Відгуки покупців про Подушка антиаллергенна MirSon Royal Light №1522 EcoSilk 40х60 см Висока (2200005064283)

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Марія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Топова якість, однозначно рекомендую!

Щиро дякуємо за такий короткий і впевнений відгук!
      Нам дуже приємно, що ви оцінили якість подушки та рекомендуєте її іншим.
      Бажаємо затишного і здорового сну щодня!

• Вікторія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Головна перевага - повна гіпоалергенність. Дякую!

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що антиалергенна подушка MirSon Royal Light EcoSilk виправдала ваші очікування і ви оцінили її повну гіпоалергенність. Саме безпека та комфорт сну є для нас пріоритетом

Дякуємо за довіру до MirSon і бажаємо вам здорового та приємного відпочинку!

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

За 3 місяці використання, об'єм зменшився, але відпочинку це поки не заважає та синусом не вважаю

Переваги:
    Легкі, зручні
    Недоліки:
    Зменшився об'єм у висоті

Доброго дня! Дякуємо вам за відгук і що поділилися своїми враженнями

Нам приємно, що подушка залишається для вас зручною та комфортною для відпочинку. Зменшення об’єму з часом є природною особливістю м’яких наповнювачів, при цьому раді, що це не впливає на якість вашого сну.

Дякуємо за зворотний зв’язок та будемо раді вашим наступним замовленням

• Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Выброшенные деньги, не рекомендую!

Переваги:
    Высокая в первые 2 недели.
    Недоліки:
    В течении 3.5 месяцев какое то бесформенное тонкое месиво.

Доброго дня! Дякуємо вам за відгук.

Нам щиро шкода, що подушка не виправдала ваших очікувань і з часом втратила форму. Перепрошуємо за завдані незручності — ми розуміємо ваше розчарування.

Звертаємо увагу, що відчуття пружності та збереження форми можуть залежати від індивідуальних особливостей використання та навантаження. Водночас описана вами ситуація є для нас важливою.

Дякуємо за зворотний зв’язок. Він допомагає нам покращувати продукцію та сервіс.

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Подушками користуюсь вже місяць, товаром задоволена. Спочатку здавалися трохи зависокими, але з часом ледь втрамбувалися і стали в самий раз, м'які.

Переваги:
    Нормальна якість за низьку ціну
    Недоліки:
    Не знайшла

Щиро дякуємо вам за чудовий відгук про антиалергенну подушку MirSon Royal Light EcoSilk 50*70 см!
      Раді чути, що подушка з часом адаптувалась до ваших вподобань і дарує комфортний сон - саме для цього ми її створювали.
      Щоб продовжити термін служби подушки та зберегти її охайний вигляд, рекомендуємо наволочки розміру 50*70 см з натуральної тканини - м’якої бавовни або гладкого сатину:
      Переглянути наволочки 50*70 MirSon посилання

Дякуємо, що обираєте MirSon - будемо раді бачити вас знову!

• Ярослава К***

СУПЕР!!!

• Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60

Все отлично,цена-качество на высшем уровне

Переваги:
    Соответствует заявленному описанию

• Галина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Гарна подушка. Спочатку була велика. Потім трошки наповнювач влігся, і стало дуже зручної висоти.
    Можу радити))

Переваги:
    Ціна, якість