушками задоволені

Переваги:
    чудові
    Недоліки:
    трохи зменшились, але форми не загубили

• Баринова М***

Чудові

• Бобенко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Гарні пухкі подушки, ціна дуже приємна))))

• Василюк Х***

Хороші,приємні не тверді подушки

• Дворецька К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Я у захваті від подушок. Дякую велике

• Геннадий К***

Суперовые! Спасибо!

Переваги:
    Приятная цена для клиента и так же хорошее качество!
    Недоліки:
    Не нашел!

• Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Гарні подушки.. Для мене не хватало наповнювача, але добре що можка докупити окремо і зробити під себе.. Я алергик і мені вони підійшли.

Недоліки:
    Не виявила, користуюся вже 4 місяці

• Міла М***

гарні))